Fabregas a mai napon térhetett vissza és jelentősen kivette a részét a győzelemből, hisz mindkét Adebayor gólnál ő adta a gólpasszt.

Fabregas még decemberben sérült meg a Liverpool elleni rangadón, mikor honfitársa Xabi Alonso megrúgta a térdét.

Az elmúlt hetekben rengeteg olyan pletyka látott napvilágot, melyek szerint az Arsenal ifjú játékosa hazaigazol az FC Barcelona csapatába.

Nagyon boldog vagyok az Arsenalban, már többször is elmondtam. Azonban nem tudok mit tenni a sajtó kitalálációinak.

Amikor álnyilatkozatokat közölnek a nevemben, akkor nem tudok mit tenni. A barátaim, a családtagjaim és a Főnök tudják, hogy mik az elképzeléseim.

Ez egy olyan dolog, ami sose fog megszűnni. Még akkor sem, ha kijelenteném, hogy az Arsenalból vonulok vissza.

Örülök, hogy ennek a csapatnak vagyok a kapitánya és a jövőmet az Arsenalnál képzelem el.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
teljes mértékben egyetértek eriCesc. a sajtó egyébként is szereti kiforgatni a szavakat, mert ha x azt mondja hogy egyszer eligazol, akko má rögtön úgy adják le hogy a következő adandó alkalommal.. ezt azé csinálják, hogy így lesz érdekeltség a lapjukra.. olyan mint a blikk: megéri nekik kitalálni kiszel tünciről, hogy elveszett az alsónemű gyűjteménye, miközben tünci eladta őket, me csődbemegy v vmi xD
15 éve
Törölt felhasználó
Fabregas már többször elmondta ,hogy marad,és eléggé unalmas is lehet számára,hogy ezt kell bizonygatnia egész évben! Persze a Barca ilyenkor (főleg Laporta,vagy Pep) elmondja,hogy mennyire is szeretné ,hogy Fabregas a katalánoknál játsszon,mert ez az igazi otthona,és példaképe nyomdokaiba léphet(Pep mezt küldött Cescnek)!Tehát ,ha a sajtó egy pillanatra is megfeledkezik a dolgokról,akkor a Barcánál mindig emlékeztetik őket rá(Cesc leigazolása)!
15 éve
Törölt felhasználó
Vajon 100%-osan meg lehet-e bízni egy bulvárlapban? Nem. Viszont Fabregas az Arsenal.com-nak is többször elmondta, hogy nem gondolkozik a távozáson, hisz jól érzi magát Londonban. Ennyi.
15 éve
Törölt felhasználó
pityesz! tegnap olyan hírt is láttam ,hogy Cesc megy a realba és Gago jön helyette. közvetlen ez alatt a cáfolat alatt. mi hírírók leírjuk ami kering a külföldi sajtóban. az igazságtartalmát senki se tudja. szóval ezekre a nyilatkozatokra úgy nézz hogy v igaz v nem. sztem a The Sun elég megbízható forrás. nameg azé a háttérben csak van valami, mert mindenki Cesc körül forog a klubban. h távozik v nem? ebben a nyilatkozatában azt mondta nem. döntse el mindenki maga, hogy hisz-e ennek a nyilatkozatának. egyébként már az Arsenal.comon is kijelentette hogy marad.(henrynél is ez volt évekig. több év után döntött a távozásnál)
15 éve
Törölt felhasználó
Amennyi oldal, annyi féle nyilatkozat. Már nem lehet eldönteni, hogy melyik az igaz.

Szólj hozzá