• Nem lesz visszatérő a meccsre?

    A kulcskérdést jelenleg a sérültek jelentik. Arteta Aston Villa elleni meccselőzetesét még napokkal a publikálás előtt felvehették, így a spanyol edző nem reflektált arra, mi történt Mohamed Elneny-vel.

    Mindenesetre az Arsenalnak már a Fulham ellen is két hiányzója volt: Zinchenko és Partey sem tudta vállalni a játékot. A felépüléshez az ukrán áll közelebb, de Arteta szavaiból kitűnik, hogy egyikőjük játékát sem fogja megkockáztatni szerdán.

    "Nem gondolom, hogy ott lesznek a keretben szerdán. Még várjuk a vizsgálatok eredményeit, főleg Thomasét. Neki hasonló gondja van, mint amivel az előző szezon végén kidőlt, de remélhetőleg nem olyan súlyos."

  • Van még hová fejlődni

    Az Arsenal a PL-ben egyedüliként 100%-os a tabellán, Artetáék pedig ezt a mérleget szeretnék megtartani szerdán. Ettől függetlenül a spanyol szerint van még hová fejlődnie a csapatnak.

    "A legkellemesebb dolog a teljesítményünkkel kapcsolatban az eredményeink. Remekül játszunk, csapatként küzdünk, és ez eredményekben is megmutatkozik - ez az oka, hogy ott vagyunk a táblázaton, ahol vagyunk."

    "De még sokmindenben javulhatunk. A játékosok egyéni szinten, és csapatszinten is van még tenni valónk."

  • Nehéz meccsre számít Arteta

    Noha élő hivatalos sajtótájékoztatót ma nem adott a meccs előtt, Mikel Arteta nehéz mérkőzésre számít az előzetesében.

    "Nézem a PL csapatait és az Aston Villa egy nagyon fizikális csapat. Itt minden mérkőzés egy óriási párharc, és szerdára sem várunk más. Az Aston Villa egy nagyszerű csapat, remek játékosokkal és menedzserrel, meg kell velük küzdenünk szerdán." - mondta Arteta.

    "Mindenképpen kielemezzük, mi történt múlt szombaton a Fulham ellen, és kielemezzük majd az Aston Villát is. Nem sokat változtak a legutóbbi találkozásunk óta, de a lehető legjobban fel akarunk készülni. Nagyon jó erényeik vannak a tizenhatosokon belül, nehéz meccsre számítunk."

    A meccs szerdán 20:30-kor kezdődik, a találkozót az Aréna4 közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (93)

2 éve
Remek mérkőzés volt, annak ellenére is, hogy a kapu előtt tékozlóak voltunk. Gyakorlatilag ugyanaz a csapat lépett pályára akik hétvégén és külön tetszett,hogy így megbírták nyomni az első 45 percet. A mentalitásúk ahogy belevetik magukat a meccsbe magával ragadó. Az energia amit Arteta mindig mond nekik, érezhetően sikerül megteremteni. Nagyon büszke vagyok a srácokra. Szerintem mindenki hozott egy viszonylag stabil jó szintet , így külön nem emelnék ki senkit . Egyedül Lokongára térnék ki röviden, hogy nagyon jól játszott és az idei szezonban mutatott játékuk alapján nekem sokkal jobban tetszett mint Elneny. Az megint kijött szemmel látható, hogy Lokonga nagyon progresszív játékos, és bár Villa kellemes ellenfél volt de bízom benne, hogy Arteta több lehetőséghez fogja juttatni. Egyértelmű Arteta miért bízik Elnenyben , ettől függetlenül, nem lebecsülve, sőt nagyon kedvelem Elnenyit, de technikailag Loki más szint. Tegnapi mérkőzés után nem fogok csodálkozni,ha vasárnap a MU ellen a kezdőben fogja magát tálalni.
2 éve
Poollal is megnyerettek a meccset itt a vegen, teljesen elfaradt a Newcastle
2 éve
Mondjuk a Castle támadása után le kellett volna már fújni a meccset.
2 éve
Hehe Conte tátott szájjal szaladt a faszerdőbe. :D és még örülhet h nem szoptak ki :D halistennek h Richarlison nem jött hozzánk anno mikor megpedzegették. Fffffujjjj xD Hey Totika, FOREVER OUR SHADOW! :D
2 éve
Amúgy megint kurva későn cserélt Arteta, amit azért nem értek, mert Nketiah is rendre kurva jól száll be, Saka nincs top formában a kapu előtt főleg, Vieira perceket se kapott még, és akkor még ott van ESR is, akit kurvára jegel.
2 éve
Vieira serulesbol jott vissza, Rowe meg mindig nem 100%-os. Tavaly tul sokszor lett eljatszva, hogy a serult jatekos nagyon hamar visszakerult, ami aztan csak egy hosszabb serulest eredmenyezett. Inkabb legyenek ovatosak, minthogy ujra kiujuljon 1-1 serules, mint Partey combjanal.
2 éve
Ettől még kurva szarul cserélt Arteta ma is és az előző meccsen is.
2 éve
Eddig Vieirat a kezdőbe vártad... Attól még későn cserélt előre, mert azért a második felesben nem dolgoztunk ki túl sok helyzetet, Nketiahval simán fel lehetett volna rázni a támadó szekciót. Máskor ez még visszaüthet, ha nem tudunk majd ilyen gyorsan reagálni a bekapott gólra.
2 éve
vagy ot vagy Marquinhost vartam a kezdobe igen, de en Artetaval ellenben nem tudom milyen fizikai allapotban vannak es hogyan teljesitenek edzesen. A csere idejere meg nem is reagaltam.
2 éve
5/5, 100%-os augusztus, johet a Manager dij Artinak.

Loki
94,4%-os passz pontossag
6/6 hosszuinditas
1/1 sikeres csel
3/3 megnyert parbaj foldon
3/2 megnyert fejparbaj
2 éve
Jó bemutatkozás 💪👌
2 éve
Bátran beteheti Arteta a MU ellen is, egy gyertyát leszámítva a végén hibátlan volt
2 éve
Azért amikor védekezni kell az nem áll neki jól. MU ellen ebből lehet baj, de az ilyen ellenfelek ellen jó lesz.
2 éve
6/5 megnyert parbajnal mi kivetni valod van a vedekezesen? Nyilvan a Villa nem nehezitette meg a dolgat az teny. De onbizalom novelonek a MU elott nagyon is jol jott neki.
2 éve
Sokszor nem mozgott vissza a befutó kp-val, Buendianak volt is belőle helyzete. De ha ott volt a helyén, akkor azért nem jutottak át rajta. MU ellen bőven nehezebb dolga lesz, de nyilván neki kell kezdenie, mert Partey még úgy lesz.

Szólj hozzá