Az Arsenal Football Club örömmel jelenti be, hogy az ifjú angol csatár, Luke Freeman profi szerződést kötött a csapattal.

A 17 éves játékos már a korosztályos válogatott tagja, a múlt nyáron szerződött az Arsenalhoz. A Gillinghamben 15 évesen és 233 naposan mutatkozott be, ami klubrekord náluk.

Luke lenyűgözött mindenkit, az akadémiai csapatban 15 meccsen 7 gólt szerzett. A tartalékcsapatban is pályára lépett már egyszer.

Mindenki a klubnál fényes jövőt jósol Freemannek, és sok sikert kívánnak neki, reménykedve abban, hogy sokat fejlődik majd a tehetség.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
nah jah howie még mindig ott van de azért ő is nagy kérdés h mi lesz belőle tény h jobb mint a nálunk megforduló védők többsége talán hoytet és bartleyt lehet még CBként kiemelni... a többieknek ahogy az előbb is írtam épp csapatot keresünk
15 éve
Törölt felhasználó
Nordtveitet nem felejteném el,mert szerintem mind korban mind tudásban ő áll a legközelebb a védők között! Amúgy Senderos nem játszik rosszul a Milanban!Múltkor pont Maldini helyett hozták be,és hiba nélkül lehozta a meccset ami nála nagy szó!Nem egy klasszsi védő ,de az olasz iramot simán bírja!
15 éve
Törölt felhasználó
hát a védelmünk utánpotlás szinten hagyományosan gyatra... még a tényleg jók is rosszakká vállnak... most kapott még ayling és eastmond is érdekes h shea nem kaptt de ő marad míg blackwood nem kapott ő a nyáron valszeg megy és dunne ogogo rodgers steer is a nagyok közül... míg az ösztöndíjjasok ha minden igaz tehát a legnagyobb reménységek a fiatalok közül: afobe aneke mann boateng carruthers ozyakup miquel brislen-hall yennaris ansah winter neita és webb ennyi háttér infót az utánpótlásról :)
15 éve
Törölt felhasználó
17-et töltötte ma. 15 éves korában vettük meg. akkor nagy reménységnek tartották, úgy tűnik bebizonyítja hogy az is :D
15 éve
Törölt felhasználó
Gonka! Fehér a gyerek! :D

Szólj hozzá