Kieran Gibbs már több meccsén is résztvett a csapatnak, és a fiatal védő most még magasabbra szeretne törni.

Gibbs már megízlelhette, milyen az FA-Kupa, a Ligakupa, és a Bajnokok Ligája, aztán februárban a Tottenham ellen a Premier League-ben is bemutatkozott.

A játékos beszélt az U20-as angol válogatottbeli meccse után (ahol győztek az angolok az olaszok ellen), mégpedig arról, hogy szeretne trófeákat nyerni a csapattal.

"A szezon elején kitűztem magam elé a célt, a Premier League-ben való debütálás volt az. Ez már megvolt, most abban reménykedem, hogy idén tudunk még nyerni trófeát."

"A nagy sorozatokban még mindig versenyben vagyunk, jók az esélyeink, és a csapatunk is az. Megint visszanyertük régi formánkat, szerintem nyerhetünk még trófeát idén is. Ez a célom."

Az Arsenal balhátvédjei elég sikeresen helytálltak az utóbbi időben. Ashley Cole sokáig volt a csapatnál, ő a tehetséges Silvinhot szorítota ki. Most Gael Clichy az első számú balbekk.

"Nem szeretek a múlton rágódni. A dolgomat végzem, élvezem a játékot, és megpróbálok hasznos tagja lenni a csapatnak."

"Az elmúlt néhány meccsen megmutattam, mit tudok. Szeretném folytatni a jó sorozatomat."

"Ha megtapasztalod, milyen érzés kezdőnek lenni a nagycsapatban, utána már nagyon várod a következő összecsapást. Ez egy nagy csapat, türelmesnek kell lennem."

"Ha lehetőséget kapok, újra meg fogom hálálni a bizalmat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
szimpatikus
15 éve
Törölt felhasználó
Bal hátvéd?! Azt mondják róla, bárhol bevethető! Tegnap középpályán játszott, gólpasszt is adott! Még csatárnak is jó, mondta az U20-as kapitány.
15 éve
Törölt felhasználó
Én is csatlakozom hogy Gibbsből jó játékos lesz!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ilyen nyilatkozatot már jó párat hallotunk. Most már csak az eredmény érdekelne. :)
15 éve
Törölt felhasználó
nagy jövöje lesz! Mikor elsőnek megláttam még nem tudtam igazábol hova tegyem de azóta megtetszett a játéka és elég szimpatikus a kis srác

Szólj hozzá