Talán elmondható, hogy a ligakupás fiatalok közül Kieran Gibbs az, aki teljesítményével annyira meggyőzte Wengert, hogy az FA-Kupában sorozatosan kapja lehetőségeket, ráadásul Gael Clichy sérülése miatt a héten már a BL-ben, a múlt héten pedig a bajnokságban is bemutatkozhatott.

A Setanta kérdésére, hogy vajon saját maga számított-e arra a szezon elején, hogy majd áprilisban BL-meccsen és az FA-kupában is sorozatosan játszhat, Gibbs egy határozott nemmel felelt.

Ez egy álom! Imádom a klubot, nagyszerű tapasztalatot jelent ez a néhány meccs nekem, és alig várom a folytatást.

Brilliáns volt játszani a Villareal ellen. Nyilvánvalóan egy álom a világ egyik legjobb kupasorozatában játszani, és nagyon élveztem ezt.

Úgy gondolom, a csapat jól teljesített, mindannyian feltüzeltek voltunk. A teljesítményre nem lehetett panasz, és szerintem ezt meg is mutattuk.

Az a mód, ahogy lehagytuk őket, és támadtunk... azt is megtehettük volna, hogy hátradőlünk, és hagyjuk, hogy ők jöjjenek támadni, de mi hozni akartuk a meccset és remek eredmény született.

A Chelsea ellen egy újabb nagy mérkőzés lesz, szóval ideje lesz elfelejteni a Villareal elleni találkozót, és csak a szombatra készülni.

Gibbs játéka egyébként még kérdéses a holnapi napon, hiszen az angol játékost csak szombat délelőtt fogják megvizsgálni, hogy felépült-e az ágyéksérüléséből.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
Nagyszerű amit csinál.
15 éve
Törölt felhasználó
szerintetek fog tartalékolni az arsenal a pool elleni mecsre???????
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem ez lesz a kezdő, sőt biztos: Fabianski
------------------------------Eboue-Toure-Silvestre-Gibbs
----------------------------Walcott-Fabregas-Song-Arshavin
--------------------------------Van Persie-Adabayor
15 éve
Törölt felhasználó
Drogbával szemben jó lenne emberfogást alkalmazni(ráállítani Kolo-t)!Jó lenne ,ha Gibbs felépülne!Amúgy a Chelsea ellen azon a bizonyos FA - Cup döntőn egy másik fiatal, név szerint Armand Traoré játszotta a bal hátvéd posztot igen jól(még Essien is lepattant róla)
15 éve
Törölt felhasználó
Ja tényleg bízzunk Arshavinban a félistenben.

Szólj hozzá