Az Arsenal pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy új, hosszú távú szerződést kötöttek Gabriel Magalhaessel, aki 2027-ig lesz a klub játékosa.

A brazil védő 2020 szeptemberében lett az Arsenal játékosa, az angol klub mintegy 30 millió eurót fizetett Gabriel előző klubjának, a Lille-nek.

A 24 éves játékos azóta alapembere Mikel Arteta együttesének, az ideigazolása óta minden sorozatot figyelembe véve 81-szer lépett pályára az Arsenalban. 2021 novemberében megkapta élete első meghívóját a brazil válogatottba.

EDU: "Nagyszerű, hogy megállapodtunk a folytatásról Gabival. A 24 évével még mindig fiatal játékosról beszélhetünk, aki részét képzi a csapat jövőjének. A 2020-ban történő ideigazolása óta nagyon erős teljesítményt nyújt, és mindig hozzájárul az eredményeinkhez."

"Gabi rengeteget fejlődött a pályán és azon túl is, elsősorban a kommunikációját illetően. Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk a közös munkát."

ARTETA: "Gabi az ideigazolása óta folyamatosan mutatja a benne rejlő minőséget. Nagyszerű munkabírású, fiatal védő,  aki remek kapcsolatokat termetett mindenkivel a csapatnál. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy új szerződést írt alá velünk."

GABRIEL: "Nagyon örülök az új szerződésnek, az Arsenal egy óriási klub. Ez volt az álmom, és most életem legjobb napja ez. A szurkolók minden meccsen támogatják a csapatot, az Arsenal az otthonom. A jövőben is az a célom, hogy meccseket nyerjek az Arsenallal, a trófeák is ott vannak a listámon."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (101)

1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Szerintem minden idők legnehezebb El-je jön az idén. Ha az idén megnyernénk, ami így csodával érne fel, legyünk őszinték, akkor az számomra majdnem egy Bl győzelemmel fog felérni. Juventus, ATM, Barcelona, Ajax, Man Utd, Sociedad.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
As Roma, Lazio. Ezeket kifelejtettem
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Ez a Bayern nagyon erős. Ők esélyesek most nsgyon. A második gólnál pont Bellerin lógott be.
1 éve
Hát elég komoly igen. A sok puhalábú latinó kedd-szerdán is szívhatja a fogát a német csapatok ellen. 😂
1 éve
A Barca természetesen nem szar, csak a Bayern túl erős.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Azért a surs otthon ég a sportin ellen....
1 éve
Igazad van, de őket nem tekinteném nagy csapatnak.
1 éve
A csira Spursbol nem sok kovetkeztetest vonnek le. Ha igy folytatjak es Conte nem kap ertelmes embereket, szezon vege elott felall majd
1 éve
ha minden igy marad, remelem az utolso forduloban meg a Marsailles is elkapja oket, a Frankfurt pedig megveri a Sportingot aztan meg EL sem lesz nekik 😂
1 éve
Nekünk lehet jobb, ha maradnak a BL-ben, úgyis kiesnek, de legalább egy kis terhelés még éri őket. Annak nem örülnék, ha átkerülnének az EL-be.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Messi 35 évesen és 123 naposan Messi a legidősebb játékos, aki a BL-ben egy meccsen két gól mellett két asszisztot is jegyzett.
Összesen 1127 gólban vállalt szerepet, megelőzve ezzel Pelét aki 1126 gólban van benne. Messi ebben világelső. Pelé a második. Hiába 35 éves, én még szívesen látnám nálunk is. De ez csak álom
1 éve
Az is csak egy álom, hogy végre eltakarodj a fórumról.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Mondjuk nélküled is nyugisabb lenne az oldal maradjunk annyiban oké?
1 éve
Érdekes módon nem engem rühell mindenki, hanem téged. :D
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Arsenal 856 nem nekem írta, hogy libsi, diplomás, idióta LMBTQ-s. Te megéred a pénzed az biztos. De egyszerűbb lenne nem vitázni és akkor jobb lenne.
1 éve
Jó de ő kit érdekel? Ő csak egy náci idióta, bár a te szintedet legalább nem éri el. A normális többséggel semmi bajom, Titouval se értek egyet mindenben, mégse esünk egymásnak. :) Egyszerűbb lenne nem vitázni, amíg nem jöttél az álprofiljaiddal nem is volt probléma.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Dehogynem volt.....amikor nem ment a csapatnak, egy páran itt szidták a csapatot és vitáztak azokkal is akik még legalább kitartottak a csapat mellett. És ne mondd hogy nem így volt.
1 éve
A vitázás miért lenne gond?
1 éve
Nocsak, mostanában ritkán nézek fel ide, de minidig a felhasználónevembe botlok :D Kispesti téged innen ki kellene tilttani végérvényesen, akárcsak ezt a faszkalap csabit is. Ritka gusztustalan pali vagy te görény csabigunner, egyrészt fertelemesebb stílusban irogatsz, mint Kispesti valaha. Másrészt intelligensnek tartod magad, holott egy buta fasz vagy, diploma ide vagy oda. Kedvencem az, amikor Sakat szidom, azt írod, h csak Sakaval van bajom, mert színesbőrű. Míg Martinelli seggét fényesre nyalom 😂 Ezt földrajz diplomával ideszarni felfuvalkodott hólyag stílusban óriási 👍Csak, h tudd a brazilok is színesbőrűek. A profilképemen pedig szintén egy színesbőrű ember van te retardált, felfuvalkodott gennyes hólyag!
1 éve
Érdekes, nem csak én vettem ezt észre rajtad, te náci kutya :D Másrészt nem minden brazil színesbőrű, ha tanultál volna történelmet és FÖLDRAJZOT, akkor tudnád, hiszen jelentős részük európai bevándorlók leszármazottja. De hát mit várhatunk egy buta, tanulatlan faszkalaptól :D
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Arsenal 856, hidd el hogy én sose vitáznék. De Csabigunner félékkel nagyon nehéz. Nézd vissza, hogy minden alkalommal ő köt bele az írásaimba. A másik felével egyetértek az írásoddal.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Egyébként arsenal 856 jól írta hogy a brazilok szí esbőrűek. A színesbőrű mint kifejezést nem csak a feketékre értik. Az indiánok is színesbőrűek.
1 éve
Az indiánok a mongolid rasszhoz tartoznak, de Brazília lakossága nem csak belőlük áll - sőt... Legalább ne okoskodjatok már, ha buták vagytok, mint a kurva élet. :D
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Csabi..., amiről te beszélsz, hogy jelentős részük európai bevándorló az igaz, de az is a latin népből ezt tegyük hozzá. Viszont a többségük nem véletlenül sötétebb, mint az európai nép. Mivel ők keveredtek a feketékkel is, szóval nagy részük már messze nem olyan színű mint az európai emberek. Sőt.....az a baj hogy ha bármit leírsz, utána vered a melled, hegy te vagy a nagyokos. Csak ezt nem veszed észre. De hagyjuk nem ér ennyit.
1 éve
Én már voltam Brazíliában, az emberek 3/4-e színesbőrű, és Martinelli is az. JFC! Te szőrszálhasogató szánalmas fasz, mindenki tudja, h portugál gyarmat volt. Mellesleg nekem is van diplomám, te nyomorult szarházi! Mindenkit lenézel, akinek nincs diplomája, legyen az gyári melós, asztalos, kőműves, de nélkülük nem lenne semmid te nyomorult szemétláda!
1 éve
Van bőven olyan ember, akinek nincs diplomája és nem nézem le, de az olyan náci férgeket, akik a mi hazánkat istenítik akár van diplomájuk, akár nincs, sose fogom semmire se tartani. Egy gerinctelen mocsadék vagy, ez rólad a véleményem röviden és tömören.
1 éve
Hé seggfej! Látom úgy éled az életedet, h folyamatosan becsapod magad, rögeszmés vagy, remélem felnyitom a szemed, és tudsz ezen változtatni, mert így komoly magánéleti válságba kerülhetsz. Szívesen! Nem tudom honnan veszed ezt, h istenítem a Mi Hazánk pártot, de mind1 is. Másrészt a nácik bűszkék identitásukra, nem tagadják azt, pláne egy focis fórumon nem. Kedvenc focistám Thierry Henry, színészem Denzel Washington ;)
1 éve
Azt a rohadt, volt olyan újság, aki a mi nevünkkel adja el Ronaldot 😂😂😂
1 éve
Na Emery visszatért!!!!! xD Az Aston Villa kivasarolta a szerződéséből. Welcome back Unai :D
1 éve
"Kis csapatokkal" megy neki. A Villa nagyot húzhat vele.

Szólj hozzá