• Döntetlennel zárult a derbi

    Nem sikerült nyernie a csapatnak a Tottenham elleni derbin.

    Az Arsenal nem az első félórát leszámítva nem játszott különösebben jól, mégis kétszer is sikerült megszerezni a vezetést előbb Romero öngóljának, majd Saka büntetőből elért góljának köszönhetően, de Son révén a Spursnek mindkétszer sikerült egyenlítenie, több gól pedig nem esett a találkozón.

    Folytatás szerdán a ligakupában a Brentford ellen, a bajnokságban pedig a Bounemouth lesz az ellenfél szombaton.

  • Ramsdale-ről

    "Megértem a csalódottságát. Én magam is szenvedek minden kényelmetlen döntésem után, de döntést kell hoznom, hogy kik játszanak és kik nem. Aaron nagyon támogató, és ezt el is várom tőle és minden játékosomtól. Nagyon is remekül teljesít az edzéseken."

  • Martinelli játéka kérdéses

    Mikel Arteta péntek délelőtt tartotta a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóját.

    A spanyol elmondta, Gabriel Martinelli állapotát folyamatosan nézik az orvosok, jeleneg nincs eldöntve, hogy a brazil tudja-e vállalni a meccset combhajlító sérülése miatt, amit még az Everton ellen szerzett.

    Thomas Partey továbbra sincs bevethető állapotban, a többiek azonban elvileg rendben lesznek.

  • Odegaard marad

    A nap legfontosabb híre Martin Odegaard hosszabbítása, a norvég csapatkapitány 2028-ig írt alá az Arsenallal.

    Részletek itt.

  • Vasárnap rangadó jön

    Vasárnap újabb rangadót játszik az Arsenal, ezúttal a jó formában lévő Tottenham ellen.

    A meccset 15:00-kor kezdik a csapatok, a találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (511)

7 hónapja
🚨🚨| Arsenal are stepping up their interest in Ivan Toney ahead of the January transfer window. Brentford are willing to sell but will demand at least £60m for the centre forward.

Arteta wants to bring a proven goalscorer to his squad, wants to add a physical presence to his attack and Toney fits the bill. Arsenal are long term admirers and might have pushed to sign him in the summer had Toney not been banned. (@johncrossmirror)

And here come the Print Media

John was first with alot of Ozil leaks back in the day
7 hónapja
Allitolag minket preferalna
7 hónapja
Nagyon kéne, a két "csatárunk" labdába se rúg mellette.
7 hónapja
Annyiért ajándék, még jól is jártunk az eltiltásával, különben 100M lenne. Az lenne a legkomolyabb, ha 25-ért elhozzuk+Nketiah. Mondjuk Toney az idei szezonban már nem igazán lesz tényező, rettenetesen meccshiányos, óriási formavisszaesésre lehet számítani, majd a 24/25-ös szezonban számíthatnánk rá. Egyébként Jesus a MU ellen szépen belőtte, a PSV ellen is szépen bevarrta, most a Spurs ellen kihagyott egy általa teremtett gólhelyzetet, és már máglyán égetnénk el :D Haalandon kívül nincs olyan csatár a PL-ben, aki elképesztő hatékonysággal termelné a gólokat. PL-ben Jesus top4-es, de minden más ligában is legalább top4-es lenne csatár fronton.
7 hónapja
mondjuk a 11esek sokat dobnak a statisztikain. A PL-ben lott 32 goljabol 11 buntetobol volt.
7 hónapja
Nketiah+pénz opciókat lehet olvasni. Az lenne a legjobb.
7 hónapja
Amúgy, ha jól tudom az FA tiltotta csak el. Nem tudom miért nem adták kölcsön fél évre, hogy formában maradjon.
7 hónapja
elvileg nem az FA tiltotta el, csupan Ok inditottak a nyomozast, a dontes egy teljesen fuggetlen szerv hozta, ami kiterjed mindenhova, igy nem lehetett volna kolcsonadni, kulonben valoszinuleg ezt megtettek volna, mert tobb penzt tudtak volna beszedni belole.
7 hónapja
Azt olvastam, hogy az FA-nek kellett volna fordulni a Fifa-hoz, hogy terjesszék ki a büntetést ha esetleg ligán kívülre menne. Aztán lehet azóta változtak a dolgok. Én ezt annok Sky-on olvastam.
7 hónapja
"It isn't the FA that have imposed this sanction. There's an important level of independence when it comes to serious disciplinary matters like this. The FA do the investigating and the charging but then they hand it over to an independent commission. That's normally made up of people very senior within the game but also lawyers, former high court judges. They look at the facts and decide what sanction is suitable. They've decided that Ivan Toney, as a result of those 232 charges he's admitted to and been found guilty of, should get an eight-month ban from all football. That means matches, training and potentially turning up to matches. He will not be allowed to be involved in football until January of next year. That's a significant punishment. We ought to point out that Ivan Toney can appeal this but we don't know if that's going to happen. The statement from Brentford said they would consider their options and with such a huge asset unavailable to them for so long, they will want to reduce that if they possibly can I am sure. But the way these things work, they will have the written reasons from the commission which they've been given. They'll examine those very carefully with their lawyers and will then decide what action to take next after consultation with Ivan Toney." - ez is Skysports-os cikkben van benne, szerintem ugyanazt olvastuk, vagy azóta kiegészítették egy ilyennel.
7 hónapja
Nagyon fájó ez a döntetlen. Hazai pályán, egy sokkal gyengébb kerettel rendelkező spurs-t még csak ledominálni se sikerült, játékban sem tudtuk őket megverni, igazából ki is kaphattunk volna. Kicsit aggasztó a szezon eleji forma, mi alakítottuk ki talán a legkisebb xG-t a nagy csapatok közül, pár meccset csak kurva nagy szerencsével tudtunk hozni. A szezont szerintem még korai temetni meg sírni hogy max a 4. helyre férünk oda, a City se kezdte jobban a tavalyi szezont, viszont komoly formajavulás fog kellene ha a bajnoki címért vagy a BL-ért akarunk menni. Márpedig egy top csapat számára, az "Arteta-projekt" 5. évében, közel 1 milliárd euró költéssel és a jelenlegi keretünkkel más nem nagyon lehet a cél. A szezon végén meg kell ítélni Arteta munkásságát. Ha idén nem szerzünk egy komoly trófeát, vagyis BL-t vagy PL-t, akkor bizony el kell tőle köszönni, mert most már nem lehet a keretre fogni hogy ha nem megy. Persze 1-2 ember még hiányzik belőle, de vasárnap ha a legerősebb kezdőnkkel állunk ki és nyomjuk végig a meccset se nyertünk volna. Persze szép teljesítmény hogy visszarakta a csapatot európa térképére, de tegyük hozzá azt is hogy a 2003/04-es szezon óta most a legjobb a csapat kerete, nem Guendozi féle narkós italosok vannak itt mint mikor 8. helyen tanyáztunk és elmentek meccs előtti nap beküldeni egy helyi bárba. A lényeg hogy szerintem ez a keret sokkal többre hivatott mint hogy a BL indulásért harcoljon, ott meg kiessen a nyolcaddöntőben.
7 hónapja
Sokkal gyengébb keret? Nana! Kulusevksi kibaszottul minőségi jobb szélső, Maddison geci jó irányító, Son bal szélen, csatárban igencsak minőség, Banános is remek, ha nem csatárt játszik, Bissouma Caicedo2. A védelem sem szar éppenséggel, egyáltalán nem gáz az X, igazi rangadó volt. Maddisonnal és Pocokcogluval nagyont húzott Levy, nélkülük sehol nem lenne a Spurs.
7 hónapja
Nem gáz az X hazai pályán egy rangadón egy bajnokaspiráns csapat számára egy 5-6. helyre várt csapat ellen? Azok a játékosok akiket felsoroltál nálunk a padot melegítenék Son-t leszámítva.
7 hónapja
Nem gáz a döntetlen, ha a TOP4 a cél. A City elleni versenyfutásra ez kevés, mint szarban a C-vitamin. Artetát pedig úgysem fogják elkölteni, szerintem amíg hozza a TOP4-eket abszolút lubickolhat a teljhatalomban. Én max. még a kövi szezont bíznám rá. Az, hogy nem nyerjük meg a BL-t vagy a PL-t, még magyarázható alapjáraton, majd inkább a pontszám és a játék képe, ami árulkodó lesz. Ha szerzünk 90 pontot, és 2.-ok leszünk, az nem az edző hibája lesz. Ha szerzünk 75 pontot, és 20 ponttal lemaradunk az elsőtől, na igen, akkor már én is elgondolkodnék azon, hogy Artetát OFF-oljuk, még akkor is, ha ennek semmi realitása nincs, és fenn áll a veszély, hogy megint valami balfaszba tenyerelünk bele, mint Emeryvel. De mondom, semmi esélyét nem látom, hogy egy gyengébb szezon után is új projektet kezdjünk el, pedig a végtelenségik nem lehet azt a bizonyos biciklit eltolni.
7 hónapja
elküldeni* végtelenségig* bocs a helyesírási hibákért, gyorsan írok, és nem mindig olvasom vissza
7 hónapja
Alapvetően én úgy gondolom, hogy ha Arteta nem ér el komoly sikert, el kell küldeni, de aligha fogják. Emeryt nem degradálnám ennyire le, nem rossz edző, csak itt a végén rosszul jött ki a lépés. Ha tavasszal nem lettünk volna világi balfaszok ugye...
7 hónapja
Nekem sincs bajom Emervyel, nem tartom rossz edzőnek, de TOP-TOP-szintre kevés, és azért elég komoly mélyrepülésben voltunk már vele a második szezonja elején. Emlékszem üres stadion volt az EL-ben meg füttykoncert is talán, azért az már nagyon gáz volt.
7 hónapja
Ez igaz, de ott egyértelműen azon ment el az egész, hogy felrakott mindent az EL-re és elveszítettük a döntőt. Mondjuk Arteta se top edző, még annyit se bizonyított, mint Emery.
7 hónapja
mit bizonyitson Arteta 3,5 alatt a vilag legerosebb bajnoksagaban? Emery meg 19 eve edzo, nyilvan tobbet tud felmutatni. Meg egy Moyes is tobbet tud felmutatni, mint Arteta ettol meg nem lesz jobb edzo nala egyiksem. Kabare ami itt megy neha elvaras szinten. Mutassatok mar Pepen (es Zidane)kivul meg egy edzot, aki 3,5 ev utan barmilyen komolyabb eredmenyt hozott.
7 hónapja
Persze lehet hogy lutri lenne az új edző is, de szerintem elég sok edző hozni tudná ezzel a kerettel a top 4-et. Gondoljatok csak a Brighton esetére, mindenki el volt ájulva Pottertől, aztán miután lelépett 3 szintet lépett a csapat előre..
7 hónapja
Jó mondjuk Titoutól nem is vártam többet, de mondjuk az elköltött pénzmennyiség után most már illene valami nagyobb sikert is elérni.
7 hónapja
Pep az első évében megnyert mindent a Barcával. Előtte 1 évig volt a Barca B edzője. Arteta 3 évig volt segédedző a City-nél, lenyomott 3.5 évet itt, ez 6,5 év. Ha ennyi idő edzőként nem volt elég hogy sikerre vezessen egy csapatot, akkor 15 év se lesz elég, ugyanaz a középszer Tuchel féle edző marad aki max a PSG-vel meg a Bayernnel megnyeri az uborka ligákat és semmi egyéb. A bemákolt BL-t inkább engedjük el, soha többet nem lesz olyan.
7 hónapja
mert ha Low Zsoltot berakod vhova edzonek, akkor O rogton 11 eve edzo igaz? Azert egy asszisztens edzonek nem ugyanaz lenni, mint egy edzonek vagy menedzsernek.
7 hónapja
Juust direkt kiemeltem, h rajta kivul
7 hónapja
Csabi nem az elkoltott penz focizik a palyan. Raadasul kb minden top 6os csapat elvert 200 milliot ezen a nyaron. Szoval egyaltalan nem koltottunk kiugroan
7 hónapja
Csabigunner! Az hogy elkoltottunk ennyi penzt es folyamat ezzel jossz, ugy csinalsz mintha mas nem koltene. Chelsea mennyit kolt? Mu mennyit kolt? City mennyit kolt? Minden egyes nagy csapat ugyanugy kolt solt egy Nottingham es minden mas csapat😀 Ha mas csapat nem koltene semmit mi meg 200 milliokat akkor megertenem a problemad amugy meg nem
7 hónapja
Faszság az elköltött pénzel jönni ezt aláírom, meg Peppel is, hogy az első évében mindent megnyert. Ja a világtörténelem legjobb csapatát megkapta azt nyerjél velük. Biztos szar lehetett egy Henry-Etoo-Messi triót mögöttük Xavikkal meg Iniestákkal edzeni meg meccset nyeretni velük. Egyébként az, hogy a Chelsea vagy United sokat költ semmit nem jelent. Ha te elbaszol egy 30 millát érő játékosra 100 millát akkor maximum papíron vettél 100 millás játékost hozzáadott értékben nem. Ezt látjuk Antonynál is mondjuk. Mudryk is nagyjából egy 30-40 millás játékos de hozzáadott értékként egy 100 millás játékost várunk. Havertz is egy 25 millás játékos és ha annyiért játszana itt mindenki csendben lenne, de 65 milláért teljesitményt is elvár néhány ember. Egyébként a világ második legdrágább kerete az Arsenalé innentől kezdve mikor ti olyanokat mondtok, hogy nem lehet kötelező a bajnokság meg a bl úgy faszság ahogy van. Nem kell megnyerni, de legyünk már esélyesek. Lassan 20 éve közünk nem volt a BL-hez ilyen Interek,Schalkek Tottenhamek meg elődöntőket meg döntőket játszottak.
7 hónapja
"Egyébként a világ második legdrágább kerete az Arsenalé innentől kezdve mikor ti olyanokat mondtok, hogy nem lehet kötelező a bajnokság meg a bl úgy faszság ahogy van. Nem kell megnyerni, de legyünk már esélyesek." Ebben érzek némi ellentmondást 😂 PL-re és BL-re is van esélyünk, ez kétségtelen, ezzel senki se vitatkozik, de h a PL-t kötelező behúzni, ez elvárás lenne idén az Arsenalnak világi faszság. Másrészt relativizálod az átigazolások értékét, ki mennyit ér, de közben pár mondattal arrébb már azzal érvelsz, h a második legdrágább kerete az Arsenalnak van. 😂 1220, Csabigunner, Jackoxi, ennyi erővel én is kérem a lájkokat. 😂
7 hónapja
A PL-re évek óta nincs esélyünk, tavaly volt, de elbasztuk. Idén nem fogunk az aranyért menni, pláne az elbaltázott nyár miatt, mivel gyengébb lett a csapat, hiába költöttünk sokat. De önmagában a tavalyi szezon után, a pénz és a keret alapján egyértelmű, hogy a PL arany az elvárás. A BL-ről ne is beszéljünk, egy szaros EL-t nem tudtunk megnyerni, mert Arteta kétszer eltaktikázta. Tavaly is kiestünk, hogy koncentrálhassunk a PL-re, aztán az is el lett baszva. Egyébként meg kabaré, hogy mindenki volt bajnok az elmúlt években a top ligákban, csak mi (és a csirkék) nem.
7 hónapja
Egyébként meg ilyen felfogással minek létezni? Nem elvárás a PL... A lófaszt. Egy Arsenal-szintű csapatnak mindig legyen elvárás a PL
7 hónapja
most tenyleg elkell magyaraznom, hogy a jatekos piaci erteke meg az erte fizetett atigazolasi dij az nem egy es ugyanaz? attol hogy kifizetnek elnenyert 150 milliot meg nem lesz a piaci erteke 150 millio. Az , hog, Mudryk 100 millaba kerult nem jelenti, hogy a Chelsea kerete 100 millaval dragabb lett mert Mudryk piaci ertek alapjan er 40 millat. Az Arsenal piaci ertek alapjan a vilagi masodik legdragabb keretevel rendelkezik tehat a jatekosok piaci erteke a city utan a masodik legtobb.
7 hónapja
Azt meg ertem, hogy szeretnel belekotni, de akkor legalabb nem valami baromsagba kotnel bele, ami utan megint csak annyit fogok kapni hogy idiota vagyok nem vitazol velem meg alig varod, hogy letilts.
7 hónapja
Martinelli, Trossard, Ricees elvileg Partey is ott lehet a City ellen
7 hónapja
City ellen? És nem is lesz, hanem lehet? Már csak azért kérdezem, mert az még 2 hét.
7 hónapja
addig eleg hozhato meccsek vannak papiron
7 hónapja
Kíváncsi vagyok az idegenbeli Lens meccsre.
7 hónapja
Szerintem az az EL csoportmeccseket fogja idézni.
7 hónapja
Sztem simán hozzuk a franciák ellen a 3 pontot, mert ez BL. Ha EL lenne szarna bele mindeki kb, csak nyűg lenne a meccs mindenkinek.
7 hónapja
Gyanus, hogy nagy csalodas lesz ez a szezon a tavalyi utan.
7 hónapja
Ezzel lehetett számolni valamilyen szinten sajnos. És most jön csak az igazi kettős terhelés, jönnek a sérülések, gyakorolatilag fél védelemnek alternatívája sincs... A játék dadog. Szerintem TOP4 a realitás. BL-be csoporból továbbmegyünk, de utána ott sem várok sokat, egy újonc Postecoglou is idegenben képes meglepni a csapatot, nem vagyunk tagja a szűk elitnek. És amúgy nekem még mindig herótom van, mikor ilyen Nelsonok állnak be a padról.
7 hónapja
ha onnan nezed, hogy tavaly masodikak lettunk es eleg hosszu ideig vezettuk a tabellat, akkor nyilvan az. Jelenleg 6 fordulo utan 1 ponttal kevesebbet gyujtottunk, 3 al kevesebb golt lottunk es 1el kevesebbet kaptunk es tavaly sem tudtad, 6 fordulo utan meg, hogy ennyire jo lesz az a szezon.
7 hónapja
Ja, csak ott 5/5-el kezdtünk, és csak a hatodik meccsen kaptunk ki az Old Traffordon, de ott is csak azért, mert túlságosan kinyíltunk ellenük. Meg vezettük a bajnokságot, ami akkor reális is volt. Most 5.-ek vagyunk, ami durván most is reális sajnos. Két hét múlva játszunk a Cityvel. Ha ott is kikapunk, akkor már nagyon le leszünk maradva. Pedig ezek otthoni rangadók, mi lesz idegenben?
7 hónapja
Vagy ahogy mondjátok hogy nem jó a játékunk és úgy állunk ennyi ponttal akkor mi lesz ha a játékunk is jó lesz? Abban egyet is értek egyébként hogy nem annyira meggyőző még.És ugye milyen apró dolgokon múlik minden, a közvetítés közben mondta a kommentátor hogy ha nyertünk volna ez lett volna a legerősebb szezon kezdés a csapat életében történelmi viszonylatban is nemis tudom már melyik évet mondta. És kb egy Jorginho hibán múlt lesarkítva, mert nagyon nem volt azért benne a gól a spursben. És akkor konkrétan még jobban is kezdtük volna a szezont mint tavaly. Nekem összességében inkább bizakodásra ad okot ha nem a legjobb formákban is így állunk egyébként. És azt meg kell adni Peetnek amit mondott hogy a gyengébb meccseink a szezon első felében valószínűleg rosszabbul fognak kinézni mint a tavalyi gyengébb meccseink, ezt jól látta. De azt is hozzá tette hogy utána viszont mégjobb lehet a csapat mint tavaly. Kíváncsi leszek hogy ez a része is bejön majd neki,a szezon további részében.
7 hónapja
Mi számít csalódásnak? Az előző szezonban túlteljesített a csapat. Idén megközelítőleg hozzuk eredményességben a tavalyi szintet. Én szezonkezdet előtt Athlon "tesztjében" is top 4-et jelöltem a csapatnak. Nekem a 4. hely sem lenne csalódás, főleg annak a tükrében, hogy ismét egyre gyarapszik a névsor a sérültlistán. Egy top gólvágó a télen jöhetne és jövő nyáron csak a keret mélységét kellene növelni. Szerintem az átütőerő a következő szezonban lesz meg a csapatnál, ha az idei téli és a jövő nyári igazolásknál sikerül mindent a tervek szerint teljesíteni.
7 hónapja
Szerintem a csirkékre mondta, hogy nem volt még ilyen jó szezonkezdetük.
7 hónapja
Tehát 200 + millió font elverése után, visszafelé fejlődik a csapat, és nem csalódás? Érdekes felfogás.
7 hónapja
már ez a meccs csalódás volt, a Tottenham minimum 1, de inkább 1,5-2 polcról lejjebb válogat játékosokat, mint mi.
7 hónapja
"Szerintem az átütőerő a következő szezonban lesz meg a csapatnál, ha az idei téli és a jövő nyári igazolásknál sikerül mindent a tervek szerint teljesíteni" ebben elég sok a "ha" ebben, meg én alapból nem szeretem ezt a jövőbetekintést, mindig kihagyjátok a képletből azt, hogy a többi csapat is igazolni fog ám
7 hónapja
Ebbe bele se menjünk inkább, felháborító, hogy Havertzre "raktuk fel a házat", miközben a City kéne valahogy lenyomni. Aki kevésbé szkeptikus volt vele, az is megmondta, hogy óriási kockázat a leigazolása, pláne ennyiért. Égetjük a pénzt geci. Írta Athlon tegnap, hogy aki a Citybe nem fért be, az kevés lesz ahhoz, hogy mi lenyomjuk vele Pepéket. Kérdem én, a cselzi hulladékjai mivel jobbak? Egy középcsapat középszer játékosa. Jorgi még tölteléknek oké is, de az az igazolás csak pánikreakció volt, mint látjuk előre nem viszi a csapatot az olasz. Bár mondom, nekem vele nincs különösebb problémám. Meg Willam a nagy kreatív emberünk... 😂😂😂
7 hónapja
El kéne felejteni a riválisoktól igazolgatásokat. Főleg olyanokat akiket fel se tartóztatnak, hogy menjenek. Persze Jesus meg Zinchenko jó lehet, de ugye a city jobbakat hozott a helyükre, tehát mi raktunk pénzt a kezükbe. A cselzit meg se említem. Évek óta mi szabadítjuk meg a hulladékoktól őket. Ligán kívülről jött Gabriel, Saliba, Martinelli, Ödegaard mind bevált. Zinchenko jó de védekezésben már nem annyira. Jesus is jó mezőnyben de kapu előtt impotens és akkor a két cselzi ügynök Havertz meg Jorginho. Rice és White volt a két olyan játékos akit nem akart eladni A klubjuk, de ők jönni akartak. Meg is kérték az árukat. Na ők még jók. Okosan kéne igazolni nem akciósan.
7 hónapja
JACKOXI: Miért fejlődik vissza a csapat? Szerintem a keret változott, vagy ahogy PEET mondta: szélesebb a változtattási lehetőség Arteta előtt. És bizony abban is igaza van, hogy ez egy stagnálással járó átalakulás, de meg lesz ennek is az eredménye. Én bízom benne. Ha mégsem jönnek be Arteta számításai és idővel nem fog jönni az az eredmény amit elvárnak tőle akkor úgy is "számon fogják kérni" rajta. Nekem a 2. hely is nagy siker volt az elmúlt szezonban hiszen a 3-6 közé tipeltem a csapatott akkor. Van bennem rossz szájíz amiatt, hogy az első hely is megcsíphető lett volna de nem kell szégyenkezni a második hely miatt sem. A tegnapi mérkőzés is alakulhatott volna kedvezőbben számunkra, de sajnos 2:2 lett.
7 hónapja
Majd meglátjuk, hogy milyen irányba változott a csapat, szerintem vitán felül áll, hogy jóval gyengébbek vagyunk, mint tavaly ilyenkor. "Nekem a 4. hely sem lenne csalódás" ezt írtad. Erre akartam utalni, hogy az bizony visszafejlődés lenne a tavalyihoz képest, és szerintem az ennyi elköltött pénz után igenis csalódás lenne. Ha tavaly túlteljesítettünk, akkor idén legalább ugyanazt kellene hozni, elvárás szinten is.
7 hónapja
Ezek a negatív megjegyzések kissé túlzóak. Idén még veretlen a csapat... Visszafejlődtünk!? Ugyan már! MU mennyit költött az elmúlt évek során? Sokkal többet, a Chelsea pláne, 1000 millió 1-1,5 év alatt? Hirtelen óriásit léptünk előre tavaly, ne legyünk telhetetlenek, geci erős a PL. Élvezzük a BL-t, ott bármi megtörténhet, kieséses szakaszban nem jöhet olyan ellenfél (kivéve City), akivel szemben underdog lenne a csapatunk, ez azért nagy szó.
7 hónapja
Meg az elköltött pénz nem garancia az azonnali fejlődésre. Simán eltudom képzelni hogy ez a jelenlegi átmeneti állapot a szezon második felére összeérik az lesz a kérdes akkor hogy állunk majd a tabellán, valamint sérültekkel.
7 hónapja
Én szerintem akkor lesz rendben a játékunk ha partey rice odegaard kozeppalya lesz meg egészségesek lesznek a tamadoink parteyt nagyon fontosnak tartom a csapatban
7 hónapja
Azóta értékelhető a játékunk, mióta Partey lesérült. Rice és Partey együtt nem jó páros, legalábbis eddig ezt láthattuk. Rice 6-osban jobb, megbízhatóbb, mint Partey. A ghánai viszont kellett volna tegnap Jorghino helyett.
7 hónapja
Rice azota nagyon jo, miota egyedul jatszik 6ost es nincs Partey a palyan.
7 hónapja
Azért az adnám, ha nem a Boehley féle Chelsea meg a Woodwardék által vezetett United lenne a referencia. :D Szerintem a Cityn kívül nem nagyon van jelenleg kiemelkedő csapat sem Angliában, sem Európában. Viszont az, hogy máshol is vannak problémák, attól mi nem leszünk jobb csapat. Írtam hétvégén, hogy nekem csalódás ez az idei PL is, és tartom. Oké, nyilván ígyis a legerősebb bajnokság a ligában, de pl. kifejezetten sok gyenge csapat van most, a feljutókban nagyítóval kell keresni a normális játékosokat, hiába lehet jó edző Kompany, egy forintot nem ér az a keret. Fulham, Bornemouth, Wolves, Everton, Nottingham is komoly vergődésben van, bár nyilván vannak különbségek. És akkor a szenvedő nagyokról még nem is ejtettem szót.
7 hónapja
Viszont a West Ham, Aston Villa komolyat fejlődött. A Nottingham ha túléli ezt a szezont, és nyáron vesznek normális KH-kat, elég jó középcsapat lehet belőlük. Túl nagy az étvágyad Jackoxi, qurva jó szinten vagyunk jelenleg, nemrég szezonról szezonra bukdácsoltunk, kilátástalan volt a játékunk, és az egész klub jövője. Örülj inkább kicsit, h végre BL-ben vagyunk, és sztem esély is van a végső győzelemre, legalábbis a top5-ben benne vagyunk, az tuti. Lassan kijelenthető, h könnyebb azt megnyerni, mint a PL-t.
7 hónapja
Reális kihívók akkor lennénk, ha Mbappe-t behúznánk, aki megrúgná a 30 gólt. Persze mi is "gyengülnénk", mint a City a norvéggal, szarrá is nyerték magukat. De sajnos az, hogy a francia igazolása (sem) reális, mutatja, hogy a nagyon szűk top-ba nem férünk oda. Mert mondjuk egy Real-lal nem tudunk versenyezni. Abban én nem vagyok biztos, hogy pénzügyileg nem engedhetnénk meg magunknak, látjuk mikre van pénz. :D 3. helynél rosszabb meg igen is nagy csalódás lesz. Már az is azt jelenti, hogy a Pool lenyomott, de ezen a 2 csapaton kívül melyik az, amelyik jobbnak mondható nálunk? Csirkék? Brighton? A hulladék MU vagy Chelsea? Ne vicceljünk már.
7 hónapja
Nekem ez a Nottingham játékban egy nagy lófasz, bekkelnek, aztán annyi. A Bornemouth-t mondták, hogy jól igazoltak meg ilyesmi, de egyelőre ebből nem sok minden látszik, szopnak mint a torkosborz, pedig ott van Iraola is. Persze még nyilván feljavulhatnak, de egyelőre kevés. Kompany az, akinek a tavalyi Champo szezonját nem kell magyarázni, mikor rekordokat döntögettek, egyszerűen ez a szar állomány az első osztályban erre elég. Lehet, hogy túl nagy az étvágyam, és túlságosan kritikus vagyok, de én így látom a dolgokat. Hozzáteszem, le se szarnám, ha megint nem az lenne, hogy 20 éve nem nyertünk komoly trófeát. Tavaly behúzzuk, simán lenyelném, ha idén csak 3.-ok lennénk, így viszont csalódás lenne az én értékrendem szerint. BL-el meg az a baj, hogy papíron hiába van ott a TOP5-ben a csapat, egyrészt a Cityt is csak most tudta megnyerni, előtte mindig elcsúsztak egy-egy banánhéjon, pedig már jó ideje ők a világ legjobb csapatai, másrészt, az, hogy mennyire fogalmatlanok voltunk az EL-ben Artetával ha szembejött egy normálisabb ellenfél, számomra nem a legbiztatóbb dolog. :D
7 hónapja
Pedig ez a Liverpool sem tűnik egy világverő csapatnak, mikor úgy kapdossák a gólokat, mintha kötelező lenne. Egyébként játékban, a Brighton fixen jobb nálunk, de idén lehet a Spurs is, ha már kérdezed. Azért az Emiratesben többnyire mindig elkentük a szájukat, tegnap meg mégsem, és nem mondanám, hogy nem szolgáltak rá az egy pontra.
7 hónapja
Pool védelmet ne írjuk még le, van Dijk, és Konate ha tartósan egészségesek lesznek bármire képesek lehetnek, Gomez és Matip közel sem annyira fos, mint pl Holding.
7 hónapja
A Pool pont ellenkező cipőben jár mint mi. Van egy szar védelmük (az alap felállás nem szar, de ha valaki kidől akkor másodrangú beugrósok vannak) viszont a támadószekció ellensúlyoz gólokkal. Nálunk meg van egy viszonylag jó védelem. A buta hibák mind kp-ról születtek amiből idén gólt kaptunk és továbbra is tartom, hogy még ez se lenne baj, ha képesek lennénk több gólt lőni mint kapunk. Nem nagyon szórjuk a gólokat. A MU-nak a végén rúgtunk kettőt, de azon kívül a PSV-nek sikerült egy kisebb zakót kiosztani.
7 hónapja
Hagyjuk ezt a Pool védelmet inkább. Van Dijk sosem lesz már olyan jó védő, mint a sérülése előtt, és nem, Konaté, nem fog egészséges maradni. Ja meg nincs minőségi 6-osuk. Arnoldhoz képest meg Zinchenko is jó védőnek számít, ha a védekezést nézzük. Ennek ellenére ahogy Left írta, elöl tudnak kompenzálni, és eddig a gép is dobálgat nekik. Ugyanakkor meg sem közelítik a prime éveiket Kloppal.
7 hónapja
Hagyjuk ezt a Pool védelmet inkább. Van Dijk sosem lesz már olyan jó védő, mint a sérülése előtt, és nem, Konaté, nem fog egészséges maradni. Ja meg nincs minőségi 6-osuk. Arnoldhoz képest meg Zinchenko is jó védőnek számít, ha a védekezést nézzük. Ennek ellenére ahogy Left írta, elöl tudnak kompenzálni, és eddig a gép is dobálgat nekik. Ugyanakkor meg sem közelítik a prime éveiket Kloppal.
7 hónapja
Nem fogunk előrébb jutni, amíg a hulladékokat nem takarítjuk ki, lásd Nketiah vagy Nelson. Egyik se tényező, ezt a vak is látja, csak Mikel nem. Nketiah hogy a francba tolhatta tegnap végig a meccset például? Elköltöttünk egy valag pénzt, de még mindig geci nagy lyukak tátonganak a csapaton, a védelem zömének nincs cseréje, Sakának nincs cseréje, nincs normális csatárunk. Bajnoki címért kéne mennünk és megnyerni, elég volt most már a kifogásokból, meg hogy majd jövőre összeér a csapat. A faszt ér össze. Ugyanezt mondtátok a Leicesteres évben is, aztán azóta hány bajnoki címünk lett? Röhögtök itt a MU-n, a Chelsean vagy akár a Poolon is, hogy milyen mélyen vannak, de mindegyik volt bajnok az elmúlt évben vagy nyert rangos nemzetközi kupát, a Chelsea és a Pool mindkettőt. És mi? Igen, valóban aláírtam volna én is a 2. helyet év elején tavaly, de kibaszott szánalmas volt az a leolvadás, amit toltunk és az a szomorú, hogy egyrészt ez a védjegye a csapatnak, másrészt kétszer csináltuk ezt egymás után. Imádom az olyan naiv embereket, akik írják, hogy majd tavasszal ez lesz meg az lesz... eddig hol voltatok? Nem igaz geci, hogy minden csapat képes volt bajnokságot nyerni, csak mi nem. Artetától pedig el kell köszönni, ha nem nyerünk semmit idén.
7 hónapja
Lefty, pont ez a lényeg, amit írsz és ezért mondom mióta, csak néhány nagyokos lehurrog, hogy nekünk egy fizikális, gólerős csatár kell. Nagyon jó, hogy Jesus jó a mezőnyben, de 5 centiről is képes kihagyni, Nketiah meg úgy szar, ahogy van. Én nem iszom alkoholt, de ha tőle végre megszabadulunk, pezsgőt fogok bontani.
7 hónapja
Én is megkaptam év elején amikor azt mondtam, hogy a Jesus-Nketiah páros már tavaly se volt elég mivel lenne más idén főleg, hogy BL is van?
7 hónapja
Tierney csak kispados volt a Sociedad meccsen, nem lépett pályára...
7 hónapja
Marquinhos is csak csereként állt be a Nantesba. Elfelejtette az új taktikát? 😁😁
7 hónapja
Legutóbb csatárként lépett pályára a brazil, azelőtt jobb szélsőként. A kölcsönjátékosokba sokan beletörlik a seggüket. A skót csereként sem állt be most...
7 hónapja
Szerintem csak szimpla pihentetés előtte BL-ben is kezdett.

Szólj hozzá