Gabriel Magalhaes egy nemrég készült interjújában elárulta: boldog az Arsenalnál, elmondása szerint "otthon érzi magát" a londoni klubnál.

A héten olyan hírek láttak napvilágot Spanyolországból, miszerint a Barcelona erősen érdeklődik a 24 éves játékos iránt, aki 2020-ban igazolt az Arsenalhoz 24 millió font ellenében a Lille együttesétől.

A spanyol híreket a megbízható Chris Wheatley is megerősítette, ugyanakkor a football.london szakírója szerint Eduék minden érdeklődést és ajánlatot el fognak utasítani a játékosért, mert Arteta kulcsembernek tartja őt a kezdőcsapatában.

"Az kétségtelen, hogy nagyon sokat tanultam az első szezonom óta." - mondta Gabriel a Premier League magazinműsorában.

"Nagy kihívás volt, de napról napra egyre jobban érzem magam a csapatnál. Persze sajnos nem lehetünk tökéletesek egyetlen meccsen sem, mindig vannak hibák."

"De jól érzem magam, boldog vagyok az Arsenalnál. Ez egy nagyszerű keret, jó érzés a tagjának lenni."

"A legjobb négy a célunk ebben a szezonban, de ezt nagyon nehéz lesz elérni. Nagy kihívás, de őszintén hiszek abban, hogy elérhetjük. Keményen kell dolgoznunk és ki kell tartanunk. Nagyon koncentrálnunk kell majd, hogy jó eredményeket érjünk el."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

2 éve
Jovore az Ode, Ramsdale, White, Tierney 4es kozul kerulhet ki a kapitany
2 éve
Lacarol az a hir jarja, hogy serult, igy nem utazik a Sotonhoz, valoszinuleg a kepeken is ezert nincs ott.

Kozben Arteta maganeleti dolgokrol beszelt rola, nem emlitett serulest.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
na mi van homályok???? jönnek a lejàró szerződésü grlitish félék. készül a csapat a blre. remélem listernert is vissza hozzàk.
2 éve
nem fog jonni ingyen jatekos, mert annak magas fizut kell h ajanljanak, nem kell meg egy Cedric, Willian es tarsaik
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
meg grealtish a whu leeds páros elöl hoznànk el. szép megint az alja csapatok szintjén válogatunk.
2 éve
13 évvel ezelőtt ütöttik ki 3-0-ra a Villarealt a BL negyeddöntőben, és jutottunk ezáltal a legjobb négy közé. Azóta sem járt olyan magasságokban a klub, ami a nemzetközi porondot illeti. https://scontent.fbud6-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278654984_4995043167284042_8980621248329735482_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=CFcve8oCizsAX_2R46S&_nc_ht=scontent.fbud6-4.fna&oh=00_AT9s5hR7naQBGbhmnovZHRcy657o8tDRqlrpwkqjEd5K2A&oe=625E7D4A

Szerintem a 2010-11-es szezonban is lehettünk volna itt akár, de szokás szerint már a 16 között megkaptuk az akkor toronymagasan világ legjobb csapatát. Mondjuk az Emiratesben ígyis megvertük őket. A másik szezon a 13-14-es volt, ott is megkaptunk egy baszott erős Bayernt, de akár másképp is alakulhatott volna, ha mondjuk Özil berúgja a büntetőt. Szép idők...

2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
ezek szerint nem a bayern nem volt a ludas hanem a kokler nagelzzmann. Megbukott sajnos. a frankfurt edzője szerintem 8 vág a villarealnak.
2 éve
Nagelsmann jó edző, most az, hogy egy kupában megfognak egy csapatot......... Maga a BL szerintem nem picit van túlértékelve. Annó az Inter is megállítótta a nagy Barcelonát , olyan mesét rittyentették köré, közben pedig szimpla mázliuk volt.
2 éve
Roszko: Hatalmas +1
2 éve
Mirol beszelsz te amugy? Tegnal se ertettem 😂😂
2 éve
Roszko igazad van, azt régebben én is írtam, hogy a Szuperligának ennyi haszna lett volna, hogy ott lehetne mondani, hogy a világ legjobb csapata nyeri. Jelenlegi lebonyolításban egy szerencsés sorsolás, egy szerencsétlen kapushiba, meggondolatlan piros lap, vagy egy olyan meccs, amin semmi nem jön össze és kizúghat egy olyan csapat is simán, ami amúgy jobb mint az ellenfél. Bajnokságban ilyen nincs, hosszú tàvon eltűnik a màzli faktor. Emery amúgy pont ezért "kupaspecialista", mert egy baromi kudarckerülő edző. Nem győzni akar, hanem nem akar kikapni. Ez ebben a lebonyolításban ki is fizetődik, mert nem mennek neki ész nélkül az ellenfélnek. És egy BL-ben elődöntős, a bajnokságban meg csak a középmezőnyben van a caapata. nálunk ezért bukott meg. Ha jól emlékszem olyan rengeteg sok vereségünk nem volt, mikot elküldték, hanem a döntetlenek számában voltunk világrekorderek. Mert ez volt a cél, hogy ne kapjunk ki, nem az hogy daráljuk le az ellenfelet. Bajnokságban ez már kevés.
2 éve
A lesajnált WHU is szétkapta a Lyont amúgy

Szólj hozzá