Megkezdte a hosszabbítási tárgyalásokat az Arsenal felsővezetése a klub sportigazgatójával, Eduval, írja exkluzív cikkében Sami Mokbel, a Daily Mail újságírója.

Az Arsenalnál bizakodóak a brazil maradását tekintve, de mindenképpen sürgetik a végleges választ, mivel állítólag két európai klub is szeretné leigazolni a szakembert.

Edu - aki 2001 és 2005 között az Arsenal játékosa is volt - 2019-ben csatlakozott az Ágyúsokhoz sportigazgatóként, miután hasonló munkakörben dolgozott a brazil nemzeti válogaottban is 2016 és 2019 között.

A kezdeti nehézségeket illetően úgy tűnik, Edu remek munkát végez az Arsenalnál, elengedhetetlen volt a szerepe például Gabriel Jesus nyári leigazolásában is, de a szakember a brazil csatár mellett olyan játékosokat is hozott a csapathoz, mint Oleksandr Zinchenko vagy Fabio Vieira.

Nem Edu az egyetlen, akivel hosszabbítana a klub. Az Arsenal a napokban bejelentette Gabriel Magalhaes maradását 2027-ig, de tárgyalnak Sakával, Martinellivel és Salibával is, és szeretnének hosszabbítani Aaron Ramsdale-lel is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

11 hónapja
Tottenhamnek is nagyon meleg lesz a továbbjutás, remélem tartalékolni fognak most a bajnokin és x-elnek vagy kikapnak 😀
11 hónapja
A Bournemouth aligha lesz képes megszorongatni őket sajnos.
11 hónapja
kivancsi vagyok, hogy gondolkodik Arteta a mai meccsre.

We don’t have that many players! We bring the players that we have & we have brought four kids with us so we cannot even make up the squad. We cannot change those 11 players every game.”
11 hónapja
Mondom én, hogy rövid a keret. Azért Wenger, Emery és kezdetben Arteta alatt simán fel tudtunk állni olyan kezdővel az EL-ben, hogy alig volt benne PL-es alapjátékos, most meg alig van olyan játékos az EL-ben, aki nem játszik a PL-ben.
11 hónapja
Elég kemény lesz az EL Playoff. Barca most már biztos, Atleticora is jó esély van, Sevilla is jön, plusz a Juve is esélyes, bár ők lehet utolsók lesznek xd
11 hónapja
Kispesti ilyenkor sunyin lapít, mint egy igazi féreg. A 4 spanyolból 2 biztos, a 3. nagy valószínűség szerint kiesik a BL-ből, az angolok (valószínűleg) mind tovább fognak menni. Akkor ilyenkor miért nem toporzékol?
11 hónapja
Ő a csapatnak szurkol egyáltalán? 😂😂
11 hónapja
Aki kikosarazott minket ment szépen az EL-be :D Vlahovic és Raphinha. Már csak össze kéne kerülni velük és szétalázni a csapataikat.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A másik oldalon leírtam, ahol Gabriellel hosszabbítottunk, de leírhatom itt is. "Szerintem minden idők legnehezebb El-je jön az idén. Ha az idén megnyernénk, ami így csodával érne fel, legyünk őszinték, akkor az számomra majdnem egy Bl győzelemmel fog felérni. Juventus, ATM, Barcelona, Ajax, Man Utd, Sociedad, As roma, Lazio". Azért te is gallgatsz arról mint ürülék a fűben, hogy a Napoli simán előzte a poolt a csoportjában, az Inter egy halálcsoportból ment tovább, ugye?
11 hónapja
A Fulham is előzi a Poolt, a Napoli meg geci jó idén. Ezzel nagyot nem mondtál. Attól még 2 spanyol csapat már a levesben.
11 hónapja
Mind a 3 ott van, csak a Real ment tovabb. Legalabbis a Sevillanak hatalmas csoda kene megverni a Cityt
11 hónapja
A Sevilla fox kieső, ezt mondták a Dortmund-City után a közvetítésben. Az nem volt meg, hogy az Atleti is kihullott már.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Tökmindegy, Csabi csak azért írja mert latin csapatok esnek ki a Bl-ből, de nem mindegyik. A Napoliról mélyen hallgat. Most a Barca lepukkadt egy kicsit, ahogy mi is az elmúlt években. Mással is előfordul. Ennyi.
11 hónapja
XD, mert te miért ugatsz mindig az angolokról habzó szájjal? Csak görbe tükröt mutat neked.
11 hónapja
Nem minden latinról írtam, csak a spanyolokról, másrészt ha feltűnt volna, itt mindenki leszarja a Napolit meg a többi latin csapatot, úgyhogy ezt is csak azért emeltem ki, mert te állandóan nyekeregsz, ha egy angol csapatnak, játékosnak vagy magának a válogatottnak nem sikerül valami. Látod, ezért kellett volna iskolába járnod, hogy tudj értelmezni egyszerű mondatokat.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Az angolokról azért írok ( persze minket nem beleértve), mert ők költenek el évente több 100 millákat. Sem az olasz, sem a Bayern, de még a spanyolok se költenek el annyit. Ezzel szemben sokszór mégse angol csapat nyer Európában. A pénz sokszór nem minden, tudod? A city, Chelsea, Man u több 100-kat költ mert van nekik. Egyedül a pool munkáját tudom értékelni....ők szarból építettek várat. Nem mindegy
11 hónapja
Sapnyolországban a Barcát kedvelem, de elbasztak nem kevés lóvét a nyáron vásárlásra plusz fizetésekre és akkor simán kizúgnak a BL-ből. A LaLiga azért nem a BL. Ott könnyű menetelni Elchék, Cadizok meg Gironák ellen.
11 hónapja
Sem a spanyolok? A Real és a Barca mennyit is költ nyaranta? Utóbbi teszi mindezt úgy, hogy nincs pénze.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A Real költ, nàluk látszik is az eredménye. A Barca pánikigazolásokat csinált. Auba esete is jól mutatja. Ők most elindulnak majd egy úton, aminek még az elején vannak. Őket most nem kell annyira komolyan venni. De egyébként az a vicces, hogy valahogy lepukkadt a Barcelona és akiknél savanyú a szőlő, azok most előjöttek írogatni. Azért ők 2-szer sikeresebbek mint mi. És nem tudom mikor voltak így lecsúszva. Maradjunk annyiban, hogy nekünk nem őket kell nézni most, mert van különbség a sikerekben. Én mint Arsenal szurkoló elismerem ha vannak sikeresebb csapatok nálunk, bár nem sok de vannak. Nem nagyítom őket de ez a valóság. Bayern, Real, Barca, Psg, Juventus, Man utd, Liverpool sajnos sikeresebbek de legalább a top 8 -ban ott van az arsenal is.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Bár vannak olyan rekordjaink, amiket azóta se dönt meg senki👍
11 hónapja
Az teljesen mindegy, hogy pánikigazolások, rengeteg pénzt elszórtak. De ki a tökömet érdekli a Barca? Nehogy már leboruljak előttük, miután az elmúlt 15 évet végigcsalták, emlékezz már vissza RvP kiállítására, a Chelsea ellen elcsalt meccsükre és még sorolhatnám. Undorító féreg csapat, megérdemlik a visszaesést. De ha ennyire odavagy értük, miért nem takarodsz már innen el és írogatsz az ő szurkolói fórumukra te élettelen nyomorék geci? :D
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Csabikám pont ez a baj veled, hogy te nemhogy tanári módon nem tudsz megnyílvánulni hanem inkább úgy mint egy börtöntőtelék. A tegnap valaki téged nagyon helyretett, de hidd el màr mások is látják a gennyes hólyagszájú viselkedésed csak még nem írták le. De idővel le lessz. Inkább kussolj és szurkolj csendben és jobb lesz. Hüjegyerek
11 hónapja
Az már helyesírás. :D Te és a náci gyerek nem érdemel másféle bánásmódot, de mint mondtam, érdekes módon a többiekkel nem beszélek így, ahogy ők se velem, hiába van véleménykülönbség. Veled felesleges szépen beszélni, olyan ostoba vagy.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Pont azért fogalmaztam úgy hogy nem akarom őket nagyítani mert nem vagyok oda tőlük azóta ahogy tőlünk elvitték Fabregast de még sorolhatnám. Az hogy valaki sikeresebb tőlünk az egy dolog. De nyílván ezt csak te nem látod.
11 hónapja
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Ebben csak az a vicces hogy korábban már leírtad többszőr is, hogy te rajtam kívül senkivel se vitázol. Hát már akadt is egy de még fog hidd el
11 hónapja
Marquinhos es Zini kihagyta a mai PSV elleni edzest.
11 hónapja
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/breaking-fa-henderson-cleared-gabriel-28326454
ezek szerint lehet niggerezni, csak azt kell mondani, hogy rosszul hallotta a másik :D
11 hónapja
Ez sem igaz, mert Suarez-Evra hasonló esetnél ez nem volt elfogadó indok. Kb visszakapta most a Pool ezt az akkori esetért.
11 hónapja
Igazából, ahogy a cikkben is szerepel, egyszerűen annyi, hogy Henderson kellhet az angoloknak a VB-re.
11 hónapja
És ha niggerezésért eltiltják angliában, akkor gondolom kénytelenek lennének kitenni a válogatottból is.
11 hónapja
Nyilván könyebb az uruguayit eltiltani, mint a saját gyermeküket. DE azt gondolom, hogy Firmino arc kifejezése az adott esetnél elég árulkodó volt, hogy nem csak szimplán melegebb éghajlatra lett küldve Gabriel általa
11 hónapja
Igen, meg talán Alissonnak is volt valami reakciója rá.
11 hónapja
akkor vmi brazil megjegyzésű niggerezés lehetet
11 hónapja
Tényleg elég volt csak a reakciókat látni. Nehogy már egy angol válogatott kerüljön bajba. Ez a mostani vizsgálat megmutatta mennyire gondolják komolyan a rasszizmus elleni harcot. Térdelne a bánatom az ilyen gyökereknek.
11 hónapja
Tudni lehet pontosan mit mondott? Egy niggerezés valóban nem ér eltiltást.
11 hónapja
Suarezt ezert tiltottak el anno. Eleg nagy titok ovezi, h pontosan mit mondott. Kulonben valoban nem kellett volna kimenni a bironak a ket edzohoz se kb.
11 hónapja
Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem tiltották el. Az a baj, hogy kvázi felmentették. Mondják ki, hogy rasszista megnyilvánulás miatt. Nem vehet részt valamilyen eseményem,vagy bármi. Egy ilyen után én biztos, hogy a pályán torolnám meg a dolgokat. Ezzel csak ezt érik el. Ez kb olyan, hogy csak végső esetben hívok rendőrt mert az esetek többségében csak egymás idejét raboljuk. Teszem hozzá rengeteg rendőr barátom van.
11 hónapja
Mérkőzés hevében egy sima rasszista megynilvánulásnak nem kellene számítania. Túl van ez lihegve, ahogy a BLM is túl lett tolva.
11 hónapja
Szerintem ennek pont ez a lényege. Kifejezetten utálom mikor térdelgetünk, reklámokban pozolgatunk. Közben meg nincs mögötte meggyőződés. Nincs olyan, hogy vita hevében ez elfogadható. Mert akkor holnap a kocsmában is elmegy. Pont, hogy ilyenkor lehetne példát mutatni. Csak hát az van, hogy képmutatás az egész. Özil elmondta, hogy egy komplett népcsoportot tartanák fogságában, terrorizálnak. Mivel ez anyagilag nem érte meg, el is takarították. Legújabb meg , hogy egy náci pártnak nyalja a valagát a fél világ. Erről persze nem illik beszélni. Be is felyezem mert már nagyon elkanyarodtam. Csak ez annyira tipikus megoldás !!!

Szólj hozzá