Félreértés ne essék, Arsene Wenger nem a pálya talaját okolja a szombati kupakudarcért, de úgy gondolja, hogy egy ilyen aréna jobbat érdemel.

A francia mester szerint a régi Wembley gyepszőnyegének ez a fű csak olcsó utánzata. Az Arsenal edzőjét meg is kérdezték a mérkőzés után, hogy a 800 millió Ł-ért megépített stadion miért nem kaphatott normális füvet.

Nem a talaj miatt veszítettünk. De nevetséges volt a pálya állapota. Ha megnézed, milyen sokba került megépíteni ezt a létesítményt, egyszerűen nem hiszed, hogy ilyen megtörténhet. Valakinek magyarázatot kellene erre adnia.

Nem vagyok benne biztos, hogy a pop koncertek, amelyeket a Wembleyben rendeznek, megmagyaráznák, miért is van ilyen rossz állapotban a fű. Amióta megnyitották a stadiont, azóta ilyen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem kell erre fogni.
15 éve
Törölt felhasználó
azért ha néztétek a mecset akkor lehetett látni hogy 10-15 perc alatt már elégé rossz volt
15 éve
Törölt felhasználó
Fergie,és Fabio is megjegyezte,hogy nem tetszik nekik a gyep,de hát akkor menjenek le a REAC pályára.......... :D
15 éve
Törölt felhasználó
Ez mák...mikor megláttam ezt a hirt mondom jöbök oltani hogy erre fogja de MÁK hogy nem mert elég szánalmasan hangzana....egy másik oldalaon épp azt irták hogy Ferguson és Wenger a pálya talaját hibáztatja a kiesésért oda nme irtam be pedig elég égő ilyen szinten erre fogni a másik két csapatnak EVERTON ill CHELSEA ők miért nem reklamálnak a talaj miatt...érdekes
15 éve
Törölt felhasználó
Hát tényleg így ráközelítettek azt mutattak vagy 6 képet arról hogy amerre futa a játékos szinte ott hagyja a lábnyomát és ilyen fűdarabokat szed ki a gyepből.Hát szombathelyen jobb volt a gyep amikor itt volt az Arsenal.

Szólj hozzá