A Manchester United John O'Shea 18. percben lőtt találatával 1-0-ás sikert aratott az Arsenal ellen az Old Traffordon.

A Vörös Ördögök szervezett játékukkal kerültek az Ágyúsok fölé, s akár nagyobb arányban is nyerhettek volna, ám Manuel Almunia többször nagyszerűen hárított, s voltak olyan szituációk is, amikor a szerencse mentette meg Arséne Wenger legénységét a súlyosabb vereségtől.

A párharc végkimeneteléről jövő kedden dönt majd a két gárda az Emiratesben. Leszögezendő, hogy a United lépéselőnyben van, de ez a lépéselőny nem ledolgozhatatlan az Arsenalnak, így a legfontosabb kérdések még nem dőltek el. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (63)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem baj még nyerhetünk.
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
a munak szonbaton idegenben kell hajtania,mig mi szerintem nyugottan pihenhetünk,ez melet remelem vissza jön rvp meg clishy,ök mondjuk jatszhatnanak hetvegen, és remélem rio ferdinad kihagya a visszavagot(nem kivanok neki semmmi rosszat,de nalunk ugye gallas hianzik,szoval ez igy lenne korrekt a sorstol)
szoval ez a parharc meg nem lefutott,és az ide emirates beli bl merlegünk 5 mecs 4gyözelem 1 döntetlen és 9-0 golarany,és a munak a emirazesbe iddeg mindig löttünk 2golt (igaz mindig kaptunk min 1et)
ja és a tegnapi golnal gibbs és aszem nasri(v cesc) volt a bünös,reg beivelték a labdat és még ök mindig a kapufanal altak(pedig a szöglete maa elvegeztek),reg elkellet volna menniük onnan és embert fogni
15 éve
Törölt felhasználó
eriCesc teljesen 1etértek,legközelebb jobban játszunk majd(saját szurkolók előtt),és ki fogjuk vívni a továbbjutást!Érzem,hogy meglesz!
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én tegnap nem voltam elragadtatva ettől a "nagy" Man.Utd. sem! Ha egy kicsit összeszedettebbek lettünk volna,akkor még egy "x"-et is kicsikarhatunk volna!Persze így is megvolt rá a lehetőségünk (Bendtner fejes),de a mutatott játék alapján valós eredmény született!

Szólj hozzá