• Újabb győzelem

    Újabb rangadót nyert az Arsenal: a Manchester Unitedet 3-1-re múlta felül Arteta csapata, a gólszerzők Nuno Tavares, Saka és Xhaka voltak. Az Arsenal ezzel megelőzte a tabellán a Spurs-t, amely csapat majd csak 18:30-tól játszik a Brentford ellen.

  • Arteta Elnenyről

    Mikel Arteta a szerdai meccs egyik meg nem énekelt hőséről, Mohamed Elneny-ről ejtett néhány szót.

    "Mo remek ember. Sajnos mint játékos, néha nem kapja meg az őt megillető dícséretet."

    Arteta azt is hozzátette, sikerült megyőznie az egyiptomi játékost, hogy ne igazoljon el a csapattól januárban. Ez sikerült, viszont arra nincs garancia, hogy Elneny hosszú távon is marad-e a klubnál a nyáron lejáró szerződésén túl.

  • Nincsenek új sérültek, Tomiyasu visszatérhet

    Jó hírekkel kezdte Arteta a mai sajtótájékoztatóját, elmondta, hogy nincsenek új sérültek a Chelsea elleni meccs óta.

    Sőt, Tomiyasu akár vissza is térhet a kezdőbe, ehhez viszont még meg kell látni, hogy érzi magát a japán a mai utolsó edzésen.

  • Újabb rangadóval folytatódik a bajnokság

    A Chelsea elleni derbit követően újabb rangadóval folytatódik a bajnoki véghajrá az Arsenal számára - szombaton 13:30-on jön a Manchester United elleni meccs az Emirates stadionban.

    Azzal, hogy Mikel Arteta csapata meglepetésre 4-2-es győzelmet aratott szerdán a Chelsea ellen, életben tartották az esélyüket a negyedik helyért való küzdelemben, a statisztikák és szimulációk szerint jelenleg 50-50% az esély, hogy az Arsenal vagy a Tottenham kerül oda az utolsó BL-indulást érő helyre. A Spurs egyébként a Brentford vendége lesz szombaton 16:00-tól.

    A Manchester United mögöttünk a sorban a tabellán, egy meccsel többet játszva Ralf Rangnick csapata a hatodik a táblázaton, három ponttal követnek bennünket. Ami az ő keretüket illeti: sérülés miatt hiányozni fog Pogba, Shaw, Fred és Cavani is, Ronaldo viszont vállalja a játékot szombatra és várhatóan kezdeni fog.

    A mi meccsünket a Spíler 1 közvetíti majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (234)

2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Hát úgy tűnik a 4-dik helyen maradunk
2 éve
nyilván, második brentford kapufa
2 éve
ezeket a makkereket...
2 éve
Eriksen góljával nyernek remélem.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
egy félidővel közelebb a bl. ez egy nagy utazás ami egy igazolàsokkal teli nyàron át addig tarthat mig meg nem szolal a bl himnusz az első hazi meccsünkön.
2 éve
Remélem, megraktam gyors meccs előtt h gólt szerez😄
2 éve
Végig támad a Brentford, szóval nyerni fognak a csirkék.

Szólj hozzá