Vasárnap nézelődtem az egyik külföldi Arsenalos híreket 'gyűjtő' oldalon és az alábbi mondtat számomra szemet szúrt: 'Cesc azért nem örült a Wigan elleni góljának, mert fejben már a Barca-ban jár.' -a mai napon hasonló megnyilvánulást olvastam itt, az ArsenalFan.hu-n is egy komment formájában.

Korábban kirázott a hideg és ideges lettem azért, amiért Cesc arról nyilatkozott, hogy egyszer visszatér Spanyolországba.. -valljuk be ez meg is fog történni egyszer, de semmiképp se a közeljövőben (vagyis, ebben csak bízhatunk). Mára már azzal a tudattal nézem a játékát, hogy egyszer elhagyja szeretett csapatom..

Évek óta attól zeng a sajtó, hogy Cesc elhagyja az Arsenalt és aztán a Barcába, Realba, AC Milanba és egyéb csapatokba igazol. Hozzá kell tennem, hogy ezeknek a pletykáknak nagy része számomra viccesek (azért, mert maga a kitalált történet nem elég hihető..), de Cesc biztos nem így éli meg ezeket.

Fabregas sok pletykát cáfolt már az Arsenal.comon keresztül is és többször is kijelentette, hogy teljes mértékben hű az Arsenalhoz.

Vasárnap olvastam a már említett angol cikket és az jutott eszembe, hogy ez a Cesc féle kitaláció-sorozat arra megy ki, hogy az ifjú spanyol minél alaposabban le egyen járatva és az Arsenal szimpatizánsai minél jobban elhidegüljenek az egyik legjobb és legkedveltebb játékosuktól.

Továbbra is hiszem, hogy Fabregas jelenleg mindent megtesz azért, hogy az Arsenallal nyerjen valamit.

Nyugodt leszek mindaddig, amíg az esetleges távozásáról hivatalos jelentést nem olvashatunk. -bízzunk benne, hogy az a nap minél később jön el!

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Messinél is volt formakihagyás, most Fabregasnál is van. Sérülés után mit vártok ? 1-2 meccs és formába fog lenülni. Nem lehet állandóan csúcsformában
15 éve
Törölt felhasználó
dik, hogy mennyire elvagytok ezzel a nem örült a góljának sztorival. 4-0 ánál mi a francoknak örüljön ? 91. percben lő egy gólt és 4-0 akkor minek örüljön ?
ha akkor lenne 1-0 akkor ok, de akkor minek. Amikor Henry itt volt akkor is amikor nem örült egy góljának akkoris már zavartátok el. Meg ezt a lábhuzogatást is egy idióta kitalálta és most ez terjed MO. összes arsenalos oldalán.
15 éve
Törölt felhasználó
nem akarok senkit megsérteni de cesc télen de legkésőbb nyáron elfog menni!!!
sajnos
de ne legyen igazam!!!!!
ha nem így lenne akkor örült volna a góljának amit szerzet!!
az is lehet h megsérült és nem hozta le Wenger hagyta h játszon!!!
várom a beszólásaitokat!!!
15 éve
Törölt felhasználó
nekem is rossz úgy nézni cesc játékát h szinte biztos h nem itt fejezi be pályafutását,de sztem csak kb: 30 évesen fog innen elmenni! ;-Pnem jövőre meg mittom én...cesc-en azért nemlátszott h örül mert már sima győzelem volt meg, úgyláttam h fájt a lába...ennyi, de a sajtó már a barcába "imátkozza"!
15 éve
Teljes mértékben igazad van Clichy. A sajtó ránk van szállva, nagyon sok szennylap "tudósít" az Arsenal helyzetéről, ezekről nem szabad bedőlni. Fabregas ma még az Arsenal játékosa, és reméljük, hogy még sokáig az is marad!

Szólj hozzá