• Újabb bajnoki jön

    Vasárnap újabb bajnoki következik az Arsenal menetrendjében, méghozzé a Southampton ellen - idegenben.

    A mérkőzést 15:00-kor rendezik, amelyet a Match 4 élőben közvetít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (317)

1 éve
Jesust bírom mint csatárt. De a tegnapi 1v1-ben amit a kapusra vitt úgy elrontani... :O csak pupilláztam.... Nyilván foghat ki az ember szar napokat mikor semmi nem jön össze. De egy olyan kaliberű csatárnak akkora visító helyzetet azért illik berugnia. De ez mit sem von le a tudásából Jesusnak.
1 éve
Igen, de nem kell túlreagálni, sajnos mostanság a többség mindenre ezt teszi. Nincs jó formában, nyilván görcsös is emiatt, hogy nem jönnek a gólok, de szerintem ez hamar meg fog oldódni. Jönnek a helyzetek, ez a lényeg.
1 éve
Közben Jesus már 2.49-el lövi alul az xG-jét, ha jól láttam, a góllövőlista első 64!!!! helyezettje körül ez a legrosszabb mutató. Most már remélem elhiszitek, amit nyáron írtam, nevezetesen, hogy rossz befejező. Remélem nem csak pünkösdi királyság volt a szezon rajtja. Ezen azért csodálkoznék, de Laca is hasonlóan kezdett, aztán sosem tudta a saját árnyékát átlépni góllövés terén.
1 éve
Most már szerintem is igazad lesz. A Cityben is ez volt, hullámzó játékos sajnos. Amióta kijott a hír meg tavasszal, hogy őt akarjuk csatárnak, azóta került formába a Citynel ami úgy tűnik eddig tartott. Én a Nottingham ellen ki is venném a kezdobol. Fel kell paprikazni valamivel, hogy motiváltabb legyen.
1 éve
Eindhovenbe nem vinném, de pont nem a Forest ellen venném ki a kezdőből, ahol akár újra gólt szerezhetne.
1 éve
A Nottingham ellen én sem venném ki semmiképp, de a PSV ellen egyáltalán nem játszatnám, hátha jót tesz neki a pihenő.
1 éve
Ellene követték el a legtöbb szabálytalanságot, tegnap is hányszor húzták földre......pont emiatt nem hogy nem játszatnám, remélem el sem viszik.
1 éve
Magunknak köszönhetjük az eredményt, Gabriel Jesusnak több ajtó-ablak ziccere is volt, na de sebaj, a nagy számokal törvénye alapján törvényszerű, hogy bukni fogunk pontokat. Tavaly ugyanezen a meccsen kikaptunk, most szereztünk +1 pontot, a végelszámolásban lehet ennek is lesz eredménye.
1 éve
Es legalább a Cityn kívül senki nem hozott rajtunk pontot.
1 éve
7 meccs alatt 2 vesztett pont nem olyan rossz így ebben az októberi hajtásban.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Gerrardot kirugták és máris 4-0-val mentek. Így az idén talán még nekm us nyert az Aston Villa. Itt egyértelműen Gerrarddal voltak gondok. Vágásszerűen jönnek az eredmények nélküle. De remélem lesz egy klubja majd ahol már sokkal jobb lesz. Neki is kijárna azért.
1 éve
Edzőváltás után mindig szárnya szoktak kapni a csapatok, meglátjuk, ez meddig tart.
1 éve
Az angoljaik hozták a meccset, hogy egy klasszikust idézzek.
1 éve
Lyanco hogy a faszba maradhatott végig a pályán? VAR óta ilyen szándékos ütésért, aztán fejelésért (Pepe fele ennyiért kapott), mindig pirosat kell adni, kivéve ha el van csalva a meccs. Amúgy miért nincs olyan dörzsölt játékosunk, aki ezt kihasználja? Lyanco ellen agresszívan fellépett volna valaki, egyből üti, simán kipirosozhattuk volna.
A bíráskodásra vosszatérve valakinek kurvára nem tetszik, hogy ott vagyunk az első helyen. Tierney esete is kisértetiesen hasonlít a tavalyi Sp*rs tizire, Cedric még talán kevésbé is volt szabálytalan.
Ezektől függetlenül nyerhető lett volna a meccs, a góljuknál kb. az összes vedőnk hibázott, de főleg White. Mi a faszt csinált? Jesus borzasztó, simán mehetett volna helyére Nketiah, Martinelliben több lehetett volna ma. Vieira meg továbbra is kurva gyenge. Abból a 40-ből jöhetett volna egy már most is használható játékos, a portugál jelenleg kurvára nem ilyen. Ödegaard formája is egyre aggasztóbb, de nincs alternatívája neki sem.
Forestet ütni kell és tovább gyűjteni a bontokat, eg,-egy ilyen meccsnek bele kell férnie.
1 éve
Mar a konyokesert siman kiszorhato lett volna, nem, hogy meg a fejesert, mert Darwint is hasonloert szortak ki. DE szerintem az, hogy Calate-Car meguszta lap nelkul az meg felhaboritobb. Sajnos az FA annyira ellenunk van, hogyha megtehetik bele fognak nyulni igy a meccsekbe.

Szólj hozzá