• Bajnokesélyes az Arsenal?

    Arséne Wenger, a csapat legendás egykori edzője a napokban úgy nyilatkozott, az Arsenal képes megvívni a bajnoki címért a legnbagyobb várományosnak tartott Manchester Cityvel.

    "Mindig jó, ha olyan emberek ilyen véleménnyel bírnak, akik ennyire imádják és ismerik a klubot. A többit nekünk kell megmutatnunk a pályán. Remélhetőleg most is igaza lesz, mint annyi minden másban a múltban." - mondta Arteta.

  • Saliábról

    William Saliba az egyik kulcsjátékosává nőtte ki magát az Arsenal kezdőjének, pedig idén nyáron még olyan pletykák is voltak, hogy három kölcsönben töltött évad után a francia végleg távozna a csapattól.

    Saliba azóta megkerülhetetlen alakja a keretnek, folynak a tárgyalások a hosszabbításról és sokan már az új Virgil van Dijket látják benne.

    "Húha, ez nagy kijelentés. Örülök, ahol áll jelenleg a fejlődésben. De ő William és senki más, a saját útját kell járnia."

    "Hihetetlen higgadtsággal játszik a pályán, kirobbanthatatlan a csapatból. Ráadásul nagyon könnyedén teszi ezt, nem kell megerőltetnie magát, csak a maga stílusában, csendesen játszik, de mindezek mellett nagyon magabiztosan."

  • A szurkolókról

    Komoly utat járt be Arteta a menedzseri kinevezése óta, az egyik legnagyobb nehézséget az jelentette a spanyol számára, hogy a szurkolók elidegenedtek a csapattól. Ez mára - az eredményeknek, és a játékstílusnak köszönhetően - teljesen megváltozott, amivel Arteta is elégedett.

    "Nagyon elégedett vagyok, ahogy alakult a helyzet, hogy most milyen a légkör és a szellem, ami a klubot körbeveszi. De természetesen arra is figyelnünk kell, hogy még mindig nem tartunk ott, ahol szeretnénk."

    "Meg kell néznünk, hogy miben mérjük a sikereket. A trófea egy objektív mérce, de ne feledjük, honnan jöttünk. Mennyire tördezett volt a klub és a környezete, és nagyon nagy hála azoknak, akik segítettek abban, hogy ez megjavuljon."

     

  • Nincsenek kerethírek

    A Bodo/Glimt elleni meccs keretéből kimaradt Zinchenko, de a sajtóhírek szerint semmi komoly nem áll a háttérben, elővigyázatosságból nem játszott az ukrán csütörtökön.

    Arteta a sajtótájékoztatóján is szűkszavú maradt.

    "Nincsenek hírek a csapattal kapcsolatban. Holnap még lesz egy edzésünk, csak utána derül ki, ki lesz játékra kész állapotban."

  • Arteta várja a derbit

    "Egy újabb izgalmas meccs következik, amelyet a saját közönségünk előtt vívhatunk meg. Nagy erőfeszítést igénylő találkozóra számítok, amelyen kötelező lesz a legjobb szintünket hozni." - mondta Arteta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

    "Egy olan ellenfélről beszélhetünk, amelyik az elmúlt 4-5 év óta egyenletesen a legmagasabb szinten tud játszani. Vasárnap jó alkalmunk lesz megmutatni, mennyit fejlődtünk, és hogy készen állunk megmérkőzni velük."

    "De azzal is tisztában vagyok, hogy még rengeteg aspketusban kell fejlődnünk magunknak is, vannak területek, ahol még jobbak tudunk lenni, ráadásul az a kihívás ebben, hogy minden három napon meccsünk van."

  • Újabb derbi jön

    A Tottenham elleni rangadót követően egy újabb derbivel folytatódik a bajnokság, méghozzá a tavalyi évad ezüstérmesével, a Liverpoollal.

    A mérkőzés vasárnap, 17:30-kor kezdődik, amelyet a Spíler1 élőben közvetít majd. A játékvezető Michael Oliver lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (399)

2 éve
Szegény Liverpool szurkolók nagyon megvannak zavarodva. Őszinten szóval kevés rivális szurkoló tábort ismerek el, de őket ritka értelmes tábornak gondolom úgy általában véve. Ezt a vereséget most viszont nem tudják feldolgozni. Mindenről szó esik, nem működött a VAR ,elmaradt egy büntetőjük nem is folytatom. Mindenről szó van csak a lényegről nem. Nevezetesen, hogy a jaték minden fontos elemében uraltuk a mérkőzést. Konkrétan az eredmény hízelgő számukra, és nem adja vissza valójában memnyire nem voltak meccsben.
2 éve
Volt 2 kontrajuk.. Meg a vegen mikor visszaalltunk kicsit beszoritottak. Ennyi tortent a reszukrol. En ugy ereztem vegig, es ez volt szamomra a legszebb az egeszben, hogy vegre pariban voltunk egy top top csapattal! Mentalisan is!!! Es ez a legnagyobb dolog mert 2005 ota komoly mentalis gondokkal kuzkodott a csapat. Es ez egyre durvult. De most magabiztosan, teljesen koncentraltan alltunk oda. Nem zokkentett ki az se h 2x egyenlitettek. Buszke vagyok Artetara es a sracokra. Igy tovabb. Jo az irany.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Igen, én is felnéztem a pool facebook oldalukra és bizony ők se igazán értik a problémát. Egyébként értelmes összetartó táboruk van. De vannak akik elismerik, hogy jobbak voltunk. Viszont felnéztem a Mu szurkolói oldalra is, ahol messze nem velünk tartottak és ők a tizit is elvették volna tőlünk😃. Jó látni hogy ennyire irigykednek.....savanyú a szőlő, az a bajuk.
2 éve
Mu szurkolonal ostobabb nincs is. Mintha sorozatba gyartanak oket.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Egyébként a pool oldalon elég sokan szidják Hendersont. Szerintük Henderson miatt kaptak ki....valóban nagyon korban van már.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Bár Alisson is nyeli a gólokat mostanában...
2 éve
A MU szurkolokkal az a legnagyobb gond, amit Ronaldoval muvelnek. Mar sokan nem is a csapatnak, hanem Ronaldonak drukkolnak. A City vereseg a legtobbjuk szerint Ronaldoval meg se tortent volna es siman nyernek. Amugy meg jo latni, hogy kilatastalannak titulaljak a helyzetet es folyamatosan rinak. Meg kb azok is, akik Hagot nagyon vartak, most mar elhajtanak 11 meccs utan.
2 éve
A united szurkolónál elmebetegebb dolog nincs a földön. Soha ennyire egy betegesen elfogult tábort nem láttam még.
2 éve
Hasenhüttl alatt is inog a pad úgy néz ki. Tedesco válthatja, ha nem javulnak fel.
2 éve
Csak neki köszönhetik, hogy még nem esett ki a Soton... Kurva gyenge az a keret évek óta, illetve kurva fiatalok most. Nem tudom mi a szart akarnak, Tedesco egy balfasz, Hasenhüttl meg egy jó edző.
2 éve
nem ertem ezeket a csapat vezetoket, tulajokat, akik hagyjak, hogy a nyaron az adott edzo elkepzelese szerint igazoljanak a megfelelo szemelyek, majd ra 2 honapra elhajtjak oket. Ertem, h eredmeny kell azonnal, de ez nem igy mukodik. Csak hat az edzot lehet a leggyorsabban elo venni es lecserelni szezon kozben.
2 éve
Nem tartom rossz edzőnek alapvetően, de nagyon hullámvasút a Soton. Egyik meccsen elvernek akárkit, aztán a következőn kapnak egy 6-os szintén akárkitől. Annyira nem értem ezt. Persze nincs túl minőségi keret, de azért 4 év alatt legalább a védekezést illett volna megoldania. Mínuszos a gólkülönbsége amióta idejött. Tavaly -24 előtte -21 előtte volt az első teljes éve akkor tényleg jók voltak. A mostani Bella-Kotchap - Caleta-Car duó izgalmasnak tűnik hátul én még adnék időt nekik mi sül ki belőle. Salisu se rossz és Livramento se. Egy kis egységet tudna teremteni a játékban stabil középcsapat lenne a Soton.
2 éve
Állítólag a játékosok szeretnék ha távozna. Távolságtartó a játékosaival akik nem szeretik. Részleteket nem ismerem.
2 éve
legutobbi vereseg alkalmaval allitolag ugy ment el, hogy be se ment az oltozobe a meccs utan, ezt en is hallottam
2 éve
Fabrizio Romano: Megerősítették, hogy a Liverpool sztárja, Luís Diaz kihagyja a következő 10 mérkőzést az Arsenal elleni térdsérülése miatt. 🚨🇨🇴Várhatóan december végén, a világbajnokság után tér vissza.
2 éve
Partey meg lehet kihagyja a következő 5 évet. De bízom benne hogy csak szopatja a kurva.
2 éve
állítolag le akarták húzni pénzzel meg fele se igaz amit a csajok mondanak,de majd kiderül,már rég nem játszana sztem ha komoly lenne
2 éve
Van valami fejlemény? Amúgy hivatalosan továbbra se lett megerősítve, hogy róla van szó. Ha komoly lenne, biztos történt volna már valami.
2 éve
csak vád alá helyezték gondolom semmmi extra
2 éve
Gondolom vizsgaljak a holgyek "bizonyitekait", meg dolgoznak az ugyon a hatterben, de ez el fog huzodni boven.
2 éve
Miert is marad el az Okt.19.-ei City meccsunk? Akkor potolunk a PSV ellen talan? Mikor jatszunk a City-vel?
2 éve
Igen, a királynő halála miatt elhalasztott PSV meccs lesz pótolva. Nincs még dátum, de szerintem jobb is, hogy nem most találkozunk velük.
2 éve
Eddig ez egy álom, amiből sosem szeretnék felkelni 😀 Imádom ezt a csapatot. Ezzel az álom rajtal is csak 4 ponttal vannak mögöttünk a mocskok, pedig vertük őket, ez egy kicsit idegesít 😂
2 éve
Azért ők még nem játszottak az MU-val, 'pool-al, Cityvel. Le fognak ők maradni remélhetőleg. Tuchel Chelsea-je is szarrá dominálta őket.

Szólj hozzá