Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (163)

1 éve
Facundo Torres is very close to an Arsenal move next transfer window. he's agents will be in London next week to close the deal. ( @klausgerman_)
1 éve
Ennyi erővel jöhetne a Sallói Dániel is Kansasből...
1 éve
Miért kit kellene igazolni? 100 milliós flopokat mint a Sancho? Martinelliről se tudtunk semmit, mégis berobbant. Én bízom a játékosmegfigyelőinkben.
1 éve
De ott van Kvaratskhelia esete is, róla se hallott senki sehol semmit soha, mégis berobbant, 10 millió euróért. És még agyon sem kell fizetniük.
1 éve
akar johetne, csak nem ot figyelik
1 éve
Fu basszameg de sajnalom, hogy Kavaratshkhelia nen itt kotott ki...pedig nyaron pletyka szinten olvastam rola. Most hetvegen 2 golpassz 1 gol volt a merlege....elkepeszto a pali :D
1 éve
Trossard nem lenne egy rossz opcio, meg annak ellenere sem hogy nem feltetlen illik bele a fiatal atigazolasi politikankba
1 éve
szerintem Ot elviszi Potter a telen 😅 aztan lehet kap egy Ronaldot kolcsonbe
1 éve
Nem lenne rossz Trossard, pletykaszinten szóba hoztak minket is vele kapcsolatban. Nem tudom hogy a Chelsea mennyire lenne vonzó számára, mert ha megnézi egy meccsüket, Potter ide-oda, nem hiszem hogy oda akarna menni. A kékek helyzete teljesen reménytelennek tűnik, idióta vezetés, túlfizetett, öreg játékosok, és szerintem kizárt hogy jövőre a BL-ben szerepeljenek.
1 éve
Már csak az univerzálissága végett is jó fogás lenne Trossard, de nem látom érkezni.
1 éve
When asked if Saka's injury is a foot or ankle problem, Arteta said: "I think both. He got kicked a few times and he wasn't comfortable."
Kezd a faszom kilenni ezeknek a kiscsapatoknak a tuskó tahó játékosaival. Tudom már leírtam az elmúlt napokban kb ötször, de sokkal súlyosabban kellene szankcionálni a szabálytalanságokat. Fociztam én is, pontosan tudom hogy egy gyors és technikás játékost mennyire könnyű véletlen bokán rúgni, de a stoplival hátulról vádlin taposás meg a hasonló féregségek abszolút elkerülhetőek.
1 éve
Sakara amugy is utaznak mostanaban szerintem, csoda, hogy eddig nem kellett lecserelni. Sokkal jobban kene vedeni ezeket a jatekosokat. Akar azonnal lappal, vagy legalabb szoban figyelmeztetni az elkovetot.
1 éve
Angliában az a baj hogy kevés a profi játékvezető. Konkrétan villanyszerelők meg autószerelők(nem degradálva őket!!!) vezetik a PL meccseket. Magyarországon például. az NB1-ben javarészt profi játékvezetők vannak, akik főállásban foglalkoznak ezzel, konkrétan az a napirendjük mint egy profi sportolóé(hiszen ők is profi sportolók, a játékvezetés is sportnak számít), napi 1-2 edzés, a szabadidőben videós elemzések, továbbképzések. Arról nem beszélve, hogy egy kibaszott PL játékvezető annyit keres mint egy NB1-es, ami azért szerintem röhejes.
1 éve
szerintem a sporik mindenhol rosszak. A leginkabb zavaro az, hogy hiaba van leirva egy szabaly azt a spori felulirhatja meccs kozben es nem konzisztensek. Ez most foleg a VAR mellett rohadt zavaro. Illetve, hogy nem vedik elegge a tamado jatekosokat.
1 éve
Amikor megsérült Saka imádkoztam, hogy Nelson-t hozza be, az eddig gyenge Vieira helyett, szerencsére Arteta is így döntött.
A Chelsea ellen kelleni fog Bukayo, de hátha Reissből lesz egy olyan csereember, akire lehet számítani sérülés esetén, ma nagyon jól nézett ki, és nem csak a góljai miatt mondom, kapu előtt szerintem eddig is jó volt, de mezőnyben is fejlődött. Pottert ellen Arteta eddig nem remekelt, remélem valamit kitalál jövőhétre. Meg kell baszni a mocskos Dinamot.
1 éve
Én kellemesen csalódtam Nelson játékában, eddig akárhányszor láttam a pályán mindig kurva gyenge volt. Arteta mérlege meg nem rossz annyira Potter ellen, 2 győzelem 1 döntetlen 2 vereség, a tavaszi blamát leszámítva rendre fos formában voltunk ellenünk.
1 éve
https://pbs.twimg.com/media/FgVFwy1XwAAeiRb?format=jpg&name=small ezt még Jesus mai teljesítményéhez. támadásban ma is a legfontosabb játékosunk volt.
1 éve
Csak nem tud gólt lőni.
1 éve
jelenleg, az nem azt jelenti hogy ez így is marad. tudod ez olyan mint mikor az volt hogy mennyire fáradt a csapat amikor nem nyerünk most meg senki nem írja egy szóval sem pedig ha akkor fáradtak voltak akkor ma is annak kellett volna lenniük. Jesusnak is éppen ilyen szériája van aztán jönni fog majd olyan is hogy több meccsen gólt lő egymás után.
1 éve
mas PL top csapatoknal sincs tul sok remeklo csatar igazabol. Haaland (17) kiemelkedik, Kane (10), es Firmino (6) van elotte. A tobbiek Toney, Mitrovic, Trossard, Almiron
1 éve
Illetve Jesus jateka van a legnagyobb hatassal a tamadojatekrs ezen csatarok kozul
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Azért az nagyon látszik, hogy Gabriel igazi csapatjátékos. Akik előtte vannak a listán góllövésben azok nem adnak annyi gólpasszt
1 éve
Azért van igazság abban amit Jackoxi ír. Jesus jól játszik és fontos szerepe van, de gólok kérhetők számon rajta. Mondjuk én ezt xg dolgot elengedném mert Jesus minden szögből minden körülmények között elválalja a lövést kvázi rossz minőségű helyzetben is. Ezért lövi alul. Viszont ma is legalább 1 ziccert rontott ami még elmegy , főleg egy ilyen meccsen. Viszont a Sotin ellen 2 ziccer is kimaradt és akkor nem voltunk ennyire boldogok. Kéne tényleg már egy gól neki mett kissé görcsösnek tűnik. Ez a Forrest egy jó lehetőség lett volna amúgy. Picit sajnálom , de ahogy lenni szokott majd a Chelsea ellen !!! 😉
1 éve
Én nem is veszem el ezeket tőle, hogy az ő jelenléte alapvetően emeli a többi támadó játékát is, mert nem csak kóricál elöl, mint mondjuk Auba, de ennyi és ilyen helyzetekből meccsek óta nem betalálni... Jó lenne, ha kicsit jobban lehetne rá támaszkodni góllövés terén, mert ez visszaüthet akár, amire Roszko is utalt. Már több, mint 3-al lövi alul az xG-t egyébként.
1 éve
De tény, kurva komplex játékos. Tulajdonképpen ez az egy hiányossága van, igaz ez sem újdonság, csak picit reménykedtem, hogy etéren is szintet tud majd lépni, abból kiindulva milyen volt a felkészülés során, és aztán a szezon kezdetekor is.
1 éve
Jesus ilyen fajta megitelesevel meg megvarnam a tavaszt, teny, hogy sok helyzetet ront, ezzel nem is tudok vitatkozni.
1 éve
persze ez igaz hogy jelenleg nem jönnek össze neki a befejezések. Soton ellen legalább egyet lőni kellett volna neki. csak szerintem ez átfordulhat nála. Laca pl helyzetbe se került igazából, Jesusnak megvannak a helyzetei amellett hogy nagyon fontos játékos a tamadásokat tekintve. szerintem jönni fognak a gólok is tőle.
1 éve
Laca hasonló volt a prime éveiben.
1 éve
Az a helyzet, hogy már évek óta alul lövi az xG-jét, nehezen hiszem most már, hogy ez bármikor változni fog, persze reménykedni lehet benne. De amúgy engem annyira nem érdekel, amíg ilyen játékot tol mezőnyben.
1 éve
Köcsög De Gea
1 éve
Nagyobb helyzeteket úsztak meg mint mi a Leeds ellen..
1 éve
Ekkora nulla játékot, amit ezek a köcsögök is bemutattak. Tiszta spurs
1 éve
Ahogy Zámbó Jimmy énekelte: "Hány éve így van ez..." A kurva anyjukat, jönnek fel, pedig kurvára nem érdemeltek győzelmet.

Szólj hozzá