Nem várt fordulatot vett az Arsenal hadjárata a Leeds United brazil szélsőjéért, Raphinháért, miután a Chelsea olyan ajánlatot tett a játékos klubjának, amit nem tudtak elutasítani ,írják mértékadó angol források, köztük David Ornstein is.

Mint az angol szakíró kedd kora este írta, Thomas Tuchel csapata szóban jelezte a Leeds vezetőségének, hogy hajlandók kifizetni a játékosért kért 55 millió fontos vételárat.

Ornstein szerint a Raphináért folytatott verseny egyelőre még nem lefutott, de az Arsenalnak legalább egy ilyen ajánlatot kellene a Leeds asztalára letennie, és utána a játékos dönthetné el, hol folytatja a pályafutását - az újságíró szerint azonban a brazil a Chelsea mellett tenné le a voksát. 

Egy másik hiteles forrás, Fabrizio Romano azonban úgy tudja, az Arsenal kedd délelőtt egyeztetett ugyan a Leedsszel, és szóban Mikel Arteta együttese is tett egy új ajánlatot a brazilért, ezt azonban elutasították. 

Minden jel arra utal jelenleg, hogy Raphinha a Chelsea játékosa lesz, és az Arsenal hadjárata nem lesz sikeres.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

2 hónapja
Romano szerint donto jelentosegu lesz a kovetkezo par ora Raphinha ugyeben. Szerintem el lehet engedni, eselytelen hogy ne tudjanak megegyezni a Chelsea-vel foleg ugy hogy BL is van naluk. Egy kreten Lukaku-nak 320t tudtak fizetni akkor a brazilnak is tudnak 200 korul. Kar erte...tenyleg sokkal izgalmasabb igazolas lett volna, mint Jesus...

Szólj hozzá