Mikel Arteta a Manchester City elleni meccset megelőző sajtótájékoztatóján elismerte, hogy az Arsenal a piacon van egy középpályás leigazolását tekintve, de bármilyen ilyen jellegű ügylet nagyon nehéz lesz a januári átigazolási időszak hátralévő napjaiban.

A spanyol tréner számára azért lenne kiemelkedően fontos egy középpályás megszerzése, mert Mohamed Elneny lesérült. Az egyiptomi játékos állapotáról nem adott ki közleményt az Arsenal, de Elneny már a Tottenham elleni derbin sem volt a keretben, és várhatóan egyhamar nem is térhet vissza.

Érdekesség, hogy az Arsenal a tavaly nyári átigazolási időszakban is Elneny sérülése miatt szeretett volna középpályást igazolni, de akkor sem Danilo, sem Douglas Luiz leigazolása nem realizálódott.

"Ha tudunk, akkor kellene megoldás a középpályára. De ezt nagyon bonyolult összehozni jelenleg a piacon." - mondta Arteta.

"A legfontosabb, hogy elérjük a kívánt eredményeket a pályán azokkal a játékosokkal, akik bevethetőek."

"Amit Mo-t illeti: nem hiszem, hogy ott lesz pénteken a pályán. Volt egy kis gondja a térdével, jelenleg éppen ezt értékeljük ki, meg kell látnunk, hogy halad az állapota a következő napokban."

"Vannak aggodalmaink a sérülésének súlyosságát illetően, mert Mo tipikusan olyan játékos, aki nem panaszkodik soha semmire. Majd meglátjuk."

Az Arsenal eddig két játékost igazolt a téli átigazolási időszakban Leandro Trossard és Jakub Kiwior személyében, azt Arteta is elismerte, hogy még figyelik a piacot.

"Ami az igazolásokat illeti: mindenképpen meg fogjuk nézni, mit tehetünk, ha lesz olyan elérhető játékos a piacon, aki erősebbé tudna tenni bennünket."

A téli átigazolási hírfolyamunkban folyamatosan követjük a legfrissebb pletykákat, jelenleg egy középpályás sincs, akiért tudomásunk szerint tárgyal az Arsenal, bár egyes híresztelések szerint figyeljük az Everton játékosát, Amadou Onanát, vagy a Juventus játékosát, Weston McKennie-t.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá