• Arteta: Nem tudom, hány pont kell a bajnoksághoz.

    "Ezt a kérdést mindig felteszik nekem, és sosem tudom rá a választ, ha tippelek is, csak mellélövök. Ez a szezon más, mint a tavalyi. Az összes bajnokesélyes csapatnak őrült sorsolása van. De lehet, 90 pont kell majd a bajnoki címhez." - mondta Arteta.

    Az Arsenalnak jelenleg 58 pontja van, ha a hátralévő összes meccset meg tudják nyerni, akkor lenne 94 egységük. 

  • Sérülésjelentés: többen is visszatérhetnek

    Némileg csökkenhet az Arsenal sérüléslistája a Sheffield elleni meccsre, legalábbis erről árulkodott Mikel Arteta meccs előtti sajtótájékoztatója, még csütörtökről.

    "Thomasnak már van a lábában néhány egymás utáni edzés, így elvileg ő is a keretben lesz hétfőre."

    "Gabi Jesus is fitt ahhoz, hogy a csapatban legyen, csak nem tudjuk, mennyit tudna bírni kezdőként. Nem akartunk vele kockáztatni a Newcastle ellen. Nagyon fontos játékosa a keretünknek, és alig várjuk, hogy teljesen fitt legyen. De a megfelelő módon kell terhelnünk őt."

    "Zinny és Tomi is esélyes, hogy visszatérhet, de meg kell vánunk, hogyan teljesítenek a szombati és vasárnapi edzéseken. Ha minden rendben megy, ott lehetnek hétfőn."

    "Jurrien érthető módon még nem áll készen, még nem meccsfitt, csak néhány napja térhetett vissza a komolyabb edzésekhez. De nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy ő, illetve az orvosi stáb hozzáállt a sérüléséhez és a rehabilitációjához. Körültekintően kell vele eljárnunk, mert ez egy komoly sérülés volt, és a felépülés utolsó szakasza sem egyszerű, de jó úton halad." 

  • Ma este bajnoki

    Az Arsenal zárja a Premier League 27. fordulóját a tabella legutolsó csapata, a Sheffield United ellen.

    Bár papíron elég egyoldalú meccsnek ígérkezik a ma esti mérkőzés, nem szabad figyelmen kívül hagyni a tétet, hiszen a Liverpool a 99. percben nyert szombaton a Nottingham ellen, a Manchester City pedig hátrányból tudott fordítani a manchesteri derbin.

    Így csak akkor tudunk tapadni a lista első két helyezett csapatára, ha megverjük a Sheffieldet.

    A meccs 21:00-kor kezdődik, a találkozót a Match4 adja.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (426)

2 hónapja
Bazdmeg ez a Lisztes is mekkora retardált
2 hónapja
Gundel már be is köszönt egy kis transfermarktos értékkel a West Ham meccsen. Egészen nosztalgikus hallgatni őt, mintha valami nagy nyári torna lenne 15 évvel ezelőttről 😅
2 hónapja
Mit mondanak?
2 hónapja
West Hamet fejtegette Lisztes makogva, hogy nem igazi nagycsapat. :D Ezt kb egy 10 éves gyerek is tudja szerintem.
2 hónapja
Roma agyonverte a Brightont,Freiburg is megverte a west hamet...Villa nem tudta legyőzni az Ajaxot... azért a La liga csapatok ezeket az akadályokat símán szokták venni.mármint a top4en kívüli európás spanyol csapatok.Nekem még mindig nem tűnik erősebbnek az angol liga mint a spanyol.Még úgysem,h a Barca történelmi mélyponton van.Pedig az angolok 5x annyi pénzt költenek...pénzzel akarják kompenzálni azt a tudást ami a spanyoloknál megvan.Nem véletlen a top angol csapatoknál sem az edzők spanyolok olaszok.
2 hónapja
Vasárnap kinek szurkoltok? Pool vagy City? Tudom a döntetlennél vennénk át a vezetést, ha győzünk Szombaton, de ha muszáj lenne dönteni, kivel lennétek?
2 hónapja
Pool
2 hónapja
Mivel azt nezem nekunk mi a jo, igy a dontetlennek. Ha nagyon, nagyon kene, akkor City, HA mi eltudjuk kapni oket az Etihadban
2 hónapja
Igen alapból X legyen, de ha már választani kell, akkor nálam Pool.
2 hónapja
Döntetlennek tudok csak szurkolni. Amúgy meg ha választani kell akkor a City. Nem bírom Kloppot és sok Pool játékost se bírok. Covid alatt mikor nem álltak ki azóta hányni tudoknék tőlük.
2 hónapja
Roszko:Az komoly volt gecc...el is felejtettem...Bejelentették,hogy 10 játékos pozitiv lett meg betegek..oszt 3 napra rá meg más ellen tudtak meccselni😂😂
2 hónapja
De Rossinak azért van tekintélye ott a pálya mellett. 😃 Mint egy gladiátor. 😅 Nekem szimpatikus ő is, meg jobban is néz ki vele a Roma, mint a kóklerrel.
2 hónapja
Gattuso jobb kiadasban
2 hónapja
Amúgy szerintem Gattuso is jó edző. Szerettem a Napoliját, és a Milanban sem volt rossz. Pirlot is megnézném még egy Serie A-s csapatnál simán. Durva, hogy lassan már csak olyan edzők lesznek, akiken felnőttem, mint játékosok. Ott van Motta meg Gilardino is az első osztályban. És akkor még csak a digókról beszéltünk.
2 hónapja
Xabiék meg szopnak
2 hónapja
hat igen, eljott ez az ido is 😀 Xabiekkal nem tudom mi van. Most fogyott el a kraft naluk? 🤔
2 hónapja
a bajnokság már úgyis megvan. ha innen leadják, az szégyen lenne
2 hónapja
Brighton nem sokat tesz azért, hogy az angol 5. is indulhasson a BL-ben
2 hónapja
azért figyeled Titou, hogy De Zerbi megint nem használja Fergusont
2 hónapja
a 40 millios kerdes a miert?
2 hónapja
nem tudom, de így nehéz igazán formába lendülni. de zerbinek is bőven megvannak a faszságai
2 hónapja
mint minden edzinek. Lever szepen visszajott a meccsbe
2 hónapja
nem ez az első ilyen meccsük a szezonban, hogy a végén kiizzadják. ezért mondtam a minap, hogy felülteljesítésben vannak
2 hónapja
a Roma agyonverte a Brightont...Lehetett volna 7-8 simán.
2 hónapja
Tudjuk kispesti, te erre vered 😀 Annyira hiányoztál, de remélhetőleg hamarosan megint kibannolják mindkét profilodat
2 hónapja
erre azert kivancsi leszek, hogy Neto milyen aron lesz mozdithato

Arsenal now extremely interested in a move for Neto, being touted at £80m but reality will be closer to a £50-£60m move.

Nico Williams and Xavi Simmons also being watched too.

Understand Neto is currently top of the list as it stands, due to multiple factors.
2 hónapja
Nico Williamsre szavaznék én is, tényleg kétlábas. Tomiyasu alapon Neto is jó lehet, ha elfogadja, h folyamatos játékra képtelen a teste, és tűri a padot, max 50 millió fontért.
2 hónapja
Nico és Simmons nagy favorit
2 hónapja
Xavi nagyon jó igazolás lehet, de kétlem, hogy a PSG el fogja engedni, most, hogy végre normálisan építkeznek, és felszabadult a hely Messi, Neymar és Mbappé távozásával.
2 hónapja
De ha szélsőt keresünk, akkor aligha Simonsra van szükségünk. Ő inkább támadó 8-asban lenne jó szerintem a mi rendszerünkben.
2 hónapja
fektessunk hollandokba a nyaron. Zirkzee, Xavi, FDJ, Hato 😀
2 hónapja
Hag szinte mar tuti, h lep a szezon vegen, igy Southgate, De Zerbi es Frank lehetnek az utodok.


De Zerbi neve meg jo par helyen fel fog jonni szerintem, van egy 12 millas kivasarlasi ara (Pottere volt 21-25 korul) Frank kicsit kevesnek tunik egy ekkora kirakat csapat elere, es nem is szeretnem, hogy elvallalja, mert 0 turelmet fog kapni. Southgate nyugidtan mehet oda akar
2 hónapja
A MU minden csak nem kirakatcsapat :D
2 hónapja
hat micsoda, a MU egy marka, barmennyire is szarul megy nekik, attol meg azok
2 hónapja
és kik vannak a kirakatban? :D Másképp értelmezzük ezt a szót, 1 igazán nagy sztárral sem rendelkeznek Casemiron kívül, de ő már a végét járja. Jelenleg PL-es középcsapat.
2 hónapja
maga a csapat az, nem egy egy jatekos, de lehet rosszul fogalmaztam 😀. A MU egy brand, egy vilagon elismert es kedvelt brand.
2 hónapja
Akkor ennyi erővel minden topcsapat kirakatcsapat. PSG-t szokás kirakatcsapatnak nevezni. Vicc bajnokságban van egy csapat, ami tele van túlfizetett sztárokkal, BL-re viszont kevesek, talán a túl gyenge bajnokság miatt.

Szólj hozzá