• Saka rendben lesz

    Mikel Arteta a pénteki sajtótájékoztatóján bizakodóan nyilatkozott Bukayo Saka esélyeiről - az angol játékos kisebb sérüléssel küszködött a Manchester United elleni mérkőzés utolsó szakaszában.

    "Remélhetőleg Bukayo rendben lesz. Volt egy kis gondja a legutóbbi meccsünk utolsó szakaszában, de már felépült, úgy számolunk, hogy bevethető lesz." - mondta Arteta.

    A Vörös Ördögök elleni meccsen visszatérhetett a súlyos sérüléséből Takehiro Tomiyasu is, de Arteta még nem akart állást foglalni, hogy kezdhet-e a japán játékos.

    "Az, hogy egy játékos készen áll-e a kezdőben visszatérni egy ilyen súlyos sérülésből, mindig csak a meccs után dől el. A visszatérése óta viszont még egy ilyen mérkőzés sem volt. Majd holnap döntünk róla."

    Arteta végül megosztott egy pár gondolatot Partey-ról is, a ghánai játékos olyan videót tett fel az Instagramjára, hogy már benti edzésgyakorlatokat végezhet az Arsenal edzőközpontjában.

    "Thomas felépülése jól halad. Ugyanakkor ez egy komolyabb sérülés az ő esetében, de személy szerint én nem számítok arra, hogy visszatérhet ebben az idényben. Remélem, nem lesz igazam."

  • Öt meccs van hátra

    Most már tényleg célegyenesben a bajnokság  az Arsenal számára már csak öt forduló van hátra, a tét még mindig a negyedik hely elérése.

    A következő ellenfél vasárnap 17:30-as kezdéssel a West Ham United csapata lesz. A Kalapácsosak talán leginkább az Európa Liga elődöntőjének visszavágójára koncentrálhatnak majd, az odavágót Londonban 2-1-re elveszítette David Moyes csapata, de még van esélyük a továbbjutásra.

    A West Hamet ráadásul a sérülések és eltiltások sem kerülték el: Ogbonna és Diop is sérült, Dawson pedig piros lapot kapott a legutóbbi, Chelsea elleni bajnokin.

    Ezzel együtt sem vár egyszerű megmérettetés az Arsenalra. A mérkőzést a Spíler 1 élőben közvetíti. A nagy riválisunk, a Tottenham a Leicester ellen játszik majd hazai pályán vasárnap 15:00-ös kezdéssel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (486)

2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
nagyon irogatjàk ten hagit gogy neki terszik nùnez. ezèrt kell a bl hogy sok jàtèkosnàl egy mèrlegnyelv billentö legyen hogy itt tènyleg van a projektben vmi. mu most hàtrèbb tart egyèrtelmü. nekünk 1-4 alap kezdö igazolàs kell nekik kb 10 ha fernandest kiemeljük.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Richarloson, Paqueta, Nunez, Ruben Neves, Spence, Saliba visszajön. Ez így ilyesztő lenne.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
hikey is jöjjön 2 lábas 19 èves mindkèt szèlèn bevethetö es tud focizni
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Hát kiváncsi leszek a Pool-totti-ra, szerintem mi megcsapjuk a Leedset. Még az Evertonra leszek kíváncsi, hogy kiesnek, vagy bent maradnak. Még sosem láttam őket kiesni. Ha tényleg kiesnének, azért könnyebben lehetne onnan egy Richarlisont behúzni.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Meg senkisem latta oket kiesni....azon 6 csapat egyike ,akik sohadem estek ki az elso osztalybol.
2 éve
Az kemény, hogy a 6 döntős csapat mind különböző országból van. 😀 Legalább színesebb a felhozatal.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Ez egy jo hir...ennek minden masodik evben igy kene lennie
2 éve
a legjobbkor lett hivatalos,most jönnek a kemeny meccsek kell a lendület és ez a hír a legjobbkor jött

Szólj hozzá