Az Arsenal az utóbbi időben a média által az egyik legjobban támadott klub. Nincs olyan nap, hogy ne olvasnánk valami kritizáló szöveget.

Hol lehet a gond!? Ki tehet erről?!

Úgy gondolom vannak olyan írások, amelynek vannak alapjai, itt például azt hoznám fel, hogy nem nyertünk 2005 óta semmit.. -tehát azért kritizálnak, mert trófea hiány van.

Sajnos vannak az olyanok, amelyeknek alapja nincs és csak a balhét szeretnék csinálni klubon belül és azon kívül. Például Cesc és a Barca kapcsolata..

Sok olyan írás van, amelynek valóság alapja nagyon kicsi, vagy nincs is. Ezeket azért találják ki újságok, weboldalak vagy társaságok, hogy legyen valami eladható szöveg. -A pletykákra sokan kapnak.

Az Arsenalt minden szezon előtt leírják. Tették ezt Henry távozását követően és tették a mostani szezon előtt is.

Az Arsenal általában gyorsan válaszolt a kritikusoknak kiváló szezonkezdettel. Amikor a teljesítménybe nem lehetett belekötni, találtak ki új dolgokat. Tavaly a Cesc 'köpködése', idén pedig például az Eduardo-ügy.

Nem tudom megérteni, hogy miért jó az az embereknek, ha a másikkal ily módon akarnak elbánni. Megérteném, ha tényleg egyedi eset lenne. -értem ezt Eduardo 'színészkedésére'.

Az Arsenalnál mindig is erős volt a csapatszellem, tehát az ilyen hülyeségek a csapategységre sose hatottak. Talán még erősebbé is tették a csapatot ezek a kitalációk.

Reméljük az Eduardo-ügy büntetés nélkül fog zárulni és bízzunk benne, hogy végre a média és az UEFA, valamint a FA Bizottság is végre leszáll az Arsenalról!!

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Soha nem lesz nyugtunk míg ez a f...sz van az UEFA élén!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem h télleg nem fog sikerülni:D amugy mindjárt kezdödik a Mu-Arsenal:D:D Platini egy köcsög már bocs.Utálom mint a sz*rt
15 éve
Törölt felhasználó
Azért piszkálnak, mert félnek tőlünk, tudják, hogy erősek vagyunk,és így akarnak minket megbontani! De ez nem fog sikerülni!
15 éve
Törölt felhasználó
Az a baj h soha nem fognak leszállni az Arsenalról, mert ameddig platini teletömi az uefa és az fa bizottságának tagjainak a zsebét pénzzel, addig mindig szivatni fogják az Arsenalt!!! Akkor szállnának le az Arsenalról, ha a ******* platini távozna az uefa éléről!!!

Szólj hozzá