• Nincs változás a kezdőben

    Nincs változás a kezdőben:

    Ramsdale, Cedric, Gabriel, White, Tierney, Xhaka, Partey, Martinelli, Saka, Odegaard, Lacazette

    Cserék: Leno, Holding, Tavares, Swanson, Elneny, Lokonga, Hutchinson, Pepe, Nketiah

    15:00-kor kezdés! #coyg

  • Arteta a játékvezetőkről

    Mike Riley, az angol játékvezetők szövetségének elnöke a héten telefonon is bocsánatot kért az Everton elnökétől, Ben Kenwright-tól és a csapat vezetőedzőjétől, Frank Lampardtól, miután a múlt heti, Manchester City elleni meccsükön a VAR alkalmazása ellenére sem ítéltek meg egy jogos tizenegyest a javukra Rodri kezezését követően.

    Az Arsenalt is sújtották a közelmúltban véleményes játékvezetői döntések, ami miatt Arteta már találkozót is kezdeményezett Riley-éktől. A szövetség fogadni fogja az Arsenal vezetőedzőjét, de a megbeszélésre még nem került sor. Arteta pedig pénteken megerősítette, ők még nem kaptak bocsánatkérést egy rossz döntést követően sem.

    "Folyamatosan kapcsolatban állunk a játékvezetőkkel, ami jó, mert őszinték lehetünk a meccseket követően, és választ is kapunk a kérdéseinkre, másfelől viszont rossz, mert a mérkőzéseket utólag már nem tudjuk befolyásolni." - mondta Arteta.

  • Sarr nem lesz ellenünk

    A Watford részéről megerősítették, hogy nem lesz Ismaila Sarr a vasárnapi meccsen térdhajlító sérülés miatt.

  • Arteta Ben White-ról és Partey-ról

    "Ben remek szezont fut eddig. Hihetetlenül gyorsan beilleszkedett, ráadásul nem kicsi nyomás alatt kellett teljesítenie az átigazolási díja és a mezszáma miatt. Nagyszerűen teljesít."

    "Ami Thomas-t illeti: "Nagyon ritka jelenség, hogy egy játékos úgy értékelje magát, ahogy Thomas tette. Néhány hete még 4-est adott volna 10-ből a saját teljesítményére. És lehet, hogy ezzel valami átkattant nála. Nagy fegyvertény, hogy elkerülik a sérülések, de azért is ilyen fitt, mert mostanság változatott magán."

    "Jönni fognak a gólok is tőle. Az edzéseken szemkápráztató gólokat lő, fogadok, nem hisznek most nekem, úgyhogy ezt neki kell bizonyítania a pályán."

  • A negyedik helyről

    "Nagyszerű, hogy van esélyünk a negyedik helyre, mert az a célunk, hogy a BL-ben játsszunk. De a realitás az, hogy a tabella szerint jelenleg a hatodik helyen vagyunk. Ha megnyerjük a levegőben lógó meccseinket, akkor lehetünk csak negyedikek. Ehhez viszont vasárnap nyernünk kell a Watford ellen." - mondta Arteta.

  • A sérülésekről

    Arteta először a keretről beszélt: "Ugyanaz a csapatunk, mint a Wolves ellen. Vannak kételyeink még Tomiyasu-val kapcsolatban, de a többiek rendben vannak."

    Nem esett szó egyelőre Smith Rowe-ról, aki betegség miatt kihagyta a Wolves elleni hazai bajnokit, de a képek tanúsága alapján már ott volt a legutóbbi edzéseken.

  • Mit mondanak a szimulációk?

    A Project 538 szimulációja szerint az Arsenalnak e sorok írásakor 60%-os esélye van a legjobb négy között végezni. Mögöttünk az eggyel több mérkőzést játszó Tottenham jön 19%-os eséllyel, a Manchester Unitednek 17%-os a sansza. Ez az adat természetesen változni fog a hétvégi meccseket követően.

    Ami a többieket illeti: a Manchester United vasárnap kora este játszik majd városi rangadót a Manchester City otthonában, a Tottenham pedig hétfő este az Evertont fogadja.

  • Vasárnap játszik az Arsenal

    Vasárnap játszik az Arsenal a kiesés ellen menekülő Watford ellen a Vicarage Road-on a bajnokság 28. fordulójában. A meccset magyar idő szerint 15:00-kor rendezik, a mérkőzést a Spíler 1 élőben közvetíti.

    Az Ágyúsok jó formában várhatják a mérkőzést, hiszen Mikel Arteta együttese az előző három bajnokiján győzelemmel zárt. Ennek ellenére trükkös ütközet várható a Watford ellen, Roy Hodgson együttesének túlzott veszítenivalója nincs, és joggal bízhatnak a meglepetésben ők is - a múlt héten például elértek egy 0-0-ás döntetlent a Manchester United ellen az Old Trafordon.

    Arteta pénteken tartja a meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóját, a legfontosabb részleteket itt közöljük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (201)

2 éve
Ma figyeljétek ahogy az Inter bedarálja a buta futóligában játszó Liverpoolt az Anfield-en !!!
2 éve
Szerintem a Pool a legjobb a világon már évek óta. Imádom a dinamikus, direkt futballt, régen az Arsenal aranykorszaka idején is hasonlóan játszott, pont ezért szerettem meg ezt a csapatot.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Sosem jatszottunk hasonlot... mi romma egyerintoztunk mindenkit a sajat boxan belul is....ezt a focit a nemet iskola jatsza.
2 éve
2000-2006 körül nem nagyon volt tili-toli, ahogy nálunk volt a labda kapura törtünk látványos játékkal. Később barca szerű volt a játékunk, de nem szarakodtunk annyit, mint a spanyolok, gyorsan játszottunk akkor is.
2 éve
Nem komolyan írtam, csak a kispestimaradonnya-t ( alias Guardiola) utánoztam 😂
2 éve
Arsenal856: A barca és az Arsenal akkor tényleg a sokpasszos, gyors labdakihozatalos szép játékáról volt híres. Klopp alatt a Pool egy brutális csapatt lett, nem csak a játékul miatt, hanem mint csapat, példaértékű. Nem vagyok Klopp fan, se Liverpool (Faterom az, ugyhogy nálunk megy a rivalizálás), de el kell ismerni őket. Nagyon remélem, hogy az ellenünk elhalasztott meccsre kicsit hullámvölgybr kerülnek ;)
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Most olvasom...mi tortenik nyugatukrajnaban... van itt par nyugatukran,nem ak@rtok segitkezni otthon?
2 éve
Sajnálatos, hogy lassan 2 hete dúl a harc a szomszéd országban, majd te most nyögöd be mi a helyzet...Akarni a wc-n szokás magyar embernek. Szeretnénk-e az más kérdés. Bár hiába írom le, hogy mennyi segítséget nyújtanak a magyar emberek, gondolom erről se informálodsz. Te nem szeretnél segíteni?
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
jèzusom sipöcki vagy ki...
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Ha pestis nem informàlodik akkor rôlad mit mondjon az ember sipöczki? Napokig tèma volt itt! Ha vennèd a fàradtsàgot vissza olvasni nem ide böfögsz vmit. Pf…..
2 éve
Kedves "Welbeck". Köszönöm a segítséged, azért ha már beleszólsz: 1, Próbáld leírni a másik nick-nevét úgy ahogy elolvasod 2, Nem hozzád címeztem a mondanivalóm. 3, Otthon, amit főz neked a mama és jól esett, max utána lehet böfögni Szép napot.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
megkaptuk welbeck ..:DD ... ennyi meg egy bambi :) amugy ez ki a gyász?!
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
Nincs social mediam mar,mind3nhonnan kitiltottak...tudod cancelculture van most...ha nem úgy írsz ahogy az elit kivanja, megeroszakoljak a szemelyisegedet v tiltas....na az en szemelyisegemet nem lehet megeroszakolni... a hirado meg nem az en stilusom...Igen hallottam,h nagy osszefogasokban vannak a magyarok meg minden...Na ennek orulok gyerekek...Segiteni kell ezeknek a csori ukraniaknak ha mar ok basztattak 20 eve az ott elo magyar kisebbseget...nemszabad nyugatukrankent viselkedni es balhezni most...segit3ni kell csoriknak hiaba voltak gennyparasztok...abbol tanulnak ha mi most pozitivak vagyunk veluk...Van eleg bajuk...Ilyenkor egy emberkent kell segiteni es elfelejteni a faszsagokot...
2 éve
Aki a social media-ból és hiradóból értesül, majd úgy próbálja az igét osztani, az édes kevés. Rengeteg helyen lehet utána olvasni, így mindkét felet meg lehet ismerni, pontosabban az Amrikai, Orosz és Ukrán felet. Ehez csak internetre van szükséged, ami biztosan van, mert nem írkálnál az oldalra.Azért az, hogy mindenhonnan tiltottak, biztos nem alaptalan. Pl: Ki éz a gyász? Picit segítek, nem KI hanem MI. A többit a Magyar Értelmező Kéziszótárban megtalálod. Ismered azt: A stílus maga az ember. Az elmúlt hónapokban okádtam mind a te, mind a jóbarátod vagy másik account-od írásain (Welbeck). Emiatt reagáltam az írásodra, ami pont annyi illet ide, mint k**va az apácazárdába. Az utolsó hozzászolásod pozítivum volt, mert amennyiben tudsz kifejteni dolgokat, akkor miért nem így közölsz?
2 éve
A hétvégén nekünk inkább a MU győzelem lenne jobb, a döntetlen mellett. Remélem, Rangnick kitalál valamit...
2 éve
Elképesztően rémiszt az a lehetőség, hogy a Spurs odaérhet a top 4-be, és erre minden esélye megvan, mert gyengébb ellenfelek ellen játszanak a befutóban, mint mi. Nekünk ott van a Chelsea meg a Spurs idegenben, meg az Aston Villa, Soton, WHU, Palace.... elképesztően vértizzadós meccseink lesznek. Mégis azt számolom, hogy 7 győzelemmel azért 69 pontosak lennénk, hetet meg talán még tudunk nyerni a maradék 13-ból. Kurvára nem lesz egyszerű, és nincs hibára való lehetőségünk.
Mindenesetre innen visszamenőleg nagyon gáz az Everton elleni vereségünk. Remélem, meglesz a bosszú, és a zárónapon elsüllyesztjük ezt a semmirekellő gárdát...
2 éve
Azert nem kell ennyire panikolni. Szepen jatszva hozzuk a meccseinket akar egy wolves ellen akar egy kieso watford ellen, spurshoz kepest is kevesebbet jatszva elorebb vagyunk a whu muhoz kepest meg 3 meccsel kevesebbet jatszva vagyunk 1 ponttal elottuk. Az vesztett pontok alapjan 10 el jobb a munal es 12 vel a whunal. Biztos fogunk botlani meg de biztos fog a spurs is nem fog 12 meccset zsinorba megnyerni ez szerintem 100% os! A Leicester is peldaul 3 nappal a meccsunk elott konferenciat jatszik majd a meccsunk utan is 2 nappal, raadasul hazai palyan jatszunk ugygondolom hetvegen is nyerunk. Majd lehet panikolni akkor ha kikapunk a pool, chelsea, spurs 3 astol de meg akkor is vesztett pontok alapjan 5. Ek leszunk es semmi nem lesz eldolve.
2 éve
Azért még nem kell elájulni a csirkéktől, megvertek egy iszonyat rossz formában lévő Evertont és Leedset, nekik is lesznek még pontvesztéseik, bár sajnos nekünk is valószínűleg.
2 éve
Gyerekek megnéztem Bet365-ön az oddsokot a top-4re. Szerintem ez nagyon nem reális. Arsenal/1.53, Spurs/4.00, MU/5.00.
Értem, hogy mi kevesebb meccsel is előttük vagyunk, de ezek az elmardt meccsek a Pool, Spurs, Chelsea.
2 éve
Itt az ideje megmutatni, hogy igenis tudjuk hozni ezeket a meccseket is
2 éve
Elég lenne csak a Spurst megverni. Szerintem, ha megverjük a Spurt meg a Unitedet, akkor nálam fix a top4.
2 éve
Meg a dinamoval egy dontetlen, de en bizom a csodaban, jogy vhogy osszejon a 6 pont ezen a 3 meccsen.

Szólj hozzá