Nincs tervben Emile Smith Rowe nyári eladása, írták kedden David Ornstein és Art de Roché a The Athleticon.

Az elmúlt hetekben Balogun vagy Tierney eladása mellett felmerült Smith Rowe esetleges távozása is. Az angol játékos csak az újévben térhetett vissza a pályára egy hosszú idő óta fennálló ágyéksérülést követően, amelyet tavaly novemberben műteni kellett.

Ennek ellenére Smith Rowe mindössze 13-szor léphetett pályára a csapatban, mindannyiszor csereként, összesen 177 percet játszhatott.

A játékosnak jutó kevés lehetőség felkeltette több csapat, köztük az Aston Villa érdeklődését, de Ornstein szerint Smith Rowe nem eladó.

Korábban Arteta úgy nyilatkozott, nem csak átigazolásokkal lehet javítani a csapatán.

"Kritikusan kell saját magunkhoz is hozzáállni, és ez alól én sem vagyok kivétel. Az a munkám, hogy kihozzam a rendelkezésemre álló 24 játékosból a maximumot, és erre nem voltam képes. Számos olyan játékosunk van a keretben, akik óriási potenciállal bírnak, és eddig nem sikerült kiaknáznunk ezt. Ennek több oka lehet: sérülések, vagy egyszerűen nem tudtam elég lehetőséget találni nekik. Meg kell néznünk ezeket az eseteket, mert az a feladatom, hogy jobbá tegyem ezeket a játékosokat."

Smith Rowe az előző szezonban második lett a csapat góllövői között 11 góllal, tavaly nyáron pedig ötéves szerződést írt alá a klubbal, és megkapta a 10-es mezszámot.

Nelson is maradhat

Smith Rowe mellett egy másik Hale End-i nevelésű játékos is maradhat a csapatnál.

Noha Reiss Nelson szerződése a szezon végén lejárt volna, a legfrissebb hírek szerint pozitívak voltak a legutolsó megbeszélések a csapat és a játékos között, Nelson így hamarosan 2026 plusz egy évre szóló szerződést írhat majd alá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (287)

10 hónapja
Bezzeg a Liverpool milyen jól járt, hogy Macallister kb 40-45 millió font. Caicedoért így nyilván minimum 80-at fognak kérni.
10 hónapja
Egy The Athletices West Ham-es újságíró szerint a West Ham nem fogja elengedni Rice-t 100 millió font alatt. Ez jó hír basszus.
10 hónapja
Valladolid kiesett, így szerintem Fresneda jó áron lenne hozható.
10 hónapja
Ha Rice-sztorit gyorsan zongorazzuk le, mert Ugarte mégis a PSG-be megy így a Chelsea valszeg rámegy ezek után Caicedora és róla így lemaradhatunk.
10 hónapja
pedig allitolag a Chelseat priorizalja
10 hónapja
Akkor most kiderul Caicedo mennyire akar BL-ben jatszani, bar azt olvastam a Chelsea nem hajlando tobbet fizetni egy X osszegnel Ugarte eseteben.
10 hónapja
Én azt olvastam minket priorizal, viszont ha jön Rice addig nem fogunk érte menni amíg Partey itt van. Szerintem ha Rice jon akkor őt bukjuk, ha nem jön Rice akkor meg tudjuk talán szerezni.
10 hónapja
Ugarte priorizalja a Chelseat a PSG-vel szemben, bocsanat. Caicedo valoban minket reszesit elonyben
10 hónapja
Nem is baj, ha az egyik középpályás érkező valami kreatívabb arc lesz. Már ha fog kettő érkezni 🙂
10 hónapja
Ja igen, de tegnap este fordult a kocka ahogy írod. Sztem három középpályás kéne, Caicedo, Rice és Kudus/Maddison.
10 hónapja
3 jatekost nem hiszem, h sikerul a PL-bol berantani, pedig az lenne az igazi zokkenomentes uograde, mert nem kell szokni a kozeget. Szerintem is kene ket vedekezobb es egy tamadobb szellemu kp. Rice-Caicedo-Maddison kp nagyon extra lenne.
10 hónapja
Igen. Főleg, ha a Chelsea odaadja nekik Colwillt, szerintem létrejöhet a Chelsea- Caicacedo leigazolás. Akkkor lesz csöcs, ha Rice-t meg a Bayern szerzi meg. Megint hoppon fogunk maradni ehh.
10 hónapja
Colwillt 30ert allitolag nem akartak elengedni es Poch epitene ra, mivel Silva mar eleg idos. Kerdes mi hianyzik nekik jobban es ezert kepesek-e bealdozni a kovetkezo nagy remenysegu fiataljukat.
10 hónapja
sokat elmond a francia ligarol es Balogun szamairol is. Laca 3 edzo alatt egyszer sem tudott 15 gol fole menni. Majd 32 evesen 5 ev francia liga "kihagyassal" majdnem megdonti a francia golrekordjat.
10 hónapja
Azt is lássuk be, h szar Arsenalba szerződött, és sokszor padozott Aubameyang miatt. Egymást múlták alul szezonról szezonra, és ebben vastagon benne volt a szenvedős támadójátékunk, alig jutott el hozzájuk a labda a 16-oson belül, azon kívül pedig rengeteget melózott Laca. Remek csatár Lacazette, ebben az Arsenalban biztosan 15 gól fölé ment volna.
10 hónapja
remek csatar, csak van egy kis kulonbseg a francia es az angol bajnoksag kozott. Nem kell tulmisztifikalni, h szar volt a csapat. Ez a 7. Lyon mennyivel jobb?
10 hónapja
Lofaszt ment volna 15 gol fole...mintha tavaly ne lettek volna helyzetei...egyszeruen csak elbaszta oket, ami egyebkent 1 szezon kivetelevel az egesz itteni karrierjere igaz volt. Nagy pillanatokban mindig megremegett a laba...
10 hónapja
De ha elolvastátok a cikket, akkor láthattátok, hogy a Lyonban sokkal szabadabban focizhat és kevesebbet kell melóznia. Itt egész egyszerűen nem volt már meg az ereje, fizikuma a PL-ben ahhoz, hogy daráljon is meg, hogy felérjen a kapu elé, vagy ha fel is ért, nem tudott már úgy befejezni. Amúgy meg 10+ gólokat meglőtte úgy, hogy nem is nagyon volt első számú csatár, és egy fos volt a csapat körülötte. Ja meg nem bukott fel a labdában, mint Giroud ha azt vezetni kellett. Vele kapcsolatban nagyon azt érzem, hogy az idő mennyire megszépíti a gólokat, aztán akármennyire is jó volt mezőnyben, nem kizárt, hogy ha egy klasszis csatár van Cazorláék előtt, behúzunk egy bajnoki címet.
10 hónapja
Dolgokat*
10 hónapja
Mert Walcott nem volt az?! :'DD
10 hónapja
Mondjuk azt nem teljesen ertem, hogy miert ne maradt volna ereje a francianak befejezni. Reg rossz, ha egy PL jatekos ennyire nem birja az iramot. Meccs vege fele lehet, hogy mar kurvara elfaradt, de nem csak akkor rontotta el rendre a ziccereket. A francia liga egy retek... kesz, pont 😂
10 hónapja
Mert fizikálisan hamar kiégett, szerintem ebben semmi különleges nincs.
10 hónapja
Egyedul Arteta korlatozta max a jatekat, de sosem birt vegig egy PL meccset, Arteta alatt javult latvanyosan ebben is, Wenger es Emery alatt full szabadon mozoghatott. Giroud utolso egesz szezojaban 12 gollal fejezte be a PL-t, amikor mar mindenki elkuldte volna a francba. Jott Laca megvaltaskent, aki nem hozott igazan megvaltast. Semmi bajom Lacaval, de amiert el lett uldozve Giroud, azert istenitve van Laca kb sokaknal.
10 hónapja
Én meg fordítva látom. Így Giroud úgy Giroud, meg micsoda férfi meg babám fasza, Laca meg el van könyvelve egy szarnak.

Szólj hozzá