Ramsdale, Holding, White, Gabriel, Tierney, Odegaard, Lokonga, Smith Rowe, Saka, Martinelli, Lacazette (c).

Cserék: Leno, Tavares, Chambers, Alebiosu, Patino, Salah-Eddine, Nketiah, Hutchinson, Biereth, Nketiah

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

2 éve
Nyeretlen január... A január az új november
2 éve
Kedves Titou!
Én nem szálltam bele Artetába.Egyszerűen csak mint tényt állapítottam meg. Minden csapat életében van rossz meccs.Na de 5-ből 4.Egy szuper december után egy ilyen január?Úgy gondolom,hogy az edzői stáb dolga,hogy rendben legyenek a fejek.Nem azt mondtam,hogy Arteta out.Nem kívánom a menesztését.Csak mint hiányosságot említttem meg.Remélem jobb lesz innentől kezdve.

2 éve
Kedves bolysza! Nem feltetlenul neked celoztam, de ha mar magadra vetted es megcimeztel valaszolok! Max az eredmenyek voltak rosszak, a meccsek nem. Kiveve az FA-t, de meg az is vedheto azt gondolom a ligakupa elodonto tudataban, illetve h lett volna egy Spurs meccs. Pont a pedagógiai erzeket emslik ki, h tobbek kozt ezert is hosszabbitanak vele ;)
2 éve
Félszemmel néztem csak a meccset, mert vendégeink voltak. Nyilván nem sziporkáztunk, de nem voltunk olyan szarok, csak Laca impotens a kapu előtt. Egy Vlahoviccal lehet nyerünk. A 4. hely nem volt reális, de szerintem itt elúszott.
2 éve
Igen ezzel a 7 vereséggel sajnos nem reális a 4. hely, pont az ilyen meccsek miatt. Nem gondolhatjuk komolyan, h lehúzzuk a szezont 2-3 döntetlennel, jönnek még az x-ek valószínűleg, és borítékolható még pár vereség is...
2 éve
nem lehet ennyi helyzetet kihagyni, ez nem fér bele. Nem gondolom, hogy itt kongatni kéne a vészharangot, hiszen van még 17 forduló, de tény, hogy ez a meccs csatlakozik az Everton és a MU mellé, amiket be kellett volna húzni. Többiek is fognak még pontokat hullajtani.

Jelenleg nincs csere konkrétan, az u23 legjobbjai ültek a padon és egy Nketiah, aki a liga kupán kívül egy nagy 0.

Hogy lehet egy ilyen meccs után Artétaba beleállni? 20 kapura lövése volt a csapatnak, voltak kidolgozott helyzetek, csak a befejezes mindenhol elcsúszott. Laca, amit kihagyott te jó ég......egy rutinos 30 éves játékosról van szó. 8 meccse Ő a kezdőcsatárunk és 2 gólt lőtt, amiből 1 tizi. Nagyon kell egy csatár már most télen.

KP is kell, mert Xhaka egy időzített bomba és édes kevés tőle, h meccsenként van 2 hosszú passza, de inkább -1 ember védekezésben, mert vagy kiállítattja magát vagy 11est hoz össze..... Partey meg a legrutinosabb Xhaka után de sokszor olyan, mint egy eltévedt óvodás. Mióta itt van volt vagy 5 jó meccse talán. Loki még nyilván kevés, de Ő is másképp nézne ki egy Partey vagy Xhaka melett. Most tök egyedül van.
2 éve
Burnley ellen benne volt egy ilyen meccs, de azért ez a két pont hiányozni fog. Ez a találkozó is megmutatta jelenleg miben kéne fejlődnünk, hogy egy újjab szintet tudjunk lépni. Egy top csapat kevésbé jó játékból 2 gólt biztos rúgott volna ma. Továbbra is bántóan sok ziccert hagyunk ki . Van még egy hetünk nagyon jó lenne egy biztos lábú csatárt igazolni.

Szólj hozzá