Cikkünk automatikusan frissül, nincs szükség az oldal újratöltésére...
  • Saliba még mindig nincs

    "Nincsenek új híreink a sérüléseket tekintve, Salibára még mindig egy kicsit várnunk kell. Nem halad olyan gyorsan a felépülése, mint reméltük. Csak akkor akarjuk megkockáztatni a játékát, ha tudjuk, hogy el bírja a terhelést, de ez jelenleg nem lehetséges." - mondta Arteta.

    "Még azt sem tudjuk biztosra, hogy ebben a szezonban. Jövő héten egy kicsit jobban tudunk majd mindent. Van már javulás, már kondizhat, de biztosan nem áll per pillanat olyan szinten, amivel egy bajnoki meccsen játszhatna."

    "Zinchenko is kérdéses, neki izomsérülése van, egyelőre ő sem áll bevethető állapotban."

  • Pénteki meccs jön

    Pénteken az Arsenal nyitja a PL következő fordulóját, az ellenfél a Southampton lesz, a meccset 21:00-től élőben közvetíti a Match 4.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (150)

12 hónapja
Valszeg Poch lesz a Chelsea új edzője. Ez azért jobb hír, mintha Enrique vagy Nagelsmann közül lenne valaki. A fiatalok fejlesztésére jó lehet és 4-re lehet esélyük, komolyabb célokra viszont ő kevés lesz.
12 hónapja
Szerintem ő kicsit kikopott a TOP-fociból, akármennyire is fura ezt kimondani. Évek óta nem dolgozott nornális helyen, nálam a Párizsi bohóckodás kurvára nem számít, de számolom, akkor meg megbukott. A Spurs is egy nagy szar volt már a BL-döntős évükben is. Mondjuk Enrique sem fejtette meg a Szent Grált, picit ő is túl van már értékelve, holott egyedül a Barcával volt sikeres, de azzal a csatársorral mi is azok lettünk volna.
12 hónapja
Itt a Chelseanel elsosorban nem edzo kerdes van. Nem csodalom, hogy Nagelsman es Enrique is kiszalltak a bulibol, a sajto szerint. Pochettino meg kb egy ilyen eselyre vart. Gondolom Levy ala mar nem akart visszamenni, itt meg talan tud majd mutatni vmit. Elsosorban keret csupaszitasra van szukseg, mert addig szerintem nem is nagyon vehetnek senkit, amig nem adnak el, vagy nem szukitik kicsit a berkeretet. 31 jatekos jelenleg + a mar leigazoltak Nkunku, Santos, Gusto. Plusz ott vannak meg olyan kolcsonben jatszok, mint Lukaku, Odoi, Bakayoko, az orok igeret Ampadou es Sarr. Ez majdnem 40 jatekos, amibol nyilvan sokan fognak tavozni, meg mennek kolcsonbe is, de ha jol emlekszem, mar a kolcson adott jatekosok db szamat is megszabtak, h mennyi lehet. Ez a Chelsea szerintem meg jovore nem fog a 4ert menni, de a Spurssel komoly harcokat vivhatnak az EL-ert vagy Konferencia ligaert
12 hónapja
Ez nem az edzőn múlik. Nagelsmannal vagy akár Artetaval, Guardiolaval is buknának. Nem lehet egyszerre ennyi játékost vásárolni, és nyáron is vesznek minimum 4-5 embert, nincs csapategység, anélkül pedig nem lehet eredményeket elérni, így csak ideig-óráig tud jól teljesíteni egy csapat, és ez a következő szezonban sem fog jelentősebben változni. A Chelsea következő edzője is garantáltan ki lesz rúgva, sztem nem lesznek top4-esek következő szezonban sem.
12 hónapja
Akpom lett a Champo ev jatekosa. Carrick kezei alatt teljesen kiviragzott.
12 hónapja
Kis fáziskéséssel, de beérett. :D
12 hónapja
Ez is jó sztori azért. 🙂Per Mertesacker on Arteta: “When he left us, he left Ivan [Gazidis] a note saying, ‘you can’t lose Per’. He told Ivan, ‘you can’t lose this guy, just put him somewhere’.

Arteta knew how important Mertesacker could be to the long-term success of the organisation.


12 hónapja
ez mar nem Wenger knows, hanem Arteta knows
12 hónapja
Az Athletic hozza, hogy tárgyalunk Mounttal.
12 hónapja
Igen, csak mellettünk a Bayern a United és a Pool is. Saliba nem lesz a City és a Chelsea ellen sem. Maitland-Niles ingyen távozik mivel lejár a szerződése. Én azt hittem még van egy éve hátra, röhej, hogy érte se tudtunk beszedni semmit.
12 hónapja
Mounthoz még szóval nem lesz egyszerű megszerezni.
12 hónapja
Szerintem a Poolba megy. Nem tudom egyébként, őt Xhaka posztján akarnánk használni? Mindenesetre van még hal a vízben, Mac Allister is nagyon betyár, Rice adott, külföldről talán Baena jöhet szóba. Viszont én egy középpályás érkezőre számítok csak.
12 hónapja
djourou20: AMN távozni szeretne, ingyen elengedik. 24ig van amugy a szerzodese
12 hónapja
Gondolom igen. Csak ez az, hogy Mount és Macallister a fő kiszemelt mindenkinél, amúgy szerintem is az egyik a Poolba, a másik meg a MU-ba fog menni. Sztem Ricera és Caicedora kéne ramenni nekünk.
12 hónapja
direkt meg lett hosszabbitva AMN szerzodese, hogy kapjunk erte penzt, de kb ugyanaz a szitu, mint Bellonal volt. Ingyen akar tavozni, igy mivel kb semmit nem kapnanak erte elengedik, meg Mari, Pepe, Runa is ez lehet amugy szerintem..aztan Ok az utolso mohikanok ebbol a remek brigadbol. Mount egy sokoldalu jatekos, nala is inkabb a fizu lehet kerdeses. Es nagyon nem Rice pozija, viszont vilagi cimborak +1 pont, h elhozhato legyen Rice. Viszont, ha jon Mount, akkor Rowe helye egyre kevesbe lathato a csapatban, mert kb szerintem ok ugyanott lehetnek jok, plusz elv Rowe hamis9esben is jo edzeseken. 2 angolt elhozni a legjonb korban a PL-bol az epik lenne, de nagyon draga mulatsag.
12 hónapja
Márpedig szerintem Rice és Mount itt mindketten bal oldali 8-asok lennének, Mount talán Martinelli helyén, de a brazilt nem biztos, hogy kiszorítaná. És igen, Rowe akkor valszeg gatya, pedig sokkal jobb játékos, mint Vieira.
12 hónapja
P.Mari-nak életbe lép a kivásárlási ára (nem sok) amennyiben bent marad a Monza. Márpedig szinte biztosan maradnak az első osztályban, ugyh érte kapunk egy kis aprót. Pepe kérdéses.
12 hónapja
P.Mari-nak életbe lép a kivásárlási ára (nem sok) amennyiben bent marad a Monza. Márpedig szinte biztosan maradnak az első osztályban, ugyh érte kapunk egy kis aprót. Pepe kérdéses.
12 hónapja
Mount es Rice is tobb helyen bevetheto, mig Rice 6/8, addig Mount 8/10 es akar szelso, teht kb tenyleg Rowe posztja. Ezert nagyon csodalkoznek, ha jonne amugy. De egx hasznos PL tapasztalt jo korban levo kiegeszito lehetne.
12 hónapja
Sztem marad ott ahol van. 2024-ig érvényes a szerződése, hosszabbítaniuk kell vele, ha nem a világ vicce lesz a Chelsea. Aki ezt lehozná egy Football Manager játékban, amit Boehly művelt a Chelseavel, minimum lehülyézik. Másrészt nem is kell ide, mivel itt van Rowe, de minimális valóságalapja lehet, mert Arteta imádja a passzmestereket.
12 hónapja
Mondjuk azért Mount mellett szól Rowe-al szemben, hogy jóval terhelhetőbb. Amúgy szerintem szinte biztos, hogy távozni fog, mert a Chelseat figyelik az FFP miatt, ergo kell a bevétel. Ziyechekből, Pulisicekből nem fog nekik annyi bejönni, amire szükségük lenne. Olyanról is szó van, hogy James és Mount is távozhat, ami valóban nonszensz, tekintve, hogy saját nevelésűek, és a zsoldosokat meg halmozzák. Bár James amilyen üveglábú, felesleges rá alapozni.
12 hónapja
Elvileg Rowe terhelhetőségével már nincs gond, még ne temessük. Az biztos, h sokoldalúbb, kreatívabb játékos Rowe.
12 hónapja
Azért durva, hogy egy 'castle is hamarabb üt ki egy top csapatot, mint mi. Nagyon felbasz, hogy állandóan visszaállunk, és sosem lövünk annyit, mint amennyit tudnánk.
12 hónapja
Ez nagyon régi betegség a klubnál, Emerynél, Wengernél ugyanez ment.

Szólj hozzá