Emmanuel Eboué a Setantának elárulta, hogy az Arsenalnál minden játékos elközelezett, hogy visszavágjanak a kritikusainak, és hogy négy nyeretlen év után ismét trófeával ajándékozhassák meg a szurkolókat.

Miért ne? A legjobbunkat próbáljuk nyújtani, hogy nyerjünk valamit az idén.
- mondta Touré.

Mindenki nagyon jól érzi magát, mert igazán jól teljesítettünk, magunkért nyertük meg a meccset. A rajongók hihetetlenül boldogak voltak.

Az eredeti tervben még nem szerepelt, hogy Eboué is játszik a Villareal ellen, azonban Bacary Sagna rosszul lett, így az elefántcsontpartinak kellett beugrania a francia helyett.

Nagyon örülök annak, hogy játszanom kellett, de csapatként nyertünk ma. Most viszont már a szombati, Chelsea elleni kupameccsre kell koncentrálnunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Ha Gibbs nem lesz ott a chelsa ellen,akkor a védelem nem tudom hogy lesz:S Gyógyulj meg Gibbs!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát igen egy Villareal-t ne hasonlítsunk össze egy Chelsea-vel vagy egy Manchesterrel.Nagyon meg fogunk ellenük szenvedni de remélem jól jövünk ki belőle.Amúgy a BL trófea nagyon nehéz lenne nekünk mert hát ott a Barca ha egyáltalán túljutunk a MU-n.
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon összeszedte magát az biztos!
15 éve
Törölt felhasználó
szemembe EBOUE a kifütyülés óta nagyon megváltozott és előnyére tette. a meccs első félidejében jól játszott sőt még veszélyes is volt védő létére a beadásain van még mit alakítani
15 éve
Törölt felhasználó
Eboué nagyon jól játszott az első félidőben. Szélen Walcottal megalázták a védőket és ő adta Fabregasnak a passzt mielőtt Walcott gólt rúgott. A második félidőben eltűnt, de jól védekezet.

Szólj hozzá