Az Arsenal legendás védője, Nigel Winterburn szerint William Gallas kiesése érzékenyen fogja érinteni az Arsenalt.

A francia védő térdsérülést szenvedett a keddi 1-1-es Villarreal elleni BL-negyeddöntőn, és a vizsgálatok után eldőlt, hogy ebben a szezonban már valószínűleg nem léphet pályára. Winterburn szerint a sérülés rosszkor jött, mivel Gallas már kezdte visszanyerni régi formáját.

"Amióta nem ő a csapatkapitány, egyre jobb. Kiegyensúlyozottan teljesített."

"Persze Johan Djourou nagyszerű játékos, és tudja pótolni Gallast. Jelenleg a védelem közepe akkor tökéletes azonban, ha Toure és Gallas alkotja."

"Kíváncsi vagyok a pontos diagnózisra, Wenger pedig szeretné minél hamarabb játszani látni Gallast."

Winterburn aki 564 alkalommal öltötte magára az Ágyúsok szerelését 1987-től 2000-ig, úgy véli, Adebayor gólja nagy előnyt ad a visszavágóra a BL-ben.

"A Villarreal jó csapat, de ramaty az idegenbeli formájuk. Biztos vagyok abban, hogy az Arsenal jut be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
De nem fog elmenni.
15 éve
Törölt felhasználó
hát sztem clichyt silvestre fogja majd pótolni mer azért gibbs még nem bírná ezt az iramot :S meg naponta játszani
15 éve
Törölt felhasználó
djourou azert iden mar eleg sok meccset jatszott,szoval bizok benne hogy azert kepes lesz gallasdt potolni,silvestreröl nem tudom mit gondoljak,mert eddig nem igen jatszott,mert ugye sérült volt,de én nyaron nemigen örültem az ö erkezeenek,de ha most ha az ö rutinja fog segiteni nekünk,akkor le a kalappal elötte
15 éve
Törölt felhasználó
jól mondja nigel. silvestre meg clichy pótkását fogja megoldani sztembár gibbs jobb lenne
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem Clichy már játszhat majd a Chelsea ellen akkora már Almunia is egészséges lesz, szóval csak Gallas fog kimaradni. Addig meg csak a Wigant meg a Villarreal-t kell túlélnünk!

Szólj hozzá