Hamarosan két alapemberrel akar hosszabbítási tárgyalásokat kezdeményezni az Arsenal felsővezetése, írja Chris Wheatley, a football.london megbízható újságírója.

Az egyikük Mikel Arteta, aki a jelenlegi szerződésének utolsó 18 hónapjában jár a klubbal. Mint Wheatley írja, az Arsenal a hosszabbítással igyekszik megelőzni, hogy más csapat, akár a Barcelona, akár esetlegesen később a Manchester City megpróbáljon ajánlatot tenni a spanyol edzőnek.

A szakíró szerint az Arsenal felsővezetése elégedett Arteta eddigi teljesítményével, főleg ahogyan a különösen viharos koronavírusos időszakban vezette a klubot. Az Ágyúsok tulajdonosai szerint a csapat jó irányba halad Arteta vezényletével a keretpolitikát tekintve is.

A hírek szerint Arteta elégedett és boldog az Arsenalnál, így elvileg nem lesz probléma a menedzser megtartása. Az új szerződés értelmében minden bizonnyal megemelik majd a spanyol jelenlegi évi 5 millió fontos fizetését is.

Arteta mellett Bukayo Saka-val is leül majd a klub felsővezetéséből Richard Garlick tárgyalni, az Arsenal ifjú tehetségének a jelenlegi szerződése 2024-ben jár le.

Az Arsenal minden bizonnyal csak a szezon végén kezdi meg a tárgyalásokat Artetával és Sakával.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

2 éve
Most lett hivatalos Auba
2 éve
Greenwood üggyel szerintetek mi lesz? Meghallgattam a felvételt. Hát innen nehéz lesz nyernie...😂 Megérdemli a hülye gyerek, ha tényleg igaz a sztori.
2 éve
szerintem neki annyi, megy Adam Johnson es Mendy melle a Rab FC-be
2 éve
Ha igaz,lehúzhatja magát a WC-n!!!
2 éve
Ez simán lehet bosszúból eredő karaktergyilkosság. Láttam a "véres" fotót, könnyen lehet full kamu a kép, a szája széle véres, vagy festékes?!?! Az arca teljesen ép, sérülés mentes ettől függetlenül, persze ha az seb egyáltalán. A hangfelvétel pedig kontextustól függő, azt nem hallottam, de a mai világban ennyi már elég, h utáljon a fél világ emiatt...
2 éve
szexualis eroszak es gyilkosaggal valo fenyegetes gyanujaval letartoztattak, allitolag tobb bejelentes is erkezett ellene
2 éve
Mekkora lett volna, ha megvesszük 60-ért, és utána kiderül róla ez a gyalázat 😶 Egyébként Rooney is verte a feleségét, az senkit nem érdekelt különösebben...
2 éve
tobben is vertek a MU csapatabol a noket, csak ott nem voltak bizonyitekok
2 éve
Egyébként Bissouma-nak is van valami ilyen ügye 😂
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
tovàbbra sem èrtem 20on èves vagy angol elfogadhato külsö, profi sportolò, rohadt gazdag, mi visz rá ilyenre? minden nap màsik növel bukhatna àgyba ès elèg szinvonalas ligàbòl. csak azzal kell foglalkoznia amit szeret es ezzel sok pènzt keres es hires is.
2 éve
Welbeck:hát épp ez az,nagyon fiatal,nagyon hamar gazdag lett,elég ismert is.. Gondolom elszállt vele a ló,egy hímsoviniszta f@sz lett,vagy az is volt nem tudom. Enyém a világ "aranyat szarok" stb. sokan nem tudják kezelni ezeket a dolgokat.
2 éve
Auba mar edzett a katalanoknal, nem tudtak eleg jol elrejteni a kepeken, csak a hivatalos bejelentes nem tortent meg meg.
2 éve
Ha minden igaz Martinelli szerzodese is 24-ben jar le, igaz vele nem reg hosszabbitottak, de jo lenne Ot is 26ig kitolni talan
2 éve
Jót nevetek, hogy belett lengetve, hogy ide nem jönnek pánik meg fölösleges erősítések Arteta meg Edu alatt:D Wilian,Ryen,Turner,Trusty,Runarson,Mari. :D
2 éve
Ryan, Trusty es Turner neve nem ertem miert szerepel a listan. Az elso egyertelmuen padra jott es azon a 2 meccsen tokeletesen ellatta a feladatat, amin lehetoseget kapott. A masik ketto pedig szinten a padra erkezik, bar Trusty elvileg megy majd kolcson vhova Europan belul. Edu elso igazi atigazolasi szezonja az elozo tel volt, amikor Ode es Ryan erkezett kolcsonbe, mindketto tudott hozzatenni a csapathoz. A nyari igazolasok pedig egyertelmuen ulnek. De amugy igazad van 😉

Szólj hozzá