Szerda délelőtt hivatalossá vált, hogy Mohamed Elneny szerződést hosszabbított az Arsenallal, így nem fog távozni a csapattól az eredetileg a szezon végén lejáró kontraktusa után.

Elneny, aki a klub első egyiptomi nemzetiségű játékosa, 2016 januárjában érkezett az Arsenalhoz a svájci Basel együttesétől.

A hírek szerint a játékos egy szezonra hosszabbított, további egy idényre szóló opcióval.

"Imádom ezt a klubot, úgy érzem, mintha egy család része lennék." - mondta Elneny, aki az Arsenal Everton elleni bajnokiját követően írta alá az új szerződését.

"Nagyon örülök, hogy ennél a klubnál, ennél a családnál folytathatom, nagyon izgatott vagyok a jövőt illetően. Európa egyik legjobb csapatánál hosszabbíthattam, ahol a szurkolók is különlegesek. Szeretnék itt maradni egészen a pályafutásom végéig."

"Volt Mikellel egy beszélgetésem a szezon vége felé, ami eléggé érzelmesre sikeredett. Meg kellett hallgatnom, mit gondol rólam, és köszönetet mondtam neki azért, amit értem tett. Elmondtam neki, hogy bárhogyan is dönt, el fogom fogadni azt. Aztán végül pozitív visszajelzést kaptam mind tőle, mind Edutól, ami nagyon boldoggá tett."

"Mindig az jár a fejemben, hogy az Arsenalnak a legjobbak között kell lennie, és szeretném ebben kivenni a részem, mert ez a klub csak a legjobbat érdemli. Ugyanezt a hozzáállást látom az összes csapattársamtól és stábtagtól az edzéseken." - tette hozzá a 29 éves játékos.

"Mo nagyon fontos tagja a csapatunknak. Végtelen energiát, lelkesedést, és elhivatottságot ad a keretnek, és nagyon szeretik őt a csapattársai. Nagyon fontos játékos a csapatban a pályán és azon túl is, igazi példakép a fiataloknak, szóval örülök, hogy marad." - mondta Mikel Arteta.

"Mo-nak hihetetlen mentalitása van, mindent megtesz a csapatért. Nagyon örülünk, hogy marad, és hogy építkezni tudunk arra, amit ebben a szezonban elért." - tette hozzá Edu, a csapat sportigazgatója.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá