• Jön az elmaradt meccs

    Csütörtökön Európa Liga-meccset játszik az Arsenal - méghozzá egy az eredeti időpontban elmaradt mérkőzésről van szó.

    Az Arsenal-PSV Eindhoven találkozót II. Erzsébet királynő halála miatt nem tudták megtartani az eredeti időpontban, így most csütörtökön pótolják a meccset - így Arteta csapata a héten nem játszik bajnokit, ahol a Manchester City lett volna az ellenfél.

    Kulcsfontosságú volt, hogy időpontot találjanak erre az EL-meccsre, ugyanis ha törölték volna a mérkőzést, a PSV kapta volna a három pontot. Ennek pedig a végelszámolásban lehet jelentősége, hiszen a csoportmásodikoknak egy extra fordulót kell játszaniuk tavasszal, ráadásul a BL-ből csoportharmadikként kiesett klubok egyike ellen.

    Az Arsenal három lejátszott meccset követően 100%-osan vezeti a csoportját a PSV előtt. Egy jó eredménnyel a továbbjutást már csütörtökön is be lehetne biztosítani, és nagy lépést tenne a csapat a csoportelsőségért is.

    Az Arsenal szerdán edz a meccs előtt utoljára, Mikel Arteta utána tart sajtótájékoztatót.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (189)

2 éve
most akkor Saka lesérült? vagy rendben lesz vasárnapra?lerugták aztan cserélték le ha jól lattam
2 éve
Megtaposták a vádliját. Nekem nem tűnt úgy hogy baja lenne.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
"Takarodj a klubunkból” – már a kirúgása előtt Gerrard ellen fordultak a szurkolók. "
Kemény ahogy álltak már Gerrardhoz a szurkolok
2 éve
Ronaldos ilyen szurkoloi cikk cimeket miert nem dobod be?
2 éve
Mert egy faszfej :D
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
"Ahogy egész pályafutásom alatt mindig tettem, próbálok úgy élni és játszani, hogy megadjam a tiszteletet a kollégáimnak, az ellenfeleimnek, az edzőimnek. Ez nem változott, ahogy én sem változtam. Ugyanaz az ember vagyok, aki az elmúlt húsz évben a futball elitjébe tartozott, és a tisztelet mindig nagyon fontos szerepet játszott a döntéshozatalaimban” – fogalmazott a 191-szeres portugál válogatott labdarúgó. Nagyon fiatalon kezdtem, a tapasztaltabb futballisták példája mindig nagyon fontos volt számomra. Így később én is próbáltam utat mutatni a fiataloknak azokban a csapatokban, ahol játszottam. Sajnos ez nem mindig lehetséges, néha a pillanat hevében eluralkodnak rajtunk az érzelmek". Egyébként ezt nyilatkozta Ronaldo.
2 éve
Egy hisztérikus kis köcsög, óvóda szint. Nem kell színezgetni a szart, ki lett baszva a keretből, nem is edzhet az első csapattal tudtommal. Bár amúgyis csak kerékkötője volt ennek a Unitednak, amit Ten Hag észre is vett.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Ha Ronaldoról találsz ilyen cikkeket, mint Gerrardról akkor jogosan hasonlítgatod őket, de amíg nincs ilyen cikk addig nincs miről beszélni.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Ehyébként a kommentemre reagálásod is egy vicc. Vicces ahogy áttértél Ronaldora Gerrárdot védve. Attól hogy kitették a keretből attól még mindig ő a világelső gólokban te majom
2 éve
Ronaldo amit elert az elismerendo es nehezen vitathato. De kizarolag azert van a MU-nal, mert nem tudott elmenni a nyaron. Erdekes az a nagy interju is elmaradt, amit beharangozott. Ronaldo jon a tisztelettel, de megtagadja a beallitasat es elobb lelep a meccsrol, majd meg haza is megy, ebben hol a tisztelet? Hag meg jogisan lebaszta az ifikhez. Azert mert O Ronaldo nem tehet meg akarmit. A FONOKE Hag, aki nem tartott ra igenyt a nyaron se valoszinuleg, csak a sajtoban ment a korbenyalas. Reg le lett tisztazva ez kettojuk kozt. Mar Hag kinevezesenl tudva valo volt, hogy Ronaldo nem fog beleferni abba a jatekrendszerbe, amit a holland jatszat, akit azert vittek oda, hogy azt jatszak, mint az Ajaxnal. Arteta is lebaszta Aubat a csapat legjobban fizetett jatekosat, a kapitanyt, mert megszegte a szabalyokat. Ez igy van rendjen, barhogy is hivnak es barmit is ertel el a multban.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Egyrészt igaz amit írsz, de most egy 38 éves játékost hogy valaki kitesz a keretből, az miért akkora dolog? Más ilyenkor már rég nem képes játszani. Annyi hogy valóban könnyen elkapja a düh, de ő olyen vérmérsékletű. Viszont ha egy edzőt rugnak ki egy klubtól, az azért más szerintem.
2 éve
mert a hisztije miatt rakta ki, nem azert mert 38 eves. Azert mert tiszteletlen volt a klubbal, a jatekostarsaival es az edzovel is. Mindenzt raadasul SAF jelenleteben is.
2 éve
Meg ki a fasz védte Gerrardot?
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Bocs ha rosszul láttam, csak az hogy Ronaldora váltottál nekem ez jött le, de te tudod
2 éve
En azert valtottam Ronaldora, mert mindig csak az angolokrol hozol negativ cikket. Itt van Hag nyilatkozata: Erik ten Hag: "Yes, Cristiano Ronaldo refused to come on against Tottenham". "There has to be consequences. It is important for the attitude and mentality of the group". "Details are between Cristiano Ronaldo & me. The statement is also clear. Cristiano remains an important player in the squad". I'm responsible for the culture, I've to set the standards and values. Football is team sport. You have to set certain standard". "It will have a reflection for him, but also for everyone". "First time with Rayo wasn’t acceptable, but he wasn’t only one. The second time has consequences. Football is a team sport and you have to respect standards".
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Nekem a kettő akkor se 1 tészta. Én is kiegyeznék azzal, hogy legyen egy 800 gólos játékosunk aki bármikor beállva is képes eldönteni meccseket, akit néha fegyelmezetlenség miatt 1-2-3 meccsre kihagynak.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
De hogy nekünk Gerrard szintű edzőnk legyen, azt inkább ne....nekem a kettő között ez a különbség
2 éve
Neked az a különbség, hogy az egyik angol, a másik meg latin.
2 éve
"Én is kiegyeznék azzal, hogy legyen egy 800 gólos játékosunk aki bármikor beállva is képes eldönteni meccseket," Miért a MU-nak van? Hol? Ügyesen rejtegetik mert kb. 16 gólt lőttek idén. Ez olyan mintha azzal jönnél ha Henry beállna a többiekhez, hogy hát van egy többszörös PL aranycipős játékosunk a padról aki bármikor eldöntheti. Ja eldöntötte volna 10 éve vagy CR mondjuk 3-4-5, de nem most.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Az Everton ellen pl a győztes gólt ő lőtte. De ha a Newcastle ellen normálisan vezet a bíró, akkor ott is ő lett volna a különbség. Csabigunner, nem arról van szó, hogy latin vagy angol. De Ronaldo világelső jelenleg, Gerrard viszont egy megbukott edző. Persze nézőpont kérdése
2 éve
Ronaldo évek óta nem világelső.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Petsze, mint érték már csak 50 körül ér. Ebben már messze nem de a gólszámai messze a legjobbak még mindig. Azonkívűl szerintem pont Ronaldo az aki a legtöbb sikert érhette el az adott csapataival mint játékos. Csak a Reallal 3-4 Bl siker, de a Mu-val is nyert Bl-t. Nem tudom ha van még játékos aki ennyi csapatsikert ért el.
2 éve
A jelenről beszélj, mi arról beszélünk. De ha ennyire odavagy érte, miért itt rontod a levegőt?
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Mindegy, te úgyis mindig értetlenkedsz. Nem azt írtam, hogy annyira oda vagyok érte csak különbséget tettem téma és téma között. A fenti cikk Gerrardról szól, amire egy páran Ronaldoval cáfoltak, amit messze nem értek (hogy egyébként hogy jött ide Ronaldo) de mindegy....
2 éve
A legmagasabb győzelmi arányok eddig az idei szezonban a TOP5 bajnokságban minden sorozatot figyelembe véve:
Arsenal 93% (13 győzelem/14 meccs)
Real Madrid 87% (13/15)
Napoli 86% (12/14)
Real Sociedad 79% (11/14)
Paris SG 75% (12/16)
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A tegnapi meccsen Gabriel és Saka nagyon rosszul lőttek kapura. Mind a kettőnek több helyzete is volt de mind elrontották. Nem baj jött Xhaka és megmutatta hogy kell azt csinálni. 🙂
2 éve
Holnap Chelsea-MU meccs ott viszont jó lenne az X
2 éve
Spurs-Newcastle X

Szólj hozzá