A Villarreal edzője, Manuel Pellegrini úgy véli, hogy nem az Arsenal a fő esélyese a két csapat közti BL-negyeddöntőnek.

A chilei menedzser elmondta, hogy az Arsenal nagyobb nevű csapat híresebb játékosokkal, de szerinte csapata tovább tud jutni.

Arsene Wenger friss emberekkel, Walcottal, Fabregassal és Adebayorral érkezik meg a spanyol csapat otthonába, de sajnos van Persie nem léphet pályára.

Nagyobb csapat, mint mi, sok téren.

Három évvel a korábbi BL-elődöntő után, amit velük vívtunk, ugyanazok a különbségek megvannak  a két gárda között, de úgy gondolom, hogy nem ők a közvetlen favoritjai ennek a csatának.

Pellegrini Robert Pirest is dicsérte:

Pires idősebb, tapasztaltabb, de sok energiát visz a csapatba. Ő egy fantasztikus játékos, és most is jól teljesít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem meg favorit.
15 éve
Törölt felhasználó
Én ezt nem értem. Szerintem elég egyértelmű, hogy ki az eséjesebb. Azt nem merem kimondani, hogy simán nyerünk, de papíron biztosan mi vagunk a nyertesek. A kétejeink ma majd úgy is kiderülnek.
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy igaza van Pellegrininek semmi rosszat nem mondott.Ha mégis kikapnánk pár ember nagyot esne pofára.Túl nagy az önbizalom csak amikor szarul megy a csapatnak akkor meg mindenkit szidni kell.Ez olyan tipikus magyar vonás mert ha a vállogatott nyer pár meccset akkor már világbajnokok leszünk hú ha meg vesztünk akkor meg küldjün kel mindenkit.
15 éve
Törölt felhasználó
hát ere csak annyit lehet mondani h majd a pályán kiderül:)
15 éve
Törölt felhasználó
Úgy van" ez nem csapat" 1 emberből álló csapatot nem is hallottam.Egyébként Senna sem rossz játékos.Tavalyi szezonban nagyon ott voltak nem tudom pontosan meddig de sokáig dobogós helyezésnél táboroztak a bajnokságukban.Egyébként összeszokott rutinos játékosok akik a kontráinkat nem tudják majd mire vélni.Ez az Arsenal nagy Erőssége,főleg a Bl-ben.Hej:))

Szólj hozzá