• Odegaard: Szerénynek kell maradnunk

  Martin Odegaard a Brighton elleni bajnokit követően a Tottenham ellen is betalált, a norvég játékos a Sky Sportsnak nyilatkozott a meccset követően.

  "Nagyszerű érzés a mai győzelem. Nem felejtettük el, mi történt itt az előző szezonban, szóval jobban akartunk ma játszani mint akkor, egy másik oldalunkat akartuk megmutatni, azt akartuk volna láttatni, hogy fejlődtünk, és szerintem ezek sikerültek is ma. Nagyon élveztük a mai meccset."

  "Jól állunk a tabellán, efelől nincs kétség. De szerénynek kell maradnunk, továbbra is keményen kell dolgoznunk. Láthattuk, mennyire más volt a meccs képe az első és második félidőben, szóval van még hová fejlődnünk. Ebbe az irányba kell haladnunk."

 • Kétgólos győzelem az észak-londoni derbin

  Hugo Lloris öngóljának és Martin Odegaard remek találatának köszönhetően 2-0-ás győzelmet aratott az Arsenal a Tottenham otthonában vasárnap, ezzel az Ágyúsok előnye immárom nyolcpontos a második helyezett Manchester City előtt.

  A mérkőzést követően Mikel Arteta értelemszerűen elégedetten nyilatkozott.

  "Nagyon boldog vagyok, mert egy olyan csapatot láttam a pályán, ami bátorsággal, eltökéltséggel és minőséggel játszott. Olyan munkánk van, amivel boldogságot hozhatunk több ember életébe is, és ez remek érzés." - mondta Arteta.

  "Nagyon különleges, hogy ilyen összetartás és öröm van az öltözőben. Tudjuk, hogy azért állunk most, ahol állunk, mert így játszunk és viselkedünk. Azt nem szabad elfelejtenünk, hogy holnaptól már azért kell dolgoznunk, hogy a többi meccseken is így teljesítsünk."

  "Mentálisán és érzelmileg is többről van szó mint három pont. A két klub rivalizálása nagy történelemmel bír, rengeteget jelent a mieinknek, hogy ma nyertünk."

  Arteta azt is elárulta, nem látta az esetet, amikor Aaron Ramsdale-t hátba rúgta egy Spurs-szurkoló a meccs végén.

  "Én csak egy szép játékot láttam. Aaron remek védéseket mutatott. Megmutatta, hogy mennyire más a jelenléte, hogy ő áll a kapunkban. Óriási dícséret neki, azért amit ma bemutatott. Majd foglalkozunk az esettel. Szerencsére jól van."

  A spanyol edző végül a kútba esett Mudryk-ügyről is beszélt.

  "Kiváló játékosaink vannak. Természetesen erősíteni szeretnénk a kereten az átigazolási időszakban. Olyan játékosokat fogunk igazolni, akiket [anyagilag] le tudunk, és olyan játékosokat, akik megfelelőek a csapat számára."

 • Jön az észak-londoni derbi második felvonása

  Vasárnap 18:30-kor jön az észak-londoni debri második felvonása ebben a szezonban, ezúttal a Tottenham otthonában.

  A mérkőzés a Spíler 1 közvetíti élőben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (200)

8 hónapja
MOTM sztem Ramsdale!
8 hónapja
Xhaka-ban pozitívan csalódtam. Majdnem biztos voltam benne, hogy elgurul nála a gyógyszer, de nagyon szépen húzta a csirkék agyát.
8 hónapja
Általában véve is pesszimista vagyok, a tegnapi Mudryk-saga végkimenetele is rátett egy lapáttal, ilyenkor jön hogy szegény embert még az is ág is húzza, olyannyira biztos voltam abban, hogy meglesz a szokásos büntető a Spursnek, Kane-gólja meg valami kiállítás nálunk, hogy még fogadtam is rájuk. Innen csak kellemesen csalódhattam.
Kicsit hozzá kell szokni, hogy az elmúlt évek elcseszett mentalitásaink után most van tartása a csapatnak, ez egyértelműen Arteta érdeme. Ha még nem is leszünk bajnokok, ezen nem fog múlni.
Jó látni, hogy az elsődleges célunk, a BL-bevaló visszatérésünk is közelít, még egy kicsit dolgozni kell ezen, de ha így megyünk tovább előre, akkor meglehet. A nyáron kulcsfontosságú lesz 2-3 emberrel megerősíteni a keretet, hogy megszilárduljon a helyünk újra az élvonalban.
De ez most egy óriási lehetőség. Még nem akarom, hogy csak számolgassak, egyszerűen élvezni akarom a meccseket. Nagyon, nagyon remélem, hogy nem követjük el ugyanazokat a hibákat, mint tavaly télen. Ha csak egy Trossard-t vagy Zahát igazolunk, ámde legyen, ha beütne a krach, akkor is legalább lenne valaki, aki be tud állni. Nem akaorm, hogy túlhajtsjuk Martinellit vagy Sakát.
Nem állunk rosszul. Remélem, jövő héten is győzelmet tudunk ünnepelni, szerintem legalább egyszer el tudjuk kapni a CIty-t is, és onnan már effektíve két rangadó van vissza: a Chelsea ellen otthon és a Pool ellen idegenben. Meg akkor vegyük ide a Castle-tis.
Nem akakrok még egyelőre a bajnoki címmel foglalkozni, majd térjünk vissza rá március-április táján! :D
8 hónapja
Ramsdale beszélt arról a patkány Sp?rs szurkolóról, aki megrúgta őt:
"A Spurs szurkolóktól kaptam hideget-meleget az egész meccsen, én csak visszaadtam nekik. A többségük jól viselte, azonban volt egy szurkoló, aki megpróbált megütni. Elég szégyenteljes, mert végül is, ez csak egy futball mérkőzés volt." akkor jól láttam hogy az egyik szenny odafutott és megrúgta ezért olyan pénzbírságot kellene kapniuk..
8 hónapja
A csuklyás patkány pedig pofán vágta, és semmi szankció.
8 hónapja
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de szívet melengető volt látni a koppasztott csirkék tanácstalanságát, Conte is csak az arcvakarásig jutott.
Én szerelmese voltam a legyőzhetetlen Arsenal csapatnak, de most azt érzem jobban a szívemhez nőtt ez a csapat.
Akkoriban hatalmas géniusz játékosok alkották az Arsenalt, ez a csapat viszont egységben nyújt páratlan teljesítményt. Ha összejön a bajnoki cim ha nem ez mar most zsenialis teljesítmény.
8 hónapja
most nagyon komoly a csapategyseg. Tenyleg azt latni, hogy egymasert kuzdenek es hajtanak a sracok.
8 hónapja
Pár év és nem egy jatékosunkról fognak úgy beszélni , hogy mekkora klasszisok. 🙂 Egy biztos, úgy játszanak már mint a bajnokok .
8 hónapja
Így van, nekem is ez jutott eszembe Roszko, bajnokcsapat benyomását keltette a mai teljesítményünk. Küzdenek egymásért, sokan rengeteget fejlődtek, és szinte minden játékosunk minőséget is képvisel. Végre Rowe visszatért, és nemsokára Jesus is. Még jöjjön Saka mellé Olise és még Sergej, 95%-ban kész lenne a csapatunk.

Szólj hozzá