• Már a nyárra is tervez az Arsenal

    A jövő héten hivatalosan is bejelentésre kerülhetnek az Arsenal nyári felkészülési meccsei, írja James Olley, az ESPN szakírója.

    Olley úgy tudja, a tavaly elmaradt tengerentúli edzőtábora most megrendezésre kerül majd: az Arsenal első körben az Egyesült Államokba látogat, Orlandoba, ahol két felkészülési meccs lesz: a Chelsea és az Orlando City ellen.

    Ezt követi majd egy barátságos meccs a keleti parton, feltehetőleg az Everton ellen.

    Az amerikai túrát követően az Arsenal visszatér Európába, ott is lesz egy felkészülési, plusz egy egynapos Emirates Kupa.

  • Lacazette játszhat szombaton

    Élesszemű szurkolók kiszúrták az Arsenal edzésképein, hogy Alexandre Lacazette nem volt jelen a tréningeken. Arteta erről is beszámolt.

    "Ennek magánügyi okai vannak, amiket nem oszthatok meg, majd meglátjuk, hogy bevethető lesz-e szombaton. Jó esély van arra, hogy igen."

    "A többi játékost illetően nincsenek új híreim."

  • Partey már nem térhet vissza ebben a szezonban?

    Nagyon erre utalnak Arteta szavai a mai sajtótájékoztatón.

    "A legújabb kivizsgálások eredményei nem adnak bizakodásra okot, hogy Thomas visszatérhet még ebben a szezonban. Jelenleg nem vagyunk optimisták."

  • Jön az utolsó mentsvár az Arsenal számára?

    A legutolsó két elveszített bajnoki alaposan megtépázta az Arsenal reményeit a negyedik helyért folyó küzdelemben, amelyre most már a Tottenham csapata a legesélyesebb.

    A statisztikák szerint immáron Antonio Conte együttese tűnik befutónak, az észak-londoni riválisainknak 65%-os az esélyük a negyedik helyre, nekünk csak 34%.

    Így tehát nem túlzás kijelenteni, hogy a Southampton elleni bajnokink az utolsó kapszkodó, hogy versenyben maradjunk. A mérkőzés szombat 16:00-kor kezdődik, magyar tv-adó nem közvetíti a meccset.

    A Tottenham a Brightont fogadja szombat 13:30-as kezdéssel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (228)

2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
sajnos benne van az is hogy idén nem szerzünk már pontot max leeds everton ellen 1-1 pont befigyel. talán a wilvs meg a leicester is bukik még folyamat a 10 brighton is kap még ki szerintem.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
ez a nagy elfogadó világ, addig basztatják meggàyvert míg fel nem akasztja magát.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
adam hozseket a bayern mellett már klopp is vinné. plusz az övék már carvalho a fulhamből. fiatalodik a vén pool.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
mai cél meguszni egy 2-3 0 al. hétvégén a mu szerintem is feléled. amolyan ronaldo showt vàrok majd. fred fasztominéj pogba várán hot ziher hogy ellenünk felépül. bár kind 1 is. megverjük mi magunkat is illetve ha nem akkor a bírók majd. whu is szarakodik. mire lesz a spurs meccs lényegében a spurs b csapattal lesz ellenünk a biztos 4. helyről.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Most Asensiot lehet velünk kapcsolatban olvasni. Hát nem lenne egy rossz szélső igazolásunk. Ő ha formába lendülne nálunk, simán kezdő is lehetne. 26 éves, pont korban van.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Ilyeneket kellene többet igazolni. Láthattuk ma este is, hogy kik intézték el a Mu-t. Diaz, Salah, Mané. Teknikás, gyors játékosok. Asensioban is meg vannak ezek csak formába kell lendíteni. Artetanak ez azért megy
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
ettol azert komplexebb a problema....3gy jo csapatban van 7-8 jatekos aki folyamatosan bontja a vedelmet... a ket szelsovedo...es a 3 csatar...aztan jonnek a cserek akik ugyanolyan minosegben folytatjak ezt....es megtorik az ellenfel.vedelme....Na....nalunk van Martinelli...oszt jonapot

Szólj hozzá