Egyes információk szerint Fabregas lesz az első számú célpontja a Real Madridnak a nyári átigazolási időszak alatt.

Florentino Pereztől nagy újításokra számítanak a szurkolók. Nagy valószínűséggel Perez lesz a Real Madrid új elnöke. Fabregas leigazolásával nagy megbecsülést nyerne magának.

Az Arsenal természetesen maradásra szeretné bírni a játékost, ennek értelmében gőzerővel azon van a vezetőség, hogy Fabregassal meghosszabbítsák a 2014-ig szóló szerződését. 

Valószínűleg az elkövetkezendő időszak döntő lesz Fabregas jövőjét illetően, hisz a játékos többször is elmondta, hogy mindenképp szeretne 1-1 trófeát elhódítani az Arsenallal.

Perez korábban már ült a Real Madrid elnöki székében. Az "ő korszaka alatt" jól ment a csapatnak.

Perezt korábban elutasították Gerrard képviselői. Elképzelhető, hogy ismét kísérletet tesz majd Cristiano Ronaldo megszerzésére is. (Calderon is próbálkozott a leigazolásával, de mint tudjuk mindhiába.)

Fabregasért még az FC Barcelona is komoly érdeklődést mutat. Korábban felmerült még az AC Milan és egyéb sztárklubok neve is, mint esélyes pályázó.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
csak a Real Madrid-hoz ne menjen!!!
15 éve
Törölt felhasználó
remélem még marad! Az hogy CSK motiválni fogja h valamilyen győzelemre vezesse a csapatot.
15 éve
Törölt felhasználó
Tomco:
Sajna nemsok Arsenal nevelésű játékosunk van: Wilshere,Gibbs meg a fiatalok...Cesc a Barca saját nevelése,mint ahogy Xavi,Iniesta,Puyol Valdes ....
Csak hogy tisztán lásd...
15 éve
Törölt felhasználó
Most a válság miatt nagyon sok futball klub tuljdonosnak újra kell gondolnia a kölcségvetését. Remélhetőleg ez majd egy kicsit jobban érinti az olyan klubokat, amelyik a sok pénz zálogával nyernek trófeákat. (Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Milan, Inter) Itt az ideje, hogy nálunk legyen a győztes növendékek, akik inen kiindulval itt fejezik be a sztár karierüket.
15 éve
Törölt felhasználó
Eddig amióta az Arsenal-nak szurkolok még soha nem jöttünk jól ki a nyáron mert mindig alapemberek mentek el és csak nagyon kivételes esetekbe jött 1-2 tapasztaltabb minőségi játékos.(Gallas,Nasri).Amúgy meg találjon már a Real meg a Barcelona máshonnan embert mert mindig innen szúrják ki a fiatalokat.Neveljenek maguknak.

Szólj hozzá