• Arteta elégedetten értékelt

    "Gyönyörű este volt. Nyilvánvalóan ilyen sok év távollétet követően a teljesítményünkre fókuszáltunk és arra, hogy megnyerjük a meccset, de nagyszerű volt a légkör, jó volt hallani a BL-himnuszt, egy kicsit mindenkiből előtörtek az érzelmek. Különösen a tizenhatoson belül voltunk mind támadásban, mind védekezésben hatékonyak, ez segített eldönteni a meccset, ami a kettő között volt, azon még van mit fejleszteni."

    "Próbáltam elrejteni mindenki elől, de izgatott voltam a meccs előtt. Ez az utazás tavaly kezdődött, és kivívtuk a jogot, hogy itt lehessünk a BL-ben, és itt is akarunk hosszú távon is maradni. Most a mi felelősségünk az, hogy olyan teljesítménnyel álljunk ki ebben a sorozatban, ami következetes és megüti a kívánt szintet."

    "Éreztem, hogy a játékosok is kissé meghatódtak az érzelmektől, és bár a teljesítményt le kell raknunk az asztalra, igenis élvezni kell ezeket az estéket és pillanatokat. Ezekre a pillanatokra fogunk emlékezni, és a szerdai jó emlék lesz."

    "Persze bizonyos szinten túl ki kell elemeznünk a dolgokat, és van még hová fejlődni, főleg a két tizenhatos közti munkát tekintve, de még az érzelmesség ellenére is jól játszottunk, négy gólt rúgtunk egy oylan csapatnak, amely már nagyon régen nem kapott ki tétmeccsen."

    "Az is remek volt, hogy sikerült fontos pillanatokban gólt szereznünk, emiatt jöhettek olyan játékosok is, akiknek kevesebb lehetőség jutott az elmúlt időszakban, de mégis megérdemelték volna a lehetőséget. Nagyon meghatott, ahogy a közönség várta Emile beállását. Ő sem játszott eddig túl sokat, de olyan fogadtatást kapott, amilyet megérdemelt és ez engem is boldoggá tett."

    "Az biztos, hogy kemény dolog egyszerre a BL-ben és a PL-ben is játszani, de ezt jól kell menedzselnünk, jelenleg jó az öltözői hangulat, és boldogan fognak edzeni másnap is a következő meccsre. Fontos és különleges mérkőzés előtt állunk, és csütörtöktől már ezen fogunk dolgozni, szeretnénk vasárnap is jól teljesíteni."

  • Négygólos győzelem

    Saka, Trossard, Gabriel Jesus és Odegaard góljainak köszönhetően négygólos győzelmet aratott az Arsenal a PSV Eindhoven ellen a Bajnokok Ligája idei kiírásának első csoportkörös meccsén.

    A csoport másik két csapata, a Sevilla és a Lens 1-1-es döntetlent játszott, így a csoportkört jelenleg 3 ponttal és +4-es gólkülönbséggel mi vezetjük.

    Folytatásban következik a Tottenham elleni rangadó vasárnap, a BL-ben legközelebb október 3-án játszunk idegenben, a Lens ellen.

  • Aaron Ramsdale-ről

    Már az is nagy port kavart a sajtóban, amikor a nyáron az Arsenal megszerezte David Rayát a Brentfordtól.

    A spanyol kapus az Everton ellen debütált a csapatban, és jó kérdés, mi lesz így Ramsdale-lel. Egyes sajtóorgánumok már elkezdtek spekulálni a játékos jövőjét illetően, a Daily Mail szerint a Bayern München és a Chelsea is figyeli az angol játékost.

    Mikel Artetát újra kezdték az újságírók a helyzet kapcsán, a spanyol szűkszavú maradt.

    "Nem akarok minden egyes olyan játékos helyzetéről beszélni, akik az előző meccsen nem játszottak."

  • Gabriel Martinelli

    Mikel Arteta éppen most tartja a meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóját.

    Nem volt nagy meglepetés, hogy Gabriel Martinelli kihagyta a mai edzést, a brazil szélsőt combhajlító sérülés miatt kellett lecserélni az Everton elleni meccsen vasárnap.

    Martinelli így biztosan kihagyja a szerdai meccset, de azt Arteta nem volt hajlandó megerősíteni, hogy a most vasárnapi Spurs elleni rangadót is ki kényszerül-e hagyni.

  • Holnap ismét BL-meccs

    Hat év után először játszik újra BL-mérkőzést az Arsenal, az ellenfél 21:00-től a PSV Eindhoven lesz az Emirates stadionban.

    A meccset a Sport 2 élőben közvetíti

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (332)

7 hónapja
Odegaard pipa
7 hónapja
Tegnap kiszopott a Brighton meg a Villa is.
7 hónapja
A Brighton nagyobb meglepetes otthon
7 hónapja
Nyalják meg a sót, ők vitték el a mixem is.
7 hónapja
Az Arsenal azon klubok közé tartozik, akik Ivan Toney januári átigazolására készülnek . A Brentford legalább 60 millió fontot követel.
johncrossmirror

nagy bomba lenne ha megszereznénk uhhhhh
7 hónapja
Pláne, ha Nketiah csökkentené a 60millió fontos vételárat, de önmagában az a 60M sem sok érte mai árakhoz képest. Kérdés, h mi lenne Jesussal, ki padozna inkább. Megengedheti e magának az Arsenal egyáltalán, h vmelyikük padozzon anélkül, h sértődés legyen belőle?. Alvarez a Citytől már lelécelt volna 1 szezon után, ha Pep nem építi be most a kezdőbe. Vagy Toney mit szeretne? Könnyen lehet, h inkább menne stabilan a Chelsea kezdőbe, mint ide, ahol nem biztos a helye. Egyáltalán van olyan csapat, ahol kettő ilyen szintű csatár van? Sztem nincs, City nem számít, mert Alvarez már stabilan kezdő, nem padoztatják.
7 hónapja
Amúgy az az Alex Scott riporternő is nagyon szép csaj. Ex-arsenalos.
7 hónapja
a végén majd össze jönnek
7 hónapja
nehez lesz, mert a reneault a kedvence es nem a volvo
7 hónapja
Henry szerint Raya azert jott, mert vele megnyerhetjuk a bajnoksagot, mig Ramsdale azert jott, h vele vissza jussunk a top4be.
7 hónapja
Ja, mert tavaly Ramsdalen ment el a bajnokság? Nem is tudtam.
7 hónapja
Van benne vmi. Rája brutáljó, bírtam Ramsdalet is, de egyértelműen Rája párti lettem, 2 meccs alatt teljesen meggyőzött.
7 hónapja
nem ezt mondta, h rajta ment el
7 hónapja
Ramsdale ugyanígy kezdett, másrészt nem nagyon értem, mivel győzött eddig meg, semmi dolga nem volt.
7 hónapja
Igen, de azért van utalás benne. Idén nem Raya vagy Ramsdale miatt leszünk bajnokok ha azok leszünk. A megfelelő rotáció a lényeg, hogy a kulcsjátékosok ne fingjanak ki tavaszra.
7 hónapja
Raya labda lehuzasai, vagy pontosabb labdai, higgadtsaga sokat szamithat azert. Igazabol lenyegtelen, van 2 kibaszott jo kapusunk. Es nyerjuk meg a bajnoksagot!
7 hónapja
Na pont ezaz. Miért is lenne rotálva a kapus poszt, hogyha Raya igazából a játék minden elemében egy picit jobb. Nincs olyan ellenfél, ahol Ramsel nagyobb esélyünk lenne nyerni. Bár fejlődhet az angol, de a padot koptatva nehéz lesz. Arteta megint csak nyomta a faszságát. Raya lett a no.1, ez nem is kérdés. Remélem azért ha már csoportelsők vagyunk biztosan, azért kap pár meccset a BL-ben az angol, mert megérdemli.
7 hónapja
Amit Titou mond, azt én is láttam. A SkySports-on Peter Schmeichel volt azon a véleményen, hogy 2 ilyen kapus ha küzd a csapatba kerülésért, akkor nem stabilitást fognak hozni, hanem hibákat. Henry és Jamie Carragher voltak azon a véleményen, hogy nem lesz itt semmilyen verseny, Raya sokkal jobb, mint Ramsdale, utóbbival elértük a TOP4-et, de a bajnokság megnyeréséhez Raya kell. Aki még nem tette, fogadja el, hogy Raya mostantól az első számú kapus, Rambo pedig ülni fog a padon. Én is sajnálom, mert abszolút érdeme, hogy a BL-ben játszhasson, de el kell fogadni, hogy nem szeretet otthon vagyunk, a jó eredmények eléréséhez nem teheted meg, hogy nem a legjobbak lépnek pályára. Tudom-tudom, most modhatjátok azt, hogy akkor Havertz. Rajta hát, szívesen elolvasom még ötezredjére is. Ja, nem.
7 hónapja
Sandre: Akkor Havertz mi az apja faszáért játszik? 😀 Én azt el tudom fogadni, hogy Raya jobb kapus lehet, mint Ramsdale, de azért mernék fogadni, hogy vele sem leszünk bajnokok. Majd ezt szivesen felhánytorgatom a szezon végén. 😇
7 hónapja
Jackoxi, nyugodtan írd majd meg Henrynak és Jamienek a szezon végén ;-)
7 hónapja
Raya fizikálisan nem alkalmas arra, hogy vele legyen bajnok a csapat. Hány cm? 180-182? Vagy 10-15 cm-ert nőhetet volna még.

Szólj hozzá