• A meccs 15:00-kor kezdődik.

    A mérkőzést a Spíler 1 TV közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (153)

2 éve
Haaland lehet a City nagy igazolasa
2 éve
Az szinte fix már, kifizetik a kivásárlási árát. Adeyemi megy a helyére a Salzburg-ból
2 éve
A Real ellen is biztos elrakott volna párat.
2 éve
Tényként kezelik sokan, remélem hozzánk meg jön Gabriel Jesus ☺
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
en varnek ezzel...a Realnak is csatar kell...es ha neki kell valaki,akkor viszi.Mbappet es Haalandot 60 misiert behuznak...nem hiszrm,h lemaradnak majd errol...de sztem meg a barca es a bayern is be fog jelentkezni erte!!!3n kb 10%-ot adnek egyenlore,h citybe megy.
2 éve
Azert mindent elmond Lacazette-rol, hogy a kb 30-40 felnott meccsel rendelkezo Nketiah mar most meglotte azt amit neki 30 meccs alatt sikerult...a francianak mar minimum 10 golnal kene jarnia a helyzetei alapjan, de megis csak 4 van neki 😂
2 éve
Azért az mekkora performansz lenne ha a Mordorba sikerülne bebiztosítani a negyedik helyezést ! Mint tudjuk forog a kamera .😉
Tegnap picit kevés szó esett róla, de nagy húzásnak tartom ismét, és nem győzöm dicsérni ezt a nagyszerű férfi embert, Artetát , hogy átvitte Tomit a bal szélre, Cedric pedig egy kis pihenő után megint hozott egy elég jó teljesítményt. Arteta mióta itt van, nem szól másról az élete mint, hogy problémákat old meg. Idén, hogy most itt tartunk csak annak köszönhetjük, hogy emberfeletti munkát tettek le az asztalra és valami csodát műveltek egy most érettségiző osztállyal . Azért tarom fontosnak kiemelni most ezt, mert valószínűleg a csapatnál is érezték, hogy Tavares teljesítménye igencsak hektikus és láttuk Rapihannát le kellett cserélni :D . Csütörtökön nem vagyok benne biztos, hogy újra meghúzzuk ezt, mivel nem tudom, hogy ítélik meg, Sont rá merik bízni-e Cedricre aki szintén nagyon hullámzó tud lenni. Mindenesetre és ez lenne a lényeg, ki fogunk tudni állítani egy elég stabil védelmet ami a támadásokat is képes lesz segíteni . Úgy képzelem el ezt a kis kirándulást, hogy a mérkőzés alapjáraton arról fog szólni, hogy a csapatok tartanak egymás erősségeitől. Viszont az mellettünk szól, hogy az Orkoknak előbb utóbb jönniük kell majd és itt lett hatalmas szerepe Whiteéknak.
2 éve
Ramsdale-Tomi-White-Holding-Gabriel-Tavares-Xhaka-Elneny-Öde-Nketiah-Saka a kezdő tippem, ha ég a rántás át állnuk 4-3-3-ra jön Martinelli és ESR.
2 éve
Ne vicceljünk, Cedric beadásai a kapu mögött kötnek ki, szerintem kurva szarul játszott az ember.
2 éve
Amit leművelt a MU ellen az is kegyetlen volt....
2 éve
Azt veszem alapul Tavares mostanában hogyan teljesít, mérkőzésen belül nagyon tud hullámozni a teljesítménye, illetve neki is voltak korábban borzlamas mérkőzései, mégha a beadások nem is voltak jók. Sokat volt játékban, pontos volt. A védekzést megoldotta pedig agyig feltoltuk a védelmünket, már majdnem kimeritettük a nemi erőszak fogalmát. Jelenleg erre van a legnagyobb szükségünk és szerintem ezt tegnap sikerült megoldania. Ennél többet én nem is várok el tőle. Egyébként nem egy olyan mérkőzése volt már ahol meggyőződésem kizárolag az utolsó labdái miatt tartották a pályán. A játék minden más elemében rettenet volt.
2 éve
5 olyan 23 ev alatti jatekosunk van, aki legalabb 10 golban kivette a reszet az idenyben, minden frontot nezve. Saka 18, Rowe 13, Ode 11, Martinelli 10, Nketiah 10. Ha egyutt tudnak maradni ezek a sracok es kore epitenek megfelelo embereket, akkor fenyes jovo varhat rajuk es a csapatra is.
2 éve
kivancsi leszek Nketiah-val mi lesz. Igazabol ennel feljebb sose fog lepni, ez a cserecsatar szerep a max amit eltudok kepzelni neki egy TOP6-os csapatnal.
2 éve
Legereősebb akadémia a világon. És még hol a sor vége....Hutchinson, Patino, Balogun, Azeez.
2 éve
Nketiah helyzete eleg erdekes. Most nagyon elkapta a fonalat es folyamatos jateklehetoseg mellett, fejlodhet es bizonyithat is. Meg is teszi. Ha az utolso 3 forduloban is golokat szerez, egy hosszabbitasi ajanlatot lehet megerne, de kell ele vki. Laca mehet amerre akar. Balogunnak kene meg 1 teljes ev kolcsonben, ahol jatszik is.
2 éve
Fringe jelenleg jo uton jar az akademia, de mondj mar olyan jatekost, aki tolunk ment ki es hatalmas karriert futott vagy jelenleg fut. A mostaniakat ne nezd. Szczesny, Bennacer, Cole nagyjabol ennyi jut eszembe.
2 éve
Nketiah mezőnyben fejlődött kurva sokat, így ha nem is lő gólt, akkor is hasznos tud lenni, persze No.1-nek kevés, így én elengedném, ő úgy is csak úgy hosszabbítana, ha ő lehetne a kezdő csatárunk, de ha szívesen marad beúgrósnak, akkor mindenképpen meg kell tartani.
2 éve
Most, hogy lesz nemzetközi kupa, Nketiah rotációba tudna azért játszani. Erről kellene meggyőzni. BL szerintem őt is vonzza, én még reménykedek, hogy sikerül itt tartani.
2 éve
Titou jelenről beszélők, most a világ legerősebb akadémiája. Hát igazság szerint kizárólag a fiataloknak és Artetanak köszönhetjük a BL-t.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Fringe...tevuton jarsz...Ajax,Soton,La Masia,Castilla,Monaco, Latin amerikai akademiak sokkal elottunk jarnak.Nem rossz az akademiank,de nincs benne a top10-ben a vilagon.
2 éve
Pletykak szerint eleg kozel all a csapat ahhoz, hogy 40 millioert szerzodtesse Tielemans-t. Igazabol ennyiert szerintem nem lehet mellenyulas foleg ugy hogy ismeri a PL-t. Partey-Xhaka-Tielemans-Elneny-Lokonga talan eleg lesz jovore. Remelem a masik belga is osszeszedi magat, mert az Anderlechtnel ot is nagy tehetsegnek tartjak, remelem nem ok nelkul.
2 éve
Melle egy Jesus,Nunez,Spence,Saliba es jok vagyunk :D Meg am Tierney ele igazolnek, pl azt a skot sracot, mert ez vicc hogy 5-6 meccset bir aztan megy a rehabra...szerintem vissza is esett a lz idekerulese ota. Vedekezest jol megoldja de tamasban nagyon gyenge, pedig az elejen kb nem volt olyan beadasa ami ne lett volna veszelyes. Kozepre ezert is kell egy jo felepitesu tamado akinek oda lehet tenni. (Nunez :D)
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
en nem ilyen nevekre szamitok...Nunez az oke...
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Nekem a tielemans nem eleg jo.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Bar en mindig cazorla,xavi,iniestakbol indulok ki ha kozeppalyasrol beszelunk.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Nekem a Pedri,Gavi,Soler, azok akik megfelelo szintet kepviselnek es elveszitenem az eszemet ha jonne vmelyik...a tielemans nem ilyen.
2 éve
sokallom az osszeget egy olyan jatekosert akinek le fog jarni 1 ev mulva a szerzodese es menni is akar a csapattol. Szerintem ha igaz es komoly az erdeklodes, akkor ott meg lesz alku boven.
2 éve
kispesti: Pool se ilyen nevekkel jutott fel a csucsra, hanem melos kozeppalyasokkal. Tielemans-ra szerintem ra lehet akasztani ezt a jelzot. Labdaval persze jobb egy Pedri, de kb o a megszerezhetetlen kategoria. Raadasul ha Partey melle keresgelnek nem is biztos, hogy jo lenne oda. Lehet jonni Cazorlaval vagy Fabregassal de ok az itteni eveikben eleg rendesen kivettek a reszuk a vedekezesbol is. Szerintem mukodni tudna egy Partey,Tielemans,Odegaard harmas. Mindharman tudnak vedekezni es letamadasban is jok. En is jobban adnek valami technikas spanyolt,de ilyen nincs a piacon. Olyat kell venni aki ki tudja egesziteni az Odegaard Partey parost, ha ez Tielemans lesz akkor jojjon
2 éve
arsenal1220: Kicsit én is úgy vagyok amúgy Tielemanssal, hogy nem egy Cazorla style, az biztos, de nem tudom kit lehetne hozni helyette. Fábián Ruiz nem rossz, de tetű lassú
2 éve
Sok opcio nincs. Egy Camavinga beadta volna de mar mindegy :D
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
pedri tolt egy jo évet 17 évesen de idén amennyit sérült korai megitélni lehet 20 évesen nem emlékezünk rá. ennyi erővel nketiah is utcso 3-4 meccse alapján benzema. hickeyt el kell hozzni kétlàbas mint tomiyasu bármikor meg lehet őket cserélni mint klopp robertet meg trentet. csak hickey meg tomiyasu 15 cm magasabb meg 20 kg nehezebb fizikálisabb a két gp királynál.

Szólj hozzá