Örömmel és három ponttal térhetett vissza a Villa Park öltözőjébe a hétvégi bajnokit követően az Arsenal, miután a hosszabbításban sikerült két gólt is szereznie Mikel Arteta csapatának - ezzel az eredménnyel pedig a csapat visszavette a vezető helyét a tabellán a Manchester City-től.

Pedig a mérkőzésen kétszer is az Aston Villa szerezte meg a vezetést, az Arsenalnak mélyről kellett visszajönnie a győzelemért. A csapat kapusa, Aaron Ramsdale emiatt figyelmezetett, hogy a csapatnak többet kell tennie és jobban kell teljesítenie, máskülönben könnyedén ráfázhatnak a későbbiekben.

"Talán így lehet a lehető legrosszabb módon nyerni. Természetesen nagyszerű érzés az újabb három pont, de nyíltan kell beszélnünk bizonyos dolgokról az öltözőben." - mondta Ramsdale.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sok clean sheetünk van, ez mindenki érdeme: a csatároktól kezdve a kapuson át a stábtagokig mindenki kiveszi ebben a részét."

"Egyes meccseken ez nem lesz elég, ha nem nyújtunk olyan teljesítményt, mint szombaton a második játékrészben. Ha az ellenfél 1-0-ra, vagy 2-1-re vezet, nem biztos, hogy mindig vissza tudunk majd jönni. Nem szabad esélyt adnunk az ellenfélnek, hogy ilyen kezdést produkáljanak."

"A második félidőben már a saját stílusunkban játszottunk. Nem akartunk új dolgokkal kísérletezgetni, mint az első játékrészben. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy számunkra kedvezően alakuljon az eredmény."

Az Arsenal angol kapusa a csapat két tapasztaltabb játékosának, Zinchenkónak és Jorginhónak mondott köszönetet. 

"Való igaz, hogy a fiatal játékosaink agyába be tud férkőzni a bajnoki címért folyó harc."

"Szerencsére azonban van egy Zinny-nk és egy Jorginhónk, akik tapasztaltak a győzelmeket tekintve. Az előző meccsek eredményei nem voltak rendben, emiatt könnyű volt idegeskednünk, talán ez volt a helyzet az első félidőben szombaton."

"Vissza kellett térnünk az alapfokhoz. Nagyszerű volt ugyanakkor látni őket az eredményjelzőn, Zinny gólja soha nem jöhetett volna jobbkor, és mi Jorginhónak adjuk a harmadik gólunkat. Nagyon szenvedélyes játékosokról van szó, pedig az egyikük csak féléve van a klubnál, a másikuk pedig csak egy hónapja. Nagyszerű a keretünk."

"Zinchenko egy teljesen más dimenziót ad a csapatnak, ha ő játszik, akkor olyan játékrendszerben játszhatunk, ami a legideálisabb. Ezen kívül pedig már nyert trófeákat, ötből négy bajnoki címet például. Tudja, mit kell tenni a győzelemért. Brilliáns és nagyon fontos játékos."

"Ami Jorginhót illeti: győztes játékos. Tudja, hogy kell meccseket nyerni, tudja, hogy kell bajnokságot nyerni. Bámulatos játékos, nagyon örülünk, hogy ilyen sokat segít a csapatnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

1 éve
Aki azt szeretné, h töröljék és tiltsák "Csabigunnert", az nyomjon egy lájkot. Az Adminisztrátorok pedig cselekedjenek végre! Ha összejön legalább 7-8 like, nincs miről beszélni, takarítsátok el a mocskot!
1 éve
Neked amúgy mi bajod? 😀 Mióta Titou nem írogatja a hülyeségeit, nincsenek is olyan vitatkozasok. Lehet, hogy nem is én generáltam hanem inkább ő? Ha engem kiraknak, akkor egy nyíltan náci "értékeket" kihangsúlyozó, cigányozó embernek sincs itt keresnivalója. Én például sose náció vagy etnikum alapján ítéltelek meg titeket (vagy bárki mást), hanem intelligencia és iskolázottság alapján. Amúgy megint te nyomod a hülyeségeidet, csak szólok.
1 éve
Te elmebeteg vagy! Intelligencia és iskolázottság alapján osztályozod az embereket? Na takarodj a jó édes qurva anyádba te pondró.
1 éve
Na mert rassz alapján jobb? 😀 Nem osztályozom, hanem megítélem. A baráti köröm például mind diplomás emberekből áll, mondjuk ők nem is nácik. Na de így is többet foglalkoztam veled, mint amennyit érdemelsz.
1 éve
Meglepő hogy vannak barátaid, gondolom hasonszőrűek. Hiába vagy szted "tanult" "ember", egy szívtelen, embergyűlölő marha vagy. Minden bizonnyal magányos vagy, és egyedül is fogsz megöregedni, majd elpusztulni.
1 éve
" Ha engem kiraknak, akkor egy nyíltan náci "értékeket" kihangsúlyozó, cigányozó embernek sincs itt keresnivalója." Egyet értek. De legalább ne itt osztoznátok mert kb senki nem kiváncsi rá és nem ezért jön fel az oldalra ha jól tudom van üzenet funkcio az oldalon rendezzétek privátban ha kérhetem.
1 éve
" Ha engem kiraknak, akkor egy nyíltan náci "értékeket" kihangsúlyozó, cigányozó embernek sincs itt keresnivalója." Szó sincs erről. Ember, ennyire könnyen megvezethető vagy? Pont erre megy rá Csabigunner!
1 éve
Számomra mindkettőtök stílusa vállalhatatlan az oldalon. Abban eggyet értünk hogy Csabi midenkit ledegradál aki nem ért vele egyet alpári stílusban, de te hasonlóan nyilvánulsz meg vele kapcsolatban amit szintén elítélek és rohadtul nem érdekel hogy ki milyen ideológiát követ, hol lakik vagy milyen iskolai végzettsége van. Ez egy Arsenal szurkolói oldal ami a fociról és a csapatról szólna. Egy új hozzászólásban provokálod és csoda hogy ismét beléd áll? Komolyan lejáratjátok az oldalt ha esetleg idetéved pár új arc akár rég követi a csapatot akár új rajongó hála az idei szereplésnek szép bemutatkozás és itt szólnék az adminokhoz is hogy elég gáz már az is hogy ezt hagyták eddig elfajulni pláne hogy nem tesznek semmit ellene.
1 éve
De megint te bohóckodsz, napok óta semmi sincs, te csinálod a feszültséget 😀 nézz már magadra ember.
1 éve
Egyébként nem az volt a problémám, hogy nem értett velem valaki egyet, hanem a tettetett értetlenkedés, a tények figyelmen kívül hagyása és hasonlók. Számomra amit Titou és Roszko csináltak, bőven ebbe a kategóriába tartozott. De ha feltűnt volna, napok óta nincs semmiféle konfliktus azt leszámítva, amit generálsz.
1 éve
Elég fura az idő érzékelesed mert tegnap is olvashattuk tőled hogy "náci kutya" és még én generálom a feszültséget értem😅😅😅.
1 éve
Wengerball, ide téved pár új arc, és elzavarjuk? Csabigunner elkergette Titout, aki kb a kezdetektől fogva fórumozó volt, és még legalább 1-et, akinek ESR volt a prof képe, a neve nem jut eszembe, Hutchinsont istenítette, és ki tudja még mennyit űz el az oldalról.
1 éve
Nem neked mondtam, hanem 856-nak. Azért náci kutyáztam le, mert egyrészt az, másrészt ok nélkül belém kötött.
1 éve
Fringe a múltkor írt, másrészt ő még valamikor nyáron lépett le, az miért az én hibám? 😀 Akkora bohóc vagy, mehetnél cirkuszba is fellépni
1 éve
Ok nélkül... Elmész a bús picsába :D Addig nem hagyom abba, amíg nem basznak ki innen, akár engem is bannolhatnak, leszarom, de ezt most nem fogod megúszni geciputtony.
1 éve
Hát ok nélkül, mert az elmúlt napokban semmi nem volt, szóval tegnap meg ma is te álltál belém. Sok sikert akkor a tervedhez :D Ahelyett, hogy tanulnál, hogy ne maradj ilyen egybites.
1 éve
Woow, ez aztán értelmiségi felfogás 😂 Elmúlt 1-2 napban nem volt részedről semmi alpáriság, bunkóság, emberi méltóság tiprás. 👍 Ez már haladás! 😂 Kötözni való barom vagy faszikám!
1 éve
Mondjuk ha nincs olyan, aki idiótaságokat ír, akkor nyilván én se nyilvánulok úgy meg.
1 éve
Hol van Titou? A köcsög Csabigunner elkergette? Gratulálok hozzá! Ő volt a fórum motorja, mindig hozta a legfrissebb pletykákat/híreket.
1 éve
Lehet addig nem is akar írni, amíg csabigunnert ki nem basszák. Remélem nem így van, mert ez láthatóan nem fog megtortenni.
1 éve
Majd ír, nem kell félteni. :D Téged kellett volna inkább elkergetni, ilyen náci férgekre nincs szükség sem itt, sem az országban. Takarodj a mi hazánk gyűlésekre inkább, náci kutya.
1 éve
Nekem aztán nem hiányzik. Véleménye amúgy se volt.
1 éve
Biztos fog majd írni, de nekem se hiányzik az állandó terelése és szopkodása, no meg a nagyképű, lekezelő stílusa, ha valaki valamilyen problémát fel mert vetni.
1 éve
A hozzád hasonló véglények csak a verésből értenek, addig nagy a pofád, amíg gépelni kell te csicska ribanc. Rögeszmés, folytonos önbecsapástól szenvedő szánalmas fasz vagy. Próbálod a gyengébb elméjűket virtuálisan manipulálni, és azt hiszed ettől vagy vki 😂 Te tényleg tanár vagy b+? :D Gondolom vmilyen borsodi suliban lehetsz ének tanár, ha nem, költözz oda, ez a színvonal csak ott állja meg a helyét. 😂 💩
1 éve
Budapesten élek. De megint te kötözködtél te szerencsétlen fasz :D "Próbálod a gyengébb elméjűket virtuálisan manipulálni" -- ez beismerés, hogy önmagadat is gyengébb elméjűnek tartod? :D Hagyd már ezt a veréses dolgot, elhiszem, hogy nálatok, náci barbároknál ez a megoldás, de a világ egy jelentős része túllépett már ezen a szinten. Nem hiszem, hogy mi személyesen sok dologról tudnánk beszélni, egészen más körökben mozgunk ;) Szerencsére.
1 éve
Engem nem tudsz te balfasz, hülyébb vagy, mint hittem 😂 Az is vicces, h nácizással jössz állandóan, mikor a 2000-es évek elején szerettem az Arsenalba, amikor a játékosállomány több mint 80%-a feketékből állt, a profilképemről nem is beszélve te kretén! 😂
1 éve
Hallod Csabikám te cigány vagy esetleg júdeai vagy, hogy ennyit nácizol?? 🤔😂 Meg alapvetően neked mi közöd hozzá, hogy ki, milyen eszmével szimpatizál? Miért fáj neked, hogyha valaki nem kedveli a zsidókat/cigányokat/négereket stb?? Egyébként ha annyira tanult ember lennél, akkor tudnád, hogy a zsidóknál és a négereknél nincs nagyobb kirekesztő népség a világon.
1 éve
856 te is bekaphatod! Nem tudom hová valósi vagy, de hányni tudnék a hozzád hasonló álértelmiségi faszkalapoktól, akik beskatulyáznak egy térséget és negatív jelzőként használják. Képzeld, Borsodba való vagyok, és ott nem csak olyan csöves települések vannak mint amiket a pesti tudatlan álértelmiségek, mint nagy valószínűséggel te is ismernek. Képzeld a feleségem budai és jobban érzi magát a nálunk vidéken mint a koszos, putris pesti oldalt. Csak ennyit az egyes régiók lenézéséről!
1 éve
Annak a térségnek a természeti értékei csodálatosak, ez nem kétséges. Tudom, nem mind csöves település, ex barátnőm is abból a térségből költözött fel Pestre. 👍 Mivel ahogy mondod a köztudatban ez másképp van, próbáltam ez alapján helyretenni ezt a patkányt.
1 éve
Ti amugy normalisak vagytok? Kit erdekel ki honnan szarmazik, mit dolgozik, vagy eppen kit tamogat. Ez egy Arsenal szurkoloi oldal nem a Facebook komment szekcio. Az meg ahogyan beszeltek egymasrol az vicc kategoria. Nem lehet mashogy csak tragar szavakkal?
1 éve
Chilli, ha nem vetted volna észre, ez a faszparaszt úgy beszél itt mindenkivel (aki nem ért vele egyet), mint akit a seggéből rángattott volna elő. Mindenkit lenéz, mert neki van földrajz diplomája (ami egyébként egy vicc) és azt hiszi értelmiségi, mindenki más birka. Addig nem nyugszom, amíg nem takarítják el ezt a szarrágót!
1 éve
Most is te kezdted, akkor te mitol vagy jobb? Komolyan mint az ovodaban.
1 éve
MI az h most is én kezdtem? Na ez a dedó! Csabigunner emberileg sokszorosan gázosabb, mint Kispesti. Az emberi méltóságot sokszorosan, heti rendszerességgel megtapossa. Ebből elég volt!
1 éve
Az nem trágár jelző, hogy nácinak nevezem, pláne annak tükrében, hogy korábban büszkén hirdette, hogy Mi Hazánk szimpatizáns és cigányozott többek között. Matem, a náci ideológia tiltva van itthon is, elvileg nem lehet például horogkereszteket rajzolgatni. Az ilyen ideológiákat nem szabad megtűrni én se tűröm meg. Ha egy európai országban akarunk élni, akkor ilyeneket, amit te is felsoroltál nem szabadna engedni.
1 éve
Ez kitaláció, hazugság természetesen!
1 éve
Azzal kezdted te, hogy én nem is írtam semmit, te meg rögtön betámadtál.
1 éve
"Természetesen"... Vicces gyerek vagy, na pusszantalak 😀
1 éve
Elnenyvel hosszabbítottunk, remélem ez nem azt jelenti hogy középpályás témát akkor hanyagoljuk nyáron, de sajnos ez egy arra utaló jel
1 éve
Szolidaritásból hosszabbítottunk, nyáron biztos jön vki.
1 éve
Biztos voltam benne, hogy nyár elmegy és az ő helyét veszi át Jorginho
1 éve
Hát ezaz, a középpályára így most elég nagy bőség van (ami nem feltètlen minőség). Valakit el kell majd adni onnan mert a padra nem fognak egyesek ráférni
1 éve
Istenem, az egyiptomi már nem tényező, csak a sérülése miatt hosszabbítunk vele + 1 évet.
1 éve
Szerintem Partey mögé jönni fog valaki. Rice vagy Caicedo remélem. Akkor lehetne rotalni kozeppalyan rendesen.
1 éve
A montpellier fiatal francia támadóját, Elyen Wahi-t akarjuk állítólag leigazolni. Én még soha nem hallottam róla, ti tudtok róla valamit? Ezenkívül Tierneyt vinné a newcastle 30 millióért. Remélem nem adjuk el nekik. Bár az beszédes, higy idén mindössze 2 meccset jatszott végig.
1 éve
Én csak videót néztem róla abból az jön le hogy tehetséges játékos. Gyors, jól cselez, nyilván egy összevágott videó volt de szép gólokat is lőtt. Ahogy láttam középen és szélén is szokott játszani.
1 éve
Nem tudom ez a gyerek mivel lenne jobb, mint Balogun. Szerintem semmivel. Annyira támadót akarunk igazolni, akkor egy teljesen más típúsút választanék, mint ami most rendelkezésünkre áll.
1 éve
Tierney mehetne egészen nyugodtan, de igazán kifacsarhatnánk a NU-ból 40 milliót.
1 éve
Gőzöm sincs ki az, de Sakának még mindig nincs cseréje. Mondjuk nekem Nketiahval is tele lett a tököm az utóbbi időben, remélem Balogun beválik, mert úgysem fogunk még egy 9-est igazolni.
1 éve
Egyébként könnyen meglehet, h Saka mellé Asensio fog érkezni. Arteta kedveli a játékát és ingyen érkezhetne.
1 éve
Asensioval kB úgy vagyok, mint Jorginhoval. Alapesetben nem a szívem csücske, de ha Arteta tudja használni, és olyan kellemes csalódás lesz, mint az olasz, akkor had jöjjön. Főleg ingyen.
1 éve
Mondjuk Jorginhonak annyi elonye van Asensioval szemben, hogy o valamikor jo jatekos volt igy bizakodhattunk, hogy meg mindig az. Asensio meg ugyanaz mint Ceballos. 1 meccsen 2 gol aztan 10 meccsen meg ertekelhetetlen.

Szólj hozzá