• A West Ham az ellenfél

    Vasárnap jön a West Ham United-Arsenal londoni derbi, a meccset 15:00-kor rendezik, a találkozót a Match 4 közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (299)

11 hónapja
🚨 Arsenal have identified Bayern midfielder Ryan Gravenberch as an alternative transfer target to Declan Rice, should they fail to sign the Englishman.

(Source: @90min_Football)

inkabb mindketto kellene nem egyik vagy masik
11 hónapja
Kezdődik! 😂 Ha más is akarja Rice-t nem fog itt kikötni.
11 hónapja
Szerintem ha instant minőséget akarunk, akkor Rice-t kéne elhozni a kettő közül. Amúgy nem biztos, hogy kellene mindkettő. Jorginho/Partey, Rice/Xhaka. 2 posztra 4 ember. Fodenre kellene még rámenni, őt lehetne használni 8-asban is. 😋
11 hónapja
Jackoxi szerintem a 4 játékos kevés lesz, igaz ott van még Lokonga és Patino is, de a belgát pl Gravenért simán beáldoznám. Partey, Jorgi, Rice, Xhaka, Graven kp elég jól nézne ki, így Loki, Elneny is mehet. (persze ez csak vágyálom, aztán a nyár felül ír majd minden szurkoló elképzelést úgyis.) Szerintem a játékostól fogg függni minden. Ha Rice ide akar jönni és valóban ideakar, nem feltétlenül a pénz motiválja, akkor simán hozható lesz. PL edzett, angol játékos a lehető legjobb korban, mondjuk nála is vannak kétségeim, mint Trossardnál is voltak, de azok is hamar elmúltak. De az is biztos, hogy vannak legalább olyan jó alternatívák a listán, mint Rice. A Chelsea játékosok most estek el a fizujuk 30%-tól (főleg a télen vásároltak), mert nem lesz BL pénz. Mondjuk ez várható volt szerintem télen is 😂 Megint egy hosszú és forumon "veszekedős" nyarunk lesz ebben biztos vagyok 😅
11 hónapja
Gravenberchel pont az a bajom mint Vieirával vagy Kiwiorral. Majd egyszer talán jó lesz játékosok. Ott van benne a kraft, a felépítése is brutális, de nekünk nem mégegy projekt játékos kéne hanem kész emberek. Ez nyáron belefért Fabioval meg ott volt szó Danilo/Mudrykról mert azt hittük a legjobb 4 elvárás maximum, de télen sem feltétlen értettem már ezt a mindenáron projekt játékosokba invesztálást. Vagyis hát oké lehet, de akkor vegyünk kész embert is ne utóbbi kárára jöjjenek előbbiek. Nekem még mindig Bellingham kellene a legjobban, de Riceal sem leszek szomorú ha jön, Gravennel viszont igen és nem azért mert nem jó játékos, de tutira veszem, hogy első évében ugyanúgy nem sok vizet fog zavarni mint Kiwior,Vieira vagy Fresneda ha jött volna.
11 hónapja
De jó arra a hírre kelni, h Arteta lesz a Real kövi menedzsere Ancelotti után. Sztem ha Arteta elmegy sokan távoznak a csapattól. A játékosok szeretik és tisztelik, a tavozasaval visszaeshetünk a 7-8 helyre megint :( és nem látok megfelelő utánpótlást.....
11 hónapja
szerintem nem fog tavozni, befejezetlen ugye van meg a csapattal es imadja is a klubot. Ha pedig jol mukodik a rendszer, akkor csak a megfelelo edzot kell megtalalni, aki tovabb viszi ezt az elkezdett utat.
11 hónapja
Csak az a baj, hogy itt nem nagyon van rendszer. Szakértők szokták mondani, alias Soós Márk, hogy itt van Arteta, aki mint menedzser letette az alapokat, szabott egy arculatot a klubnak, de ha ő nem lenne, akkor simán benne van egy újabb bezuhanás. Edut nem kell túlértékelni.
11 hónapja
igen Arteta letette az alapokat és megváltoztatta klub működését, de attól ez nem csak neki köszönhető nyilván olyan emberekkel dolgozik akik akár nélküle is képesek tovább vinni meg kialakított egy kultúrát a klubon belül ami szerintem nem veszne el akkor sem ha távozik bár szerintem az nem mostanában lesz. Itt pont hogy van rendszer mert ez az egész jó működés nem egy embernek köszönhető. Ő jelölte ki az utat ez oké de szerintem már mindenki a klubnál átvette ezt. Mert másképp nem is működne így, ha bizonyos emberek másképp működnének a klubnál.
11 hónapja
egesz pontosan azt mondta Soos Mark az altalad leirtak mellett, hogy ezt meg nem tudjuk, es igazabol Arteta tavozasakkor fog ez kiderulni. Az alapokat O rakta le, de ha O is minimum annyit van a csapatnal, mint Pep a Citynel, akkor utana meg lehet mar ez a rendszer fixen.
11 hónapja
Nem biztos, hogy mondjuk egy De Zerbivel ne lennénk jobbak. Taktikailag szerintem nem akkora ász, kb. Guardiolát másolja, a cseréit meg inkább hagyjuk is, van egy fix játékunk és ennyi, nem nagyon tud rajta változtatni vagy nem is akar. Úgyhogy, mint edző szerintem simán pótolható, a menedzseri poziciója már más kérdés, de szerintem sem esnénk vissza, hogyha lelépne, amúgy meg van még a szerződéséből hátra, így nem hinném, hogy itt hagyná a csapatot, ráadásul pont a Madrid miatt.
11 hónapja
Ezek szerintem csak spekulációk. Akinek megugrik a népszerűsége legyen az jatékos, edző, minden szezonban eladják vagy a Barcának vagy a Reálnak. Plusz az újgazdag kluboknak éppen kit keresnek. Egyébként ha véletlenül távozna, nem feltétlenül esnénk vissza. Tényleg csak azon múlna milyen kvalitasu edzőt hoznánk. A jelenlegi Arsenal nem csak Arteta. Pont, hogy azért ülhetett le ő a padra, mert Eduék pontosan tudták kit szeretnének és hová szeretnének eljutni, illetve hogyan. Nem csak a pályán de azon kívül is komoly átalakuláson ment át a csapat. Meg abban is biztos vagyok, hogy jelenleg nem vágyik sehová Arteta. Miért is vágyna. Pont, hogy az elkövetkezendő években tudja majd a munkája gyümölcsét learatni. Edu és komplett vezetés bizalmát élvezi. Legnehezebb időszakában is kitartottak mellette és abban teljesen biztos vagyok, hogy ez számít Artetának ahogy az is küldetésként fogja fel a nálunk való munkát. Ő egy olyan ember akinek vannak elvei.
11 hónapja
Giroud a jó kurva anyádat haha! :D Ez a Milan geci irritáló csapat. Kb egy light Real, makkolás és antifoci terén.
11 hónapja
Sajnos nem megy úgy a Napolinak, mint ősszel, de nagyon szánalmas, hogy egy ilyen hulladék Milan ott lesz a 4 között. Tetves kontracsapat ez is. Remélem a City megnyeri a BL-Sajnos nem megy úgy a Napolinak, mint ősszel, de nagyon szánalmas, hogy egy ilyen hulladék Milan ott lesz a 4 között. Tetves kontracsapat ez is. Remélem a City megnyeri a BL-t
11 hónapja
Nekem ez a Kvaratskhelia hypeolás is túlzó egy kissé. Ő is beesett tavaszra, egyre több olyan van, hogy súlytalan. Oké, ügyes, de nem érzem benne ma sem az átütő erőt, gyakorlatilag a középszar Calabria megint megeszi. Mitoma jobb szvsz.
11 hónapja
Mondjuk Kvara elég jól keverget, de elég nehéz olyan társakkal mint Ndombele, hogy elgurul mellette a labda. Ez a Leao szóló is szép szép, de konkrétan egyenesen futott azt a védők meg hagyták.
11 hónapja
Politano veszélyesebb volt
11 hónapja
Rakd már be Elmast Ndombele helyett bazdmeg!
11 hónapja
Jó, hagyjuk, holnapig se lőnek gólt. Mintha egy Arsenal meccset néznék 10 évvel ezelőtt valami gané MU ellen.
11 hónapja
Ki hitte volna, hogy az az állat kiszedi. Kvara úgy állt oda, mint egy punci. Mondom, reggelig se...
11 hónapja
azt hittem a Napolinak sima utja lesz, erre egy iden hot gyenge Milan ejti ki oket, raadasul, a bajnoksagban is kikaptak toluk.
11 hónapja
Kifingóban vannak már, még szerencse, hogy a bajnokságban van miből leadni. Milan, Real eddig a 4 között, hát csak egy kicsit van hányingerem. Remélem City-Inter döntő lesz, bár amekkora lúzer Inzhagi, holnap még ki is esnek ... Maignan amúgy durván number one jelenleg. Nehogy a United bekopogtasson érte ...
11 hónapja
De Geaval kozel a hosszabbitas, akit tobb szempontbol sem ertek, de igy csodalkoznek, hogyha komolyabb nevet vinnenek a csapathoz
11 hónapja
Az anyámat geci! Bekapcsoltam a Sport TV-t, Várhidi olyan ámokfutásban van, Hrutkának szekunder szégyenérzet erősen adogatja.
11 hónapja
Nem szabad kötelező elvárásként azt elvárni hogy bajnokok legyünk.
Tavaly is ilyentájt buktuk el a 4. helyet.
Most a bajnokságot.
Kultikus és sokatmondó az, hogy Saka akkor hibáz 11-est amikor a csapat gödörben van.
Tudjátok hogy a City az elmúlt 5 évben az utolsó 10 bajnoki meccséből, tehát 50 meccsből 6-ot vesztett el csak?
Mi pobt ekkor szoktunk összeomlani.
Én nagyon örülök a BL helyzésnek!
De azért súlyos dolog hogy most nek tudunk PL-t nyerni, mert most "csak" a Cityivel kellett versenyeznünk.
Jövőre szerintem tuti hogy a Pool, MU, Newcastle trió is a mi szintünkhöz fog felnői.
Ki tudja hogy mi lesz a Spurs-el vagy a Chelseaval ha leigazolják Nagelsman-t.
Ráadásul jövőre a BL miatt még kevesebb esélyünk lesz a bajnoki cím elhódítására.
Szóval most lett volna a legnagyobb lehetőségünk a PL címre.
Ezért fáj ez nagyon.
Mi még játszunk a történelem legerősebb Brighton-jával es a Cityvel.
Igaz hogy a City is, de ellenünk most esélyesebb, mivel lelki győzelmi kényszer rajtunk van nagyon.
Nekik ott még a BL amit szerintem meg fognak nyerni.
A Real gyenge, A Chelseat lepofozzák, A Bayern nem tud 4 gólall nyerni a visszavágón.
11 hónapja
azert meg mindig mi vagyunk elonyben es HA a Sotont megverjuk, akkor 7 pont elonnyel utazunk, meg, ha a Citynek van is ket elmaradt meccse. Bizom benne, h Ok is fognak pontot hullajtani, es a City meccsre visszaterunk a gyoztes mentalitashoz es nem fognak hibazni a sracok. Meg semmi sincs lefutva, noha az eselyeink igen csak lecsokkentek.

Szólj hozzá