• Folytatódik az Európa Liga

    Folytatódik az Európa Liga, az Arsenal mai ellenfele a Bodo/Glimt lesz - a norvég csapatot a múlt héten 3-0-ra verték az Ágyúsok Nketiah, Holding és Fabio Vieira góljaival.

    A meccs 18:45-kor kezdődik, a találkozót az RTLMost közvetíti online.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (95)

1 éve
Douglas hosszabbitott igy O le is huzhato a listarol
1 éve
Albert Sambi Lokonga vs FK Bodø/Glimt

84 perc
69 labdaérintés
96,6 %-os passzpontosság
2 kulcspassz
2 sikeres hosszú labda
1 sikeres csel
2 lefülelt passz
1 labdaszerzés

1 éve
Hú micsoda statok. 😀 Engedd el ezt a gyereket. Sosem lesz top szint (legalábbis 6-osba), egy jó csere játékos még lehet belőle.
1 éve
Jojo Rilers
1 éve
Ezek tényleg nagyon gyenge számok. A 96,6 % jól néz ki, de amúgy mennyiségre borzalmasan alacsony a többi adat.
1 éve
Egyre tobb olyan pletyka van felkapva, hogy Bellingham inkabb valasztana minket, mint a Realt vagy a Poolt.

Most ez annak szolhat leginkabb, hogy iden nagyon erosen rugtuk be az ajtot es most a mi nevunkkel lehet jobban eladni ezeket a hireket.

A Realnal amugy is kicsit erosnek ereznem a Tchumi, Camavinga duo melle odavinni, foleg, hogy Modric es Kroos is inkabb az elore jatekban kell, hogy igazan jo legyen, mig a Bellingham, Camavinga, Tchumi trio inkabb ilyen Poolos zongoracipelos KP lenne, mint igazan kreativ. A Poolnak nagyon nagy szuksege lenne ra, de szerintem ott is az arral lesznek problemak, ahigy igazabol nalunk is. Legalabbis nem latom, hogy belemennek barmilyen arlicitbe, ha itt komolyabb ar felveresek lesznek.

Plusz Patino, aki ugyanmeg nagyon az ut elejen jar, de jovore Xhaka mogott, tobb szerepet kapva a PL-ben jarhatna be Bellinghami utat. Foleg, hogy posztba kb egy es ugyanaz. Jelenleg is a Blackpoolnal a LCM-t jatszik, mint Xhaka.

itt vannak az elemzesei a Blackpoolnal: https://twitter.com/HA_Stats/status/1579878862292279298?t=OJh_mpRkMLz2_uULGbupGw&s=19
1 éve
Minden tiszteletem Patione, de ha van esély Judera akkor jöjjön. Korszakos tehetség a gyerek, és szerintem ha Patino odaér akkor lenne hely mindkettőnek. Nem 1 játékos kell egy posztra.
1 éve
Ha tényleg reális esélyünk van Bellinghamre, akkor egy percig nem szabad habozni.
1 éve
Ha sikerulne bellinghamet leigazolni akkor az azt jelentene hogy hivatalosan is visszatertunk a szuk elit tarsasagba, ismet a legnagyobb csapatokkal emlitenenek egy lapon
1 éve
Ha van is ra realis eselyunk, biztos, h ar fuggo lesz, es tuti 60+ ban lenne. Kerdes, hogy kik lesznek a versenytarsak erte es mennyit vagyunk hajlandoak kifizetni erte. Komoly presztizs lenne a megszerzese az biztos
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Én Bellinghamot valahogy nem hiszem, hogy összejönne. Az ilyen tehetségek, akik Európában játszanak és a fél kontinens őket akarja, ezeket nem tudjuk megfizetni. A city vagy Mu vagy Chelsea elviszi szerintem. Tökmindegy, hogy minket akar, mert a Dortmund érte legalább 100-at fog kérni és mi azt nem fizetjük ki. A szerződése nem mostanában fog lejárni, mi se mostanában fogjuk megvenni.....de csodák még lehetnek
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Maradnék Danilonál, aki olcsóbb is és pont úgy hosszútávra nagyon jó megoldás lehet
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
És be kell építeni Patinot is
1 éve
Valahogy több értelmet látok egy Judeban 80-100 millaért mint egy Daniloban 30-40ért. Itt fog elválni a dolog,hogy mit szeretnénk: Bajnokság+Blt vagy a szimpatikus vesztes szerepkört meg bl indulást.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Miért, mi a baj Daniloval? Még nem is vettük me, de már nem jó.....ő olcsóbb áron akár lehetne egy Fabinho vagy Casemiro is.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Idővel persze
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Arteta már rég olyan csapatot rakott össze, akik képesek a sikerre és éhesek is rá. Most még ha jönne Danilo csak még jobb lenne. Bellinghamot csak akkor tudom elhinni ha nálunk lesz hivatalosan is. De az értéke miatt ezt nem hiszem
1 éve
Bellingham szerintem is egy komplex korszakos középpályása lesz, míg Patino inkább Xhaka szint lehet maximum, ami persze nem baj, de a kettő között van nem is kevés különbség. Itt a játékost lehet és kell is meggyozni, nem lesz micithaboru. Bellingham szépen kiválasztva, hogy hol szeretne játszani aztán a Dortmunddal kell majd megallapodni. Inkább 100+ lesz az ára. Danilo is teljesen más szerepkör, ő Partey utódnak lenne jó. Egyébként ha megnezzuk a mostani költéseinket simán el tudom képzelni, hogy ha minket választ, kifizetjuk érte amit a Dortmund kér, max nem lesz más érkező rajta kívül, bár, ha Edu nem mond rá nemet anno nem kéne ezzel foglalkozni.
1 éve
A Dortmund 120-at kér érte, olvastam pár helye. Ennyit tuti nem fizetünk ki egy játékosért vagy ha igen, akkor szélre nem jön senki és Gabrielnek se lesz ugyanúgy cseréje.
1 éve
Nincs baj Daniloval azon kivul, hogy komoly szinten 0 perce van. Lassan beerunk abba a fazisba csapatepites szempontjabol ahol nem projekt jatekosok kellenem hanem keszek. Danilo lehet jo lesz 2-3 mulva de ha addig ezt jatszuk elfognak menni a sztarjaink.
1 éve
120 millió eurót kérnek, az fontban kb 100 millió, mivel részletekben lehet fizetni megoldható lenne, erre mondjuk nyilván rájuk az ügynöki jutalék, aláírási pénz fizetés, stb. Komoly csomag lenne, de vele bajnokeselyesek lehetnénk hosszútávon, vagy ameddig egyben tudjuk tartani a mostani keretet.
1 éve
120at, de szerintwm meg 100at sem adnank erte, barmilyen jo jatekos is. EL es top 3 eseten sem. Nagyon max a 70 korulit tudnam elkepzelni. Pont amiatt, mert mashol is kell erositeni.
1 éve
Következő EL meccsen erős kezdővel verni kell a PSV-t, majd Hollandiába felőlem ki is kaphatunk, majd otthon egy B sorral is verni kell a Zurich-et és megvan a csoport elsőség.
1 éve
szerintem ez is a terv egyebkent :D
1 éve
Az idei evunk:

12 meccs
11 gyozelem
1 vereseg
29 rugott gol
11 kapott gol
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Bizony, ilyen kezdés Wenger aranykorában ha volt. (persze nem Wengert akartam leírni ezzel). De nagyon meggyőző most a csapat

Szólj hozzá