Péntek délelőtt az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy Mikel Arteta új szerződést írt alá a klubbal. A spanyol eddigi szerződése 2023 nyaráig szólt, az új kontraktus a 2024/25-ös szezon végéig érvényes.

"Izgatott, hálás, és nagyon, nagyon boldog vagyok." - mondta Arteta.

"Minden egyes alkalommal, amikor Josh Kroenke-vel beszélek, nyilvánvaló, hogy egy hullámhosszon vagyunk a csapatot illetően, ő is ugyanabba az irányba akar menni, mint én."

"A következő szinte akarjuk terelni a csapatot, és a legjobb klubokkal akarunk versengeni. Ehhez a Bajnokok Ligájában kell játszanunk. Fejleszteni kell a keretet, a játékosokat, a létesítményeinket, még jobb kapcsolatra kell törekednünk a szurkolóinkkal, javítani kell az Emiratesbeli hangulaton, és a legjobb tehetségeket kell megcéloznunk a piacon, hogy elérjük a következő szintet." - tette hozzá a spanyol.

A tulajdonosi körből Stan Kroenke fia, Josh nyilatkozott.

"Az édesapámmal együtt nagyon örülünk annak, hogy Mikel szerződést hosszabbított a csapattal. Az ő maradása stabilitást és tiszta jövőképet jelent, és segít, hogy hatékonyan elérhessük a jövőbeli céljainkat. Mikel elhivatottsága és szenvedélye szemmel látható. Bízom abban, hogy az ő maradása trófeákban fog megmutatkozni a jövőben." - mondta Kroenke.

"Az gondolom, hogy az időzítés tökéletes,  ez egy óriási löket lehet a rajongók, a klub, a játékosok és Mikel számára is. Fontosnak éreztük megmutatni, merre akarunk továbbhaladni. Újabb fontos nyár előtt állunk, és ugyancsak fontos hosszú távon is fedélzeten tudni a menedzsert." - mondta Edu, a csapat sportigazgatója.

Az Arsenal nemcsak Artetával, de a női keret edzőjével, Jonas Eidevall-lal is hosszabbított.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (81)

2 éve
Az igazan nagy huzas az lenne, ha Sont es Kanet hoznank el a tamado harmasba 😂
2 éve
Hú baszki ma azért necces lesz az a Raphinha-Tavares párharc...szerintem a brazil szarrá fogja szopatni ha jó labdákat kap. Jövőre Pepe helyén elnézegetném :D
2 éve
ha kiesnek olcso, de a Barca is palyazik ra
2 éve
Most vették meg Traore-t, Auba-t, Torres-t és akkor még gondolom az Ansu Fati, Gavi duót is beakarják építeni. Szerintem sok valóságalapja nincs, de aztán kitudja, kicsit soknak érzem ha még őt is viszik, főleg ha Dembele is marad márpedig elég nagy rá az esély elvileg.
2 éve
most nézem ez a Gavi KK, akkor mégse 😂 Kétszer láttam játszani, de akkor mindig a szélre hozták.
2 éve
Traoret pedig nem veszik meg, visszakuldik a Wolvesba, Gavi kozeppalyas, Dembele sorsa pedig passz
2 éve
Ha negyedik.helyen végzünk,kell selejtezöt játszunk?
2 éve
Nem
2 éve
Jo a tegnapi spurs.x,.ne aggodjatok.ma életünk egyik legfontosabb meccse lesz,nyerünk utána ha a spurst megverjük szinte tuti a.bl még ha xelünk a spurssel akkor is.
2 éve
akkor nem szinte tuti, hanem megvan a BL
2 éve
ja tényleg mert az 7 elöny,de ha xelünk velünk és ma.nyerünk aláirnám
2 éve
ja tényleg mert az 7 elöny,de ha xelünk velünk és ma.nyerünk aláirnám
2 éve
Kozben a Schalke utan Mustafi megint kiesik az elsoosztalybol, most a Levante-val 😂😂

Szólj hozzá