Az Arsenal benyújtotta a második ajánlatát is Lisando Martínezért, az Ajax sokoldalú védőjéért, írják mértékadó holland és angol források, köztük a The Athletic is.

Az Arsenalnak ebben a hónapban már volt egy ajánlata Martínezért, de a 30 millió eurós összeget az Ajax azonnal elutasította. 

Az új ajánlat - a The Athletic szerint - 40 millió eurós összegű, ami még nem teljesen éri el az Ajax által várt szintet, de a holland csapat egyelőre nem adott választ a megkeresésre.

Az Arsenal mellett a Manchester United is élénken figyeli Martínez helyzetét, és állítólag arra kérték az Ajax vezetőségét, hogy adjanak nekik egy kis időt, hogy megfontolják, beszállnak-e egy licitversenybe az Ágyúsokkal.

A 24 éves játékos Mikel Arteta első számú kiszemeltje a védelem megerősítésére, főleg mert ballábas játékos, de a The Athletic cikke szerint a spanyol edző elsődlegesen mégsem középen, hanem bal szélső védőként számítana rá. Ha sikerülne leigazolni Martínezt, az kérdőjelt vetne fel Nuno Tavares arsenalos jövőjét illetően, akiért leginkább a Marseille érdeklődik.

A The Athletic cikkét szerző James McNicholas a hír végén megjegyzi: az Arsenalnál dolgoznak Gabriel Jesus leigazolásának véglegesítésén, mindemellett Raphinha leigazolásán a Leeds-től.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá