Az Angol Futballszövetség bűnösnek találta Cesc Fabregast, miután a Hull City feljelentette a spanyolt, hogy az FA-Kupa-beli meccsüket követően a játékos leköpte a tigrisek másodedzőjét.

Az ítélet: két meccses eltiltás.

További részletek hamarosan

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

15 éve
Törölt felhasználó
Menjenek a picsába.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez a két meccs azt jelzi, hogy nem volt köpködés. Ha lett volna hosszabb eltiltást kapott volna. Ez ilyen kamu, hogy örüljenek Hull-os senkik.
15 éve
Törölt felhasználó
Nekem csak ehhez két kérdésem lenne?Most hogy megnyerte a Hull City ezt a pert mivel jobb nekik?És amúgy meg az a Phil Brown azt mondta hogy Wenger nem fogott vele kezet a meccs után de azt bizonyítja kép is hogy pont ellenkezőleg, kezet ráztak szóval Brown is hazudott.Ja és azért nem érzem ezt fairnak mert ugye az a Birmingham hátvéd aki eltörte Eduardo lábát az csak 3 meccses eltiltást kapott Cesc meg kettőt.És az ezzel a gond hogy ennek nem érzik a súlyát mármint a különbséget a két ügy között.
15 éve
Törölt felhasználó
ja az már más ha a mu és a stoke ellen nem játszhat nem baj de az előbb említett kp.-m akkor is megfelel sztem.
15 éve
Törölt felhasználó
A boro-t és a Pompey-t nélküle is megverjük, legalább pihen bl-re. azért a pl-be ez a kp se rossz! Walcott-Nasri-Song-Arshavin... ha van fabregas általába arsha csatárféleséget játszik. így meg nasri játszhat középen ő ott jó

Szólj hozzá