Bár az Arsenal 1:0-ra kikapott a Manchester Unitedtől, a visszavágón még Wengerék is kiharcolhatják a továbbjutást, igaz, a gólszerzés minden eddiginél fontosabb lesz.

A csapatkapitány, Cesc Fabregas szerint az Arsenal ott lehet Rómában:

"Mennyivel vagyunk erősebb otthon? Ezt a bajnokságban már megmutattuk, hiszen 2:1-re levertük őket az ősszel." - mondta Fabregas.

"A csata még mindig nagyon nyílt. Egy gólos előnyük van, ugyanakkor sokkal rosszabb helyzetből is láttunk csapatokat, akik megfordították az eredményt."

"A Manchester United megérdemelten győzött, de mostmár rajtunk múlik, hogy mennyire tudunk jól játszani, és hogy meg tudjuk-e verni őket."

"Sokkal pontosabbnak kell lennünk a gólok előtt - ez biztos. Sokszor passzoltunk, és jól kombináltunk, de nem voltunk elég pontosak. Ez az, amin változtatnuk kell."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

15 éve
Törölt felhasználó
Wenger nem is arra ment, hogy gólt rúgjunk. Ő bízik a hazaipálya előnyében. Gondolom Ferguson nem fogja ránk hagyni, hogy át tudjuk-e törni a védelmüket vagy sem. Gólra fognak játszani és ezt nekünk nem szabad majd engednünk. Be kell szorítani őket a saját 16-osukhoz, akkor majd ott eldőlhet ki jut tovább. Nekünk kell kezdeményezni.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát abból a kevés helyzetből amit "kidolgoztunk" nehéz lett volna gólt lőnni az Arsenalt ismerve!

Szólj hozzá