• Végeredmény 1-4

    A gólszerzők Martinelli (2x), Saka és Smith Rowe voltak. A Leedstől Rapinha talált be.

  • Lokonga covidos

    Albert Sambi Lokonga koronavírusos fertőzés miatt maradt ki az Arsenal mai keretéből. A legjobbakat kívánjuk innen is, Sambi.

  • Nem változott a kezdő

    Immáron sorozatban a harmadik meccsre is változatlan kezdővel áll fel az Arsenal: Ramsdale, Tomiyasu, Gabriel, White, Tierney, Xhaka, Partey, Odegaard, Saka, Lacazatte, Martinelli lesz ott a 18:30-kor kezdődő meccs kezdőjében.

    A kispadon a felépült Leno, illetve Holding, Chambers, Tavares, Cedric, Elneny, Pepe, Nketiah és Smith Rowe kaptak helyet.

    A találkozót a Spíler 1 élőben közvetíti.

  • Aubameyang ma edzett

    A The Sun brit bulvárlap szerint Pierre Emerick-Aubameyang ma edzésre jelentkezett a klub colney-i edzőközpontjában, a gaboni támadó már másfél órával a tréning kezdete előtt megjelent. 

  • Arteta tisztánlátást akar

    Mikel Arteta szeretné, ha a Premier Liga vezetői egyértelmű állásfoglalát fejeznének ki, milyen esetben lehet meccseket halasztani a covidra hivatkozva. Jelenleg főleg három csapat: a Manchester United, az Aston Villa és a Tottenham kereteit sújtják a legkomolyabb koronavírus-esetszámok, többek között ezen csapatok meccseit halasztják el ezen a hétvégén.

    Az Arsenalnál még a szezon legelején voltak covidos játékosok, a Brentford elleni nyitómeccsen emiatt nem lehetett jelen Lacazette vagy Aubameyang sem, később pedig Ben White lett koronás. Akkor viszont szóba sem jöhetett a halasztás.

    "Mi is voltunk már ilyen helyzetben, velünk viszont más döntést hoztak. Rengeteg érvünk volt, hogy ne játsszuk le azt a meccset, de végül mégis meg kellett tennünk." - mondta Arteta.

  • Aubameyangon kívül mindenki bevethető

    Mikel Arteta péntek sajtótájékoztatóján kiderült: a kulcsjátékosok - Aubameyang kivételével - bevethetőek a Leeds ellen is. A csapat folyamatosan teszteli a játékosokat és a stábtagokat a jelenlegi vírushelyzetben, a klub edzőközpontja pedig a napokban teljes körű fertőtlenítésen esett át.

    Pierre Emerick-Aubameyangot azonban még mindig nem teszi a keretbe Arteta, mint ismert, a gaboni játékos keretszabályt sértett, amikor késve tért vissza egy franciaországi útjáról, és ezzel megsértette a szigorú covid-protokolt.

    A kihágás - ami már nem az első volt - Aubameyang csapatkapitányi rangjába került.

  • Folytatódik a liga

    Bár több meccset is elhalasztottak a bajnokság 18. fordulójában, a dolgok jelen állása szerint a Leeds-Arsenal mérkőzést le fogják játszani.

    Az Arsenal a Southampton és a West Ham ellen aratott győzelmeivel a 4. helyen várhatja a folytatást.

    A Leeds United elég rossz formában van, Marcelo Bielsa csapata csak a 16. a tabellán, az argentin edző gárdáját jócskán sújtják a séürlések és az eltiltások: a Manchester City elleni 7-0-ás vereségük alatt elvesztették Shackletont és Junior Firpót, de nem lesz ellenünk Rodrigo, Patrcik Bamford, Liam Cooper, Kalvin Phillip, Robin Koch vagy Pascal Struijk sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (230)

2 éve
Tottenham halaszthatott két elég meleg mérkőzést. Mert pozitívak voltak a játékosok,( kíváncsi lennék a listára) . Mindenesetre elég fittnek tűntek 🤫, na sebaj . Most kiállnak a Pool ellen akik közben tele lettek sérültel, covidosdal, lassan csapágyassá hajtva. Most meg örülünk hogy x lett, hát khm... köszi Emese !!!
2 éve
kibaszott csalók ezek...remélem úgy kapják vissza a meccseket hogy visszanyal a fagyi
2 éve
Holnap a csapatok megbeszélést tartanak. Ennek így semmi értelme.
2 éve
Miről? Hogy lefújják-e a szezont?
2 éve
szerintem msx par fordulo szunet
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
remèlem azèrt a ligakupa meccset mèg lejàtszàk. kaphatna lehetösèget Rowe kezdökènt ott legalább.
2 éve
a pool idén volt a legszarabb és spurs 2 hetet pihent jóhogy így hajtottak majd meglatjuk őket ha tudnak jatszani folyamatosan pl a rennes meccset is elkurtak
2 éve
ja meg Kane-t egyből kikellett volna szórni akkor más a téma
2 éve
Gól ide vagy oda, Kane továbbra is balfasz idén. 😁
2 éve
Csak mivel szokásosan elcsalják ezeknek a meccset, ezért nem számít. Conte is mekkora focikurva, te jó ég. Gusztustalan az a pali
2 éve
Nem értem Kanet miért nem állították ki, ha Robertsont meg igen
2 éve
látszik hogy nem játszottak 2 hete meccset kivannak pihenve örökre amugy semmi mas nincs melletük
2 éve
az meg hogy nem lett 11-es? haggyuk már
2 éve
úgy hogy sp*rs
2 éve
Mi is így nyomtuk a Pool ellen... Ja nem!
2 éve
Azért kíváncsi volnék, ki volt covidos ezeknél a mocskoknál... Szerintem senki, csak bekamuzták. Gusztustalan csapat, ezeket állandóan nyomja az FA
2 éve
Azért nem így működik ez.. De nyilván pihentek w gecik. Persze mi sem lehettünk olyan fáradtak nemzetközi kupa nélkül, mégis seggberaktak minket.
2 éve
Azért a Konferencia Ligát ne vegyük olyan nagy terhelésnek szerintem. Ezeket állandóan nyomják, gusztustalan fos csapat
2 éve
A meccsből amúgy még sok van hátra, remélem nyer a Pool. De le merem fogadni, hogy se Son, se Kane se a többi főgeci nem volt beteg.

Szólj hozzá