• Arteta: Saliba jól halad

    Mikel Arteta szerint William Saliba továbbra is érzi a hátfájdalmát, de a csapatnál igyekeznek kellőképpen menedzselni a helyzetét, és mindenki bizakodó, hogy a francia még játszhat majd ebben az idényben.

  • Arteta szerint élvezni kell a hátralevő meccseket

    Mikel Arteta a csapat weboldalának adott nyilatkozatában kiemelte: a legfontosabb, ha a csapata megpróblja élvezni a bajnoki verseny jelentette nyomást.

    "Azt nem befolyásolhatjuk, mit csinálnak az ellenfeleink, de azt igen, hogy mi hogyan dolgozunk: hogyan viselkedünk, hogy edzünk, hogyan kommunikálunk, hogyan osztjuk be az erőnket, milyen üzenetet küldünk kifelé, a szurkolóinknak." - mondta Arteta.

    "Most élveznünk kell a szezon hátralévő részét, lelkesedéssel és energiával kell dolgoznunk, továbbra is azt kell tennünk, amit eddig, ha nem jobban."

    A teljes nyilatkozat itt érhető el.

  • Saka hónap játékosa, Arteta a hónap edzője

    Újabb egyéni díjakat söpört be az Arsenal: Bukayo Sakát először választották meg a hónap legjobb játékosának, Mikel Arteta pedig augusztus, november/december és január után ismét bezsebelhette a legjobb edzőnek járó díjat. 

  • Saliba nem fitt

    Mikel Arteta meccs előtti sajtótájékoztatója ma 14:30-kor kezdődik, akkor leszünk okosabbak a sérültekkel illetően.

    Noha voltak Partey és Tierney körül kérdőjelek, mindkét játékos visszatérhetett edzeni, Saliba viszont nem.

    Az a hír járja, hogy a második vizsgálat némiképpen pozitívabb eredménnyel zárult, az első vizsgálat után úgy festett, hogy a játékost műteni kell.

    A mostani állás szerint operációról nem kell beszélni, viszont nagyon gondosan kell menedzselni a sérülését.

    A Leeds ellen sanszos, hogy nem kockáztatja meg a játékát a csapat, de a Liverpool ellen már nagyon jó volna, ha ott lenne a pályán. Az egyik legfontosabb játékosunkról van szó, jó volna, ha Tomiyasu után nem dőlne ki egy újabb védőnk a szezonból.

  • Célegyenesben a bajnokság

    Lezajlottak a márciusi válogatott találkozók, immáron nem lesz megszakítás a bajnoki szezon végéig!

    Az Arsenalnak 10 meccse van vissza a finisig, a következő ellenfél a Leeds csapata lesz, szombaton 16:00-ás kezdéssel.

    A nagy rivális Manchester City rangadót játszik a Liverpool ellen előttünk 13:30-kor.

    A mi meccsünket a Spíler 1 közvetíti élőben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (285)

1 éve
🚨 Arsenal want to sign Juventus striker Dusan Vlahovic and are willing to include midfielder Granit Xhaka and winger Nicolas Pepe as part of the deal. (Calciomercato)

A Xhaka bevonasa nelkul meg el is hinnem. De igy tuti kamu 😄
1 éve
Nem olyan biztos, Xhaka helyére kelleni fog az upgrade, ha komolyan gondoljuk a BL-t. Ha jönne egy SMS szintű játékos biztos, hogy csak rozációs ember lenne, kérdés az neki mennyire felel megm
1 éve
az tuti, de nem hiszem h egy 28 eves Seria A-ban "rohado" jatekos lesz az. En oda egy fiatalabb jatekost hoznek, mig pl Saka moge johetne egy tapasztalt jobb szelso.
1 éve
Xhaka az egyik legfontosabb tagja Artetanak a csapatban es az oltozoben is
1 éve
Tőlem jöhet bárki is, akár Rice, akár Bellingham, de a svájci nem hiszem ,hogy itt maradna csereembernek.
1 éve
Bebaszna, ha Xhaka elmenne.
1 éve
Predicted final PL table, by Supercomputer:

1. Arsenal (88 pts)
2. Manchester City (87 pts)
3. Newcastle United (70 pts)
4. Manchester United (70 pts)
5. Brighton and Hove Albion (64 pts)
6. Tottenham Hotspur (63 pts)

[FiveThirtyEight via Fourfourtwo]

Szoros lesz a vege 🤔
1 éve
En egy masikat lattam ott city 91 pont mi 90 pont. De szerintem is kurvameleg lesz
1 éve
Nem biztos az, ha pl. a city-t verjük (és addig is minden meccset behúzumk), akkor ez még sima is lehet.
1 éve
persze ezek x statisztikak alapjan dolgoznak, aztan kihoznak vmit a vegere, attol fuggetlenul, milyen adatokat taplalnak be. 51% amugy a bajnoki eselyunk
1 éve
*attol fuggoen
1 éve
Szerintem is 1-2 pont fog dönteni a végén,vagy pont egyenlőség is előfurdulhat,nem kell aggodni ha nem nyerünk meg minden meccset ha a Bayern ellen tovább megy a City siman benne van,hogy pontot hullajtanak ők is
1 éve
Cole is visszater a Chelseahes Lampard mellett.
1 éve
Baszki, mondtam, h Lampard lesz az új edző 😂 Persze csak viccnek szántam. 😂
1 éve
Mekkora lenne, ha mondjuk BL döntőbe jutnának és a bajnokságban is menetel ének és kapna egy hosszutavu szerződést :D
1 éve
Erdekes dolog ez a ki top edzo es ki nem. Honnan szamit annak vki, vagy mi alapjan szamit vki annak? A sikerek teszik azza vagy a taktikai erzeke, esetleg a korulmenyek, ne adj isten a szerencse, vagy ezekbol mind kell?

Azt lehet tudni, hohy egy valogatottal nem biztos, h sikeres lesz vki, aki klubcsapatnal az tud lenni es ez forditva is igaz. Erre jo pelda Enrique vagy Flick, forditva meg talan Southgate. Ancelotti lehet az, akinek akar egy valogatott is jol allhat.

Kivancsi vagyok, TI, hogy gondoljatok! Vagy nalatok ki szamit TOP edzonek.

1 éve
Szerencsének hatalmas szerepe van szerintem minden sportban, de ettől függetlenül a top edző leginkább arról ismerszik meg ,hogy nyomás alatt is jól teljesít. Innentől kezdve azért erősen elválik a dolog, de ami még talán elengedhetetlen, hogy az adott keretből képes legyen kihozni a maximumot. Az meg, hogy erre hogyan képes valaki ,nagyban befolyásolja milyen csapatoknál lehet sikeres. Vannak fő skillek, taktikai érzék , milyen jó pedagógus, motivátor az illető ...etc lehet valaki egyikben, a másik a másikban kiemelkedő de magas minőséget kell képviselnie minden szempontból. Siker csak ismeretséget, elismerést hoz. Persze az előbb felsorolt dolgok megvannak valakiben elkerülhetetlen ,hogy előbb utóbb sikeres legyen az illető.
1 éve
Romano: A dokumentumok készen állnak, és minden készen áll Frank Lampard aláírására, mint a Chelsea ügyvezető menedzsere – csak a klub nyilatkozatára kell várni. #CFC

Lampard szerződése a szezon végéig szól. Ashley Cole az edzői stáb tagja lesz.🔵⏳

Szólj hozzá