A meccs december 31-án, 18:30-kor kezdődik, a Spíler1 élőben közvetíti.

Mindenkinek kellemes meccsnézést és Arsenal-sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (259)

1 éve
Lukaku Henryt szeretne a belga kapitanynak
1 éve
Potter meg nem nezett bele Edevis tukrebe, mert meg nincs nala a bolcsek kove.

Igaz ez meg mindig nem az O csapata es ez Tuchellel is borzalmasan nezett ki, mert az igazolasok nem ulnek, plusz kiesett James az egyetlen kreativ emberuk kb. A vedelem oreg, a tamadosor nudli, kp pedig nincs. Kivancsi vagyok, hogy a Fofana, Santos, Badiashile trio mennyit fog rajtuk dobni, de ott is elkezdodott egy projekt.
1 éve
Szerintem ez a sor kevés lesz.
1 éve
Bárkit vesznek a télen, már késő, túl sok pontot hullajtottak. A MU és a Pool pedig kezd összeállni.Egyébként hihetetlen, h a Pool középpályás helyett megint támadót vettek elsősorban 😂 Mi lesz ha felépül Jota és Diaz? :D Sztem Jota, Salah kihagyhatatlan a kezdőből, és az ára miatt nyilván Darwin is.
1 éve
nem is iden kell nekik mutatni vmit, hanem jovore, szerintem ott elengedtek ilyen teren ezt az evet. Az igazolasok is ezt mutatjak. Ha jo scout halozatot tudnak felepiteni a nyarra, plusz ezeket a jatekosokat is mar rendszerbe vettek, akkor barmi lehet.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Egyébként valóban úgy tűnik hogy ők nem össze-vissza igazolgatnak, hanem ott is egy projekt folyik. Ezért nem jut oda sem a Chelsea, sem az Arsenal oda ahova a Tottenham. Mert ésszel próbálják a dolgokat vezetni és sikerekben is lesz mindig nézni való, pl trófeák.
1 éve
Slolina €9M David Fofana €12M Aubameyang €12M Andrey Santos €15M Cesare Casadei €15M Chukwuemeka €18M Benoit Badiashile €30M Koulibaly €40M Sterling €55M Nkunku €60M Cucurella €65M Wesley Fofana €80M. Ésszel, mi? 😂
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
De ezek közül Cucurella, Fofana, Nkunku bizony projektbe érkezett. Annyi a különbség hogy náluk van pénz így vészmegoldásként még vesznek kiegészítő embereket. De a fő mag már lassan kezd kirajzolódni. Hidd el a háttérben megy a projekt igazolás. Ők ha nem is jövőre de 2 év múlva biztos ott lesznek a bajnokságért.
1 éve
Fofana es Nkunku a seruleseik miatt eleg gazosak, foleg, hogy Fofana 80 millaert erkezett. Szerintem mindketto rossz igazolas volt. A fiatalokkal meg barmi lehet, beloluk jol is kiszallhatnak. Auba, Koulibaly a koruk miatt flop. Nyaron idiotak voltak betolta a lompost Boehly h neki bizony ekkora van, most meg mar technikai igazgato es scout altal hoznak jatekost. Iden buknak, nekik a jovobe kell nezniuk.
1 éve
Elég pesszimista vagyok a Chelseavel kapcsolatban. Egyenlőre nem igazán látok itt semilyen projektek kialakulóban. Nyáron egy tucat játékosba belekaptak de egyik se tűnt olyannak amire már készültek volna. Szeptemberben elküldeni egy edzőt aki előtte megnyerte nekik a BL-t . Senki nem tudta valójában mi a probléma. Most az aktuális alternatíva , hogy rossz a keret. Rendben de messze nem ennyire. Elhiszem, hogy címekre jelenleg nincs esélyük,de ilyen szenvedését amit láthatunk tőlük nem magyarázza. Az idő majd eldönti, de megoldás pont nem abban van, hogy megint vesznek egy halom új játékost. Pont, hogy ez maga a probléma, szerintem. Rövid időn belül elég komoly változásokon ment keresztül ez a csapat. Tuchel meg összekülönbözött a vezetőséggel amiatt, hogy minden a nyakába akarnak sózni. Idő se volt rá, hogy megtalálja a csapatát. Majd jön Potter aki meg szeptember óta 61 szer változtatott. Azóta nem találja a csapatát és kíváncsi vagyok a véleményetekre de láttok valami lenyomatot a Chelsean, na Potter erre fog építeni a jövőben ? Mert én semmit. Szerintem állandóságra lenne szükségük és az újabb játékosok csak újabb problémák lesznek. Több kérdést fognak felvetni mint választ adnak, és ebbe bele fog bukni Potter. Mert minden olyan zavaros mint mikor érkezett és szerintem így baromira azt se lehet tudni kit hová kéne igazolni. Például nem tudom Sterlinget hol is képzeli el valójában mert már mindent is jatszat vele. Az elején még lehetett védeni hogy hát veretlen maradt de most már BL elég távolinak tűnik és egyre komolyabbnak tűnik a baj.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Mondjuk a Chelsea kerete még így is minőségibb mint az arsenalé csak egyelőre az van amit Roszko is ír, hogy nincs egy alap elképzelés a játékrendszerben, mert folyamat megy a változtatás a kereten belül. Persze az sincs kizárva hogy nyáron a vezetőség egy újabb edzőt visz majd oda. Pl Nagelsmann (csak példának írtam). De az biztos hogy azzal a kerettel ha jól variálnak akkor 1-2 éven belül lehetnek meghatározó tagjai a bajnokságnak de egyelőre ez még halvány elképzelése a dolgoknak
1 éve
Potternek meg kell talalnia a stilusat, mert amit a Brightonnal csinalt az nem mukodik nagycsapatnal. Rendszer kell es ahhoz jatekosok. A tobbseg mar uldozne el, de neki is ido kell. Nem biztis, h sikeres tud lenni, de a fontos vagy potenciallal biro jatekosok kidolese nem segit neki se. A vedelem oreg es lassu. Zakaria Jorginho kp pedig egyenesen rettenet.
1 éve
Ha ugy nezed a minoseget, hogy jol csengo nevek, akkor valoban minosegibb. Ha viszont melyebbre asol, akkor mar latszik, h nem minosegibb
1 éve
Az, hogy több a semmirekellő, kiégett sztár a Chelsea-ben még nem egyenlő azzal, hogy az a keret bármire is jó. Nekünk jobb keretünk van, csak lehetnénk többen is.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Hát a Chelsea is szép lassan kezd lecsúszni a top helyekről és most nem látom azt Potternél hogy ebből a rossz formából kihozná őket. Az is lehet hogy csak simán nagy fába vágta a fejszéjét a Chelseavel.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Jobban jártak volna ha Tuchellt még erre az évre megtartják, ebben szinte biztos vagyok
1 éve
A Pool top 4es helyezése nem lesz meglepi. De én ezt írtam is anno. A Newcastle viszont nem lesz top 4es, most jól mennek stb blabla, de ha leserul Gímáres akkor szopo lesz :)
1 éve
Viszont ha nem lesz komoly sérültjük akkor simán behúzzák. A játék minőségét nézzük a utánunk és City után magasan legjobb futballt játszó csapat. Ilyen játékosok mint pl Isak lassan visszatér pl. Arról nem is beszélve Howe alatt is fejlődnek a játékosok.
1 éve
Top 4 es esélylatolgatás így lassan bajnsokság feléhez közeledve úgy gondolom hogy mi és a city helye biztos, bajnoki címbe egyáltalán nem éltem bele magam még akkor sem ha a végéig ott leszünk mert az bőven felülteljesítes lesz és idén nem elvárás de nyilván adná az isten🙏🏼🙏🏼 viszont a másik két hely erősen kérdéses, viszont én úgy gondolom hogy a castle es a mocskos united fog odakerülni és lemarad a pool, spurs, dinamo 3 as
1 éve
Valószínű nekünk is lesz mélypontunk és szar sorozatunk de mérget mernék venni rá hogy a top 4 nekünk idén nincs veszélybe. Ha veszélybe is lesz a szezon során akkor is mi leszünk a 4 be ez fix nálam
1 éve
Newcastle ki fog pukkadni, mint tavaly/tavaly előtt a West Ham. Én a két manchesteri alakulatot, a Poolt és természetesen az Arsenalt várom a top4-be.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
13 pontra az 5-dik helyezett, úgy hogy eggyel többet játszottak. A top4 egyre biztosabb nekünk

Szólj hozzá