A 32 éves Sevcsenko két nehézkes évet töltött el a Chelseanél, majd a nyáron visszatért Olaszországba.

Az ukrán sztár dicsőséges éveket jósol az Arséne Wenger által vezetett Ágyúsoknak, akik Arsavin megszerzésével jócskán erősödtek. Szerinte az orosz sztár a lehető legtökéletesebben választott, amikor az Arsenalhoz igazolt.

"Véleményem szerint Arsavin szép sikereket érhet el az Arsenalnál"-nyilatkozta Sevcsenko a Sport Express-nek.

"Az Arsenal rendre elkerüli a hagyományos angol futballt. Ez egyedülálló Angliában."

"Nem állíthatom, hogy nagyon jól ismerem a stílusát, de az gyorspasszos játék teljes mértékben illik hozzá."

"Kissé meglepődtem, amikor nem tudott egyből beilleszkedni az Ágyúsok játékába, hisz erre született."

"Helyes döntést hozott, amikor inkább az Arsenalt választotta, mint a Barcát, mivel Arséne Wenger igen komolyan érdeklődött iránta, hosszú ideje figyelte a játékát."

"A legfontosabb most az, hogy elkerülje a sérüléseket. Ha ez sikerül neki angliai pályafutása elején, akkor minden adott a számára."

Arsavin Oroszország Azerbajdzsán felett aratott diadala után megkapta a Zvezda-díjat, amelyet a FÁK (Független Államok Közössége) országainak, s a balkáni államok legjobb játékosai kapnak meg évről-évre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Azééé Arshavin messze van henrytól.de valóban egy ilyen kaliberű játékos kellett...Én megrendeltem az arsenal 2010es zöld mezt arshavinnal:)
15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van SHEVA-nak. ARSHA mióta itt van minden meccsen 3 4 rugunk és ő szinte minden meccsen ad egy-egy gólpasszt! Rem így folytatja csak így tovább!!!!!!
GO ARSHAVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
hát igen wenger nagyon jól válsztot itt minden meglehet számunkra!! higgyétel el fiuk jöőre ha nem lesz ennyi sérült és ennyi ideig akkor megnyerjük a PL-t!!!!!!!! Go Gunners!!
15 éve
Törölt felhasználó
"De azt nem értem hogy most hogy jött ez Shevchekonak hogy dicsérjen minket???" Megbánta ,hogy a Chelseahez igazolt,és most már belátta,hogy az Arsenallal mindenképp jobban járt volna! :P
15 éve
Törölt felhasználó
Én is pont ugyan így gondolom mint Seva. Reméljük, hogy nem csak egy újabb álom, ami sosem fog eljönni.

Szólj hozzá