Az Ágyúsok egykori legendája 2 éve költözött át a Camp Nou-ba, azonban első idénye során nehezen ment számára a játék. Wenger szerint ez ösztönözte a Cityt arra, hogy megpróbálja leigazolni a 31 éves játékost.

Sokan spekuláltak azzal, hogy a pénzben bővelkedő Man City a  nyáron ajánlatot tesz Henryért a nyáron, miután a francia válogatott csatár a hírek szerint nem érzi jól magát Spanyolországban.

Wenger kétségbe vonta, hogy az Arsenal korábbi sztárját érdekelné az angol bajnokságba való visszatérés, szerinte a City ajánlatának elutasítása jó döntés volt részéről.

Wenger a Timesnak elmondta:

"Tudtam, hogy a Man City meg akarja szerezni, de jól döntött, hogy Barcelonában maradt."

"Mit fog csinálni a következő idényben? Nem tudom biztosan. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy vissza akarna térni Angliába, de ezt majd ő dönti el."

Az Arsenal örökös gólkirálya a beilleszkedni látszik Spanyolországban, most, hogy volt feleségével is rendeződött a konfliktus. A francia csatár bizonyságot tett tehetségéről, mely az Emirates stadionban (elsősorban a Highburyben - Benec) is naggyá tette.

Henry 2 évvel ezelőtt igazolt a Barcelonához €24 millióért, és a Primera Divisionban eddig 54 mérkőzés alatt 27 gólt szerzett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
nem vitte.
15 éve
Törölt felhasználó
Ilyen az Arsenalos foci nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=qY0EzjcRdRo&NR=1 . :) Titi pedig mindig Arsenalos lessz lélekben. Jó látni, hogy a Barcában magára talált.
15 éve
Törölt felhasználó
hajj mért ment el????????!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
nemcsodálkozom h nemment a citybe mert neki nemszámít a pénz!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Röhejes lenne ha city-be igazolna!
Robinho is távozni akar a klubtól,ha igazak a mondák

Henry-nak jó a Barca,miszerint nincs akkora nyomás rajta mert rengetek jó játékosai vannak a katalánoknak.Henry biztos nm fog eligazolni,max az Arsenalba

Új idegenbeli Arsenal mez!
http://www.pepsifoci.hu/files/arsenal_retro.jpg

Szólj hozzá