Kieran Gibbs jelenleg Gael Clichyt helyettesíti tökéletes módon az Arsenalnál, teljesítményére pedig aligha lehet panasz.

"Nagyszerű látni, ahogy az angol játékosok teret követelnek maguknak az Arsenalban. Ez is azt mutatja, hogy a játékosnevelő programunk nagyon jól működik." - mondta Walcott.

"Szóval igen jó dolog, hogy Kieran is így feltört, Jack Wilshere már az "öltözőben" van, és van még egy fiatal tehetségünk Aaron személyében. Számos brit fiatal játékosunk van. Egyre több esélyt kapnak az edzőtől, hogy a nagyobb meccseken is bizonyíthassanak, és ebből fognak tanulni, mint ahogyan tettem én is ezt korábban."

"Ezen kívül ha van valami kérdésük, akkor tőlem is kérdezhetnek. Mivel elég sok ideje vagyok itt, úgy tűnhet nekik, mintha már tapasztalt lennék."

"Gondoskodni fogok róluk, és ez fordítva is igaz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Én is örülök.
15 éve
Törölt felhasználó
mert ő már egy klasszis player!;)
15 éve
Törölt felhasználó
szép tőle hogy segít a fiataloktól és vanis mire mondania hogy ugy látszik minta tapasztalt lenne:) akármikor van nála a labda ugy kezeli mint 1 klasszis player
15 éve
Törölt felhasználó
Walcott felcsapott apukának :D Amugy zsír nyilatkozat Gibbs-Walcott-Wilshere a 3 világsztár angol lesz az Arsenalban! És még a többi fiatalabb angol is.
15 éve
Törölt felhasználó
Most lehet, hogy sokan beképzelten tartják a kis angolt, de ez nem így van. Már 17 éves kora óta a csapat tagja és bizonyította is már rátermetségét. Teljesen megértem, hogy segíteni akar a sok zöldfülűnek a csapatban.

Szólj hozzá