Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (255)

2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
hu allitolag edu vmi 2 delamerikai gyetekert erdeklodik...egyiket lattam..valami alexis vedo srac...geci ugyes gyerek....lenyegeben azt ceinal a labdaval amit cdak akar....es kurva robbanekony is...Nekem o tetszik...es asszem 3 millio € az ára.... a masik hir meg Kokcu megint..12 m £-ert mozgithwto...Ode moge johetne.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Nketiaht kezdetn3m MU ellen.....1 .most tuti,h brutal motivalt.....2.ha megtartjuk ha nem, cswk jo....ha megy,azvarat tornaszhatja fentebb...ha marad,akar el is kaphatja a fonalat....lenduletbe johet.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
árat nem is mert ingyen megy el de a sajàt sorsát javithatja ha jol teljesit.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Mondjuk oké h profi hozzá állás meg az élet megy tovább stb. de azért Ronaldo kb az idény hátralévő részét családjával tölthetné szerintem. Mivel megteheti szerintem ez lenne a normális dolog.
2 éve
szerintem az edzesen es a meccseken kivul amugy is veluk van, max a tobbi kotelezore nem jar el, de a fociban valoszinuleg a fajdalmat is ki tudja elni
2 éve
Tudom nem lehet papírformával számolgatni a hátralévő meccseket, de a 6 meccséből a Spursnek a Pool elleni az tuti bukó. A maradék 5 meccséből ott vagyunk mi, amit ha X-re hozunk, akkor marad 4 meccsük. Ebből a 4 meccsből, lesz most egy idegenben a Brentford ellen, és majd egy Burnley elleni, akik a bentmaradásért fognak küzdeni, amire megvan az esélyük hisz az Evertonnak nagyon nehéz a sorsolása. Magyarúl a 6 meccsből 1 tuti vereség és szerintem 2-3 X lesz nekik. Nekünk 10-11 pont szerintem elég lenne.
2 éve
Vagy is ők szereznek 10-11 pont, nekünk 11-12 kéne. Mu, Leeds, Evertont fixen verni kéne, Whu, Spurs, NU-tól meg nem szabad kikapni.
2 éve
Hát szerintem pont a Spurs elleni meccs, amit egyszerűen muszáj megnyerni. A többit is kb, de ott nem lehet a 3 pontból engedni.
2 éve
Ha gyüjtögetjük szépen a pontokat, akkor szerintem az X bőven elég tud lenni. A Spursnek egy versege fixen lesz a Pool ellen.
2 éve
Várható vereség az, nem fix. Pont ezek a férgek szokták megtréfálni a nagyokat Sonékkal, bár inkább a Cityt általában. Illetve mi sem valószínű, hogy az összes maradék mérkőzésünket behúzzuk. Ellenük nekünk az 3 pont, nekik 0 lenne, ha nyerünk...
2 éve
Az álom lenne az tuti
2 éve
Ronaldo ugy nez ki ellenunk visszater. Fred, Cavani, Pogba, Shaw nem lesz, Varane kerdeses.

Nalunk Partey, Tierney fix, Tomi kerdeses hianyzo.
2 éve
Jajj istenem, most olvastam face-en hogy csak Calvert-Lewinért meg Davidért megy az érdeklődés... Már látom előre, hogy nagyon fel fognak baszni az érkezők. Kibaszott középszerekért kell fizetni egy vagyont, legalább megpróbálnák Nunezt elhozni. Szerintem benne van most a legtöbb potenciál a csatárok közül Haaland és Vlahovic után. De ha nem ő, akkor is előbb hoznám Osimhent vagy Toneyt, de még Isakot is, mert Lewint vagy Davidet.
2 éve
Meg nagyon koran van az igazolasi pletykakhoz is, ne ulj fel ezekre meg, max, ha valoban itt van. Szerintem lehet bizni most a scout csapatban, barki is erkezzen ;)
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Nemfog lewin v david erkezni... nemkell hozza scoutnak lenni,h lassuk..nem utik meg a szintet.

Szólj hozzá